dün akşam gördüklerimden sonra kesinlikle başka bir kadın
kendisi hala inkar ediyor
Nooldu ki hayatım ne gördün dün akşam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi günü erkek arkadaşım sabahın dördünde balığa gitti.
akşam geç saatlere kadar gelmediği için bende kız arkadaşımlarımla plan yaptım
akşamda sinemaya gittik.
erkek arkadaşım balık tutarken arkadaşıyla baya içmişler sonra içkili araba kullanmış
üstelik balık tutmaya gittiği yerde baya uzak iki saatlik falan bir yol
evde içkili araba kullandığı için annesi ve babasıyla tartışmış. babası baya bağırmış
ben ona ctesi birlikte bişeyler yapalım dedim bana balığa gidecem sen otur ders çalış dedi
ben sinemadayken aramış çıkınca baktım telefonumda 37 çağrı vardı
aradım sen bana haber vermeden sinemaya gitmişsin diye kızdı bende içkili olduğunu anladım
arkadaşlarıma durumu anlamasın diye suratına kapattım telefonu. mesaj çekti çok ağır bir mesajdı
ama sarhoşluğuna verdim aramadım
ertesi gün aradım bana sen benim sözümü dinlemiyorsun son zamanlarda çok değişmişim
böyle bir sürü şey söyledi ne demek istiyorsun dedim. seninle yapamıycam dedi
bende sen bilirsin dedim ve başkada hiçbirşey söylemedim ortada bir neden yokken iki yıllık ilişkimizi bitirdi demekki artık sevgi falan kalmamış.yüzüğünü veriyim dedim kalsın dedi bende istemiyorum dedim. sonra akşam aradı açmadım moralim çok bozuktu sesimden anlamasın diye konuşmadım. mesaj attı birşeyler söyle kız bağır niye böyle tepkisizsin diye yazmış. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. benim sabrımımı deniyor. bende benim için sende gerçekten bittin yazdım. ben seni çok seviyorum ama evlilikten korkuyorum yazmış. bundan sonra korkmana gerek yok lütfen birdaha arama beni dedim.
Ya gerçekten de kıza ders vermeye gitmiştir belki de, zaten söylemiş oraya gideceğim diye.
...sana "kız" demesine izin verme
ilişkiler uzmanı sayılırım ayrıl hiç bulaşma ne istediğini bilen biri deil bu çocuk öylesine sevgili kontenjanını senle doldurmaya çalışıyo :)
ilişkiler uzmanı sayılırım ayrıl hiç bulaşma ne istediğini bilen biri deil bu çocuk öylesine sevgili kontenjanını senle doldurmaya çalışıyo :)
dün akşam beni aradı eskiden dershanede çalışıyordu bankada işe girmeden önce
bizde orda tanışmıştık matematik dersi veriyordu.
geçen bankaya eski öğrensicisinin velisi gelmiş kızı öss girecekmiş özel ders istemiş
kıramamış kabul etmiş akşam altı gibi bankadan çıkıp oraya gidecem dedi. ben hiç belli etmedim tabi git dedim
tabi ben şu telefon olayından sonra şüphelendim. dün beşbuçuk gibi bankanın oraya gittim taksinin içindeyim
taksici tabi durumu anladı kusura bakmayın nişanlıyım dedim adam anlayışla karşıladı
bizimki çıktı arabasına bindi taksi ile gittiğe yere kadar takip ettim. bir apartmanın önüne arabayı park etti sonra apartmana girdi. taksici bekleyim dedi ama ben gerek yok dedim taksici babam yaşında bir adamdı kızım burası ıssız
bir sokak dedi yanlız kalman belki güvenli olmaz dedi.
tam iki saat bekledim taksicide beni bekledi ben orda stresli oturuyorum ne zaman çıkacaklar diye
sonra çıktı tek başına arabasına binip gitti
erkek arkadaşıma telefon açtım konuşma arasında
bankaya gelip kızıma ders verirmisin diye rica eden adamın adını sordum söyledi
hangi semt dedim dikmen dedi ama dün dikmene değil çukurambara gitti
üstelik bende çiğdemde oturuyorum bana yakın bir semt
şimdi bir arkadaşımı aradım o apratmanın olduğu yere gidecek kapıdaki isimlere bakacak
orda o söylediği isimde bir adam varmı diye
Sen ciddi ciddi takip ediyorsun hadi hayırlısı canım ama taksicinin iyi niyetine sevindim
Birde seni orda beklemesine şaşırdım
eeeee canım para var ucunda bedava değilki