seni tebrik ediyorum alkışlıyorum çok güzel cevaplar vermişsin seviyeli ve saygı sınırını koruyarak gerçek bir bayan bunu yapar zaten...
1.içkili araba kullandığı için ailesi ne dese haklıdır...
2.37 çağrı atmasının sebebi seni 40 kez aradım demek içindir...yani bahanesi olacak 37 kez aradım açmadın ne haltlar karıştırıyorsun benden habersiz diye suçlayabilmek için
3.yıllarca yalnız yaşarız hayatımıza birini alırız karışmaya başlar ya işte o an ayrılmak lazım..sanki o yokken hayatımız tehlikedeydi de canımızı kurtarmış gibi yapmalarına izin vermemeliyiz sende bunu yapmışsın...
4.İÇKİ İÇEN ADAMDAN LÜTFEN UZAK DURALIM... korkutucu hal alıyorlar evlendikten sonra
5.evlikten hakikaten korkması için bir sebep bırakmamışsın..bu şekilde devam et...sana "kız" demesine izin verme
hayat şartları bu kadar ağır olunca erkeklerin çoğu evlilikten korkar oldu... baskı yapmak çok yanlış diye düşünüyorum. ya evlilik kıvamına gelene kadar dişini sıkıp sabredeceksin, yada uzak duracaksın.. sevgisi var, olmasa yaptığı blöfü kendi yemezdi.. blöf yapmış görmüşsün rest çekmişsin.. sanırım rest çekeceğini tahmin edemedi. sizin ilişkinizdeki tek sorun bence onun evlenmeyi düşünmemesi.. diğerleri çok olağan tartışmalar...
belki ayda yılda bir içiyodur?
ayrıca İÇKİ İÇEN ADAMIN BURNU SÜRTÜNMEZ, SADECE SÜRTÜNMÜŞ GİBİ YAPAR...
Yeminler eder, bir iki gün yada hafta geçer bir bahaneyle "ÇOK SİNİRLENDİM" der ve yine İÇER
içki içen adam beş para etmez...sakın deme ki arkadaşlarıyla berbaberken içiyor normal günde elinde şişeyle elbette sokaklarda gezmez kimse...zaten arkadaşlarıyla berbaberken başlayan içki aşkı arkadaşları yokkende devam ediyor...
ilerleyen zamanlarda çilesini sen çekersin canım uzak dur...burnunu sürtmek için bile uğraşma DEĞMEZ...
adam olan İÇKİ İÇMEZ....
her gün içmediği sürese bi sorun yok bence arkadaşları içerken o bakmamıştr oda onlarla içmiştir
sen sinemaya giderken bi mesaj atmadınmı arkadaşlarla gidiyorum diye bence bu ayrılık değil büyük ihtimal barışacaksınız sonradan aramasından belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?