bence evlilikten korkması dışında çok önemli bi sorununuz yok belki bunuda aşabilirsiniz ama sevginize bağlı ikinizinde, insanların bunalımda oldukları süreçler olabilir.. hayırlısıolsun aartık
telefonu gittiği yerde çekmiyor ne biliyim atmadım mesaj
o orda eğlenirken bende akşama kadar evdemi otursaydım
bu neden olamaz
yanlis hatirlamiyorsam senin sevgilinin adi serkan degilmiydi? birde bitane almanyali cocuk vardi görüstügün.. o senmisin? eyer degilsen fark etmez karistirmissimdir..
eyer oysan bittigi iyi olmus ..
evet canım benim bittiği iyi mi olmuş
yorumlarınız için teşekkür ederim
öğlen aradı yine birde hiçbirşey olmamış gibi ne yapıyorsun diye soruyor
bende çok iyiyim benim ne yaptığımda seni ilgilendirmiyor dedim telefonda bir süre sessizlik oldu
iyi olmana sevindim dedi kapattı
sonra yine salak salak mesajlar gönderdi ben yine aradım bunu
ben 23 yaşımdayım benim önümde yıllar var dedim eminim karşıma senden daha iyileri çıkacaktır sen otur kendine üzül dedim hem seviyorum diyorsun hemde evlilikten korkuyorsun dedim üstelik 28 yaşındasın dedim.
sen bana ne demek istiyorsun dedi ben yaşlımıyım dedi.
bana göre yaşın daha büyük senin daha olgun olman lazım ama 18 yaşında birinin aklını taşıyorsun dedim
sen şimdi benden sonra hemen biriyle mi birlikte olacaksın dedi böyle bişey yap dedi bende önüme çıkan ilk kızla evlenirim dedi.
bende keyfin bilir dedim.
a hahahahayyyyyyyyyyy keyfi bilir valla iyi demissin.. sana inat yapacak akli siraca kendi hayatini maf eder baska birsey degil, karsindaki kisiyide mutsuz eder evliligde uzun sürmezevlensin evlensin birak.. 28 yasindaki bir adam bunu diyorsa demekki gercekten beyni hic olgunlasmamis.. cocuk akli var hala akli sira senden intikam alacak gözünün önünde baskasinla evlenerek hahay önüne cikan ilk kizla evlenecekmis CANIMA MINNET deseydin
ayrıca İÇKİ İÇEN ADAMIN BURNU SÜRTÜNMEZ, SADECE SÜRTÜNMÜŞ GİBİ YAPAR...
Yeminler eder, bir iki gün yada hafta geçer bir bahaneyle "ÇOK SİNİRLENDİM" der ve yine İÇER
içki içen adam beş para etmez...sakın deme ki arkadaşlarıyla berbaberken içiyor normal günde elinde şişeyle elbette sokaklarda gezmez kimse...zaten arkadaşlarıyla berbaberken başlayan içki aşkı arkadaşları yokkende devam ediyor...
ilerleyen zamanlarda çilesini sen çekersin canım uzak dur...burnunu sürtmek için bile uğraşma DEĞMEZ...
adam olan İÇKİ İÇMEZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?