O aklısıra aman yapma, etme, neden, nasıl, nayırr diyeceğini zannetti ama fena basmış yaş tahtaya
Ağzına sağlık valla, bunlara böylesi gerek işte. Bir şans daha verir misin bilemem ama verirsen de böyle bir şeyi bir daha yapmaya kalkmadan 30 defa düşünmesi gerektiğini beyni iyice alana kadar verme derim o şansı.
canım ama ne derecede içiyor?önce onu öğrenelim.arada bir içmekten birşey olmaz ki..ama sürekli yapıyorsa bunu tabii bu çok kötü...
Bence oturun birlikte adam gibi bi yerde konuşun.
Ne bileyim bir yemek falan yiyin
2yıllık ilişki öyle bir çırpıda bitmez.
Dikkatimi çeken diğer bir noktada, 2nizde hep tek bir cümleye takılıp ilişkiyi yönlendirmişsiniz.
Hissettiklerinizi anlatın birbirinize.
Aşk o kadar da kolay bulunmuyor bana kalırsa.
Hala aşk varsa içinizde hiçbir şey için geç değildir
Başkasını bulmak kolay, ama yaşayacaklarınız, çekeceğiniz acılar çok zor.
Şunu da söylemeliyim ki. Hayatta tek birşey öğrendiysem eğer, sevdiğin insana asla olduğundan, hissettiğinden farklı davranmamak gerektiğidir. Açık ol, açık konuş onunla. Ne hissediyorsan onu söyle. Bunu söylersem havalanacak falan diye düşünme. Ve bir anlık sinirle sakın hareket etme. Yoksa, çok uzun bir süre acı cekebilirsin.
Umarım çok çok mutlu olursun..
Valla hayatım başka bi kadın mıdır bilemem ama senden bir şey sakladığı kesin, hiç normal hareketler değil bunlar. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Ben olsam yüzüne vurur açıklama beklerdim ama bu açıklama beni ne denli tatmin ederdi işte orası muamma, zira adam tek ayak üstünde kuyruklu yalan söylüyor. Güven sarsılmış bir kere.
Zor bir durum. İnsanın aklına ister istemez başka bir kadın geliyor ki öyle değilse senden neden gizleme gereği duysun konu her neyse. Bu ilişki devam etse bile çok sağlıklı olmayacağı aşikar, yalan potansiyeli ortada zira. Yine de halihazırda 2 yıllık bir mazi var, bu sürenin hatırına açıklama şansı verebilirsin tabii ama... ama işte...
Olayın buraya kadar geldiğine inanamıyorumbence en zor evredesin ayrılmak tartışmak bi nebze geçebilen bi duygu ama bu şüphe varya insanın için için yiyor bende 3.5 yıllık sevgilimden hiç olmadık bi şeyden şüphelendiğim olmuştu ama sonradan ne kadar yanıldıgımı anladım inşallah sende yanılıosundur çünkü aksi durumda çok can yakıcı bir olay gerçi senin erkek arkadaşın çok şüpheli davranıo başka bir bayan var hissi uyandırıyor ama yinede bence peşini bırakma takip et derim ben mesela bnm sevgilimin hattı turkcell ve hergün net üzerinden kimleri aramış kimlere msj atmış takip ediyorum onun haberi yok öyle yapabilirsin !
mesela bnm sevgilimin hattı turkcell ve hergün net üzerinden kimleri aramış kimlere msj atmış takip ediyorum onun haberi yok öyle yapabilirsin !
bilmiyorum canım ama yalan söylediği kesin
o telefon konuşmasından sonra aradım kimle konuşuyorsun dedim
filanca arkadaşımla dedi
telefonu kapatınca o dediği arkadaşını aradım
arkadaşının telefonu kapalıydı sabah aradı aramışssın beni diye
yolda olduğum için kapalıydı telefonum dedi
bende öylesine aradım dedim
ne yapacağımı bilmiyorum
ama bir başka kadın varsa bunu suç üstü yakalamam lazım
ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?