Bu sefer gerçekten bitti

sazan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
432
6
46
Ankara
cumartesi günü erkek arkadaşım sabahın dördünde balığa gitti.
akşam geç saatlere kadar gelmediği için bende kız arkadaşımlarımla plan yaptım
akşamda sinemaya gittik.
erkek arkadaşım balık tutarken arkadaşıyla baya içmişler sonra içkili araba kullanmış
üstelik balık tutmaya gittiği yerde baya uzak iki saatlik falan bir yol
evde içkili araba kullandığı için annesi ve babasıyla tartışmış. babası baya bağırmış
ben ona ctesi birlikte bişeyler yapalım dedim bana balığa gidecem sen otur ders çalış dedi
ben sinemadayken aramış çıkınca baktım telefonumda 37 çağrı vardı
aradım sen bana haber vermeden sinemaya gitmişsin diye kızdı bende içkili olduğunu anladım
arkadaşlarıma durumu anlamasın diye suratına kapattım telefonu. mesaj çekti çok ağır bir mesajdı
ama sarhoşluğuna verdim aramadım
ertesi gün aradım bana sen benim sözümü dinlemiyorsun son zamanlarda çok değişmişim
böyle bir sürü şey söyledi ne demek istiyorsun dedim. seninle yapamıycam dedi
bende sen bilirsin dedim ve başkada hiçbirşey söylemedim ortada bir neden yokken iki yıllık ilişkimizi bitirdi demekki artık sevgi falan kalmamış.yüzüğünü veriyim dedim kalsın dedi bende istemiyorum dedim. sonra akşam aradı açmadım moralim çok bozuktu sesimden anlamasın diye konuşmadım. mesaj attı birşeyler söyle kız bağır niye böyle tepkisizsin diye yazmış. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. benim sabrımımı deniyor. bende benim için sende gerçekten bittin yazdım. ben seni çok seviyorum ama evlilikten korkuyorum yazmış. bundan sonra korkmana gerek yok lütfen birdaha arama beni dedim.

ayrılmak istiyorum diyince ne yapmamı bekliyordu ağlayıp bağırıp çağırmamı istiyordu.

bu çocuk kararsız bence seni seviyo olabilirde sonuçta senden tepki beklemiş heralde yalvarcağını falan sandı ii yapmışsın bence

evet aklınca seni yalvartıcak eğer seviyosan devam etmek istiyosan biraz sürt burnunu sonra mum edersin valla:82:

seni tebrik ediyorum alkışlıyorum çok güzel cevaplar vermişsin seviyeli ve saygı sınırını koruyarak gerçek bir bayan bunu yapar zaten...
1.içkili araba kullandığı için ailesi ne dese haklıdır...
2.37 çağrı atmasının sebebi seni 40 kez aradım demek içindir...yani bahanesi olacak 37 kez aradım açmadın ne haltlar karıştırıyorsun benden habersiz diye suçlayabilmek için
3.yıllarca yalnız yaşarız hayatımıza birini alırız karışmaya başlar ya işte o an ayrılmak lazım..sanki o yokken hayatımız tehlikedeydi de canımızı kurtarmış gibi yapmalarına izin vermemeliyiz sende bunu yapmışsın...
4.İÇKİ İÇEN ADAMDAN LÜTFEN UZAK DURALIM... korkutucu hal alıyorlar evlendikten sonra
5.evlikten hakikaten korkması için bir sebep bırakmamışsın..bu şekilde devam et...sana "kız" demesine izin verme

sıkıldım bunaldım artık bana çok çocuksun der ama o benden daha çocuk
ne diye yalvarcamki evet aşkından ölüyorum ama asla üzüldüğümü belli etmem
artık o yüzüğüde parmağıma takmak istemiyorum
ama bu içimdeki acı nasıl bitecek bilmiyorum

canm barışırsınız belki onu biraz süründür belki düzelir çok üzülme

ayrıca İÇKİ İÇEN ADAMIN BURNU SÜRTÜNMEZ, SADECE SÜRTÜNMÜŞ GİBİ YAPAR...
Yeminler eder, bir iki gün yada hafta geçer bir bahaneyle "ÇOK SİNİRLENDİM" der ve yine İÇER
içki içen adam beş para etmez...sakın deme ki arkadaşlarıyla berbaberken içiyor normal günde elinde şişeyle elbette sokaklarda gezmez kimse...zaten arkadaşlarıyla berbaberken başlayan içki aşkı arkadaşları yokkende devam ediyor...
ilerleyen zamanlarda çilesini sen çekersin canım uzak dur...burnunu sürtmek için bile uğraşma DEĞMEZ...
adam olan İÇKİ İÇMEZ....

hayat şartları bu kadar ağır olunca erkeklerin çoğu evlilikten korkar oldu... baskı yapmak çok yanlış diye düşünüyorum. ya evlilik kıvamına gelene kadar dişini sıkıp sabredeceksin, yada uzak duracaksın.. sevgisi var, olmasa yaptığı blöfü kendi yemezdi.. blöf yapmış görmüşsün rest çekmişsin.. sanırım rest çekeceğini tahmin edemedi. sizin ilişkinizdeki tek sorun bence onun evlenmeyi düşünmemesi.. diğerleri çok olağan tartışmalar...

ona karşı güçlü görünmeye başladım.
annemde benimle birlikte üzüldü
bana eğer istersen rapor alalım izmire git ablanın yanına dedi biraz kafanı dinle dedi
ben ondan tamamen uzaklaşmak istiyorum mesela tayin isteyip
ablamın yanına gitmek istiyorum
şehir değişikliği daha iyi gelmezmi

hayat şartları demişsiniz ama maddi anlamda bir sorunumuz yok
çok iyi bir işi var bir bankanın borsa bölümünde çalışıyor çok iyi para kazanıyor
bende devlet memuruyum evlilikten niye korktuğunu anlamıyorum

bırak yaa evenmekten korkuyomuş çocuk mu bu. senle evlene kim ki deseydin. üzme kendini tatlım. zaten yeniden beraber olmak istersen o sana tıpış tıpış dönecek

ekonomik anlamda bir sorun yoksa, beynen o sorumluluğu alacak kendine güveni yok demekki..

evet benim gördüğüm nadir içiyor iki yıldır görmedim bir tuhaflığını

her gün içmediği sürese bi sorun yok bence arkadaşları içerken o bakmamıştr oda onlarla içmiştir
sen sinemaya giderken bi mesaj atmadınmı arkadaşlarla gidiyorum diye bence bu ayrılık değil büyük ihtimal barışacaksınız sonradan aramasından belli

bence evlilikten korkması dışında çok önemli bi sorununuz yok belki bunuda aşabilirsiniz ama sevginize bağlı ikinizinde, insanların bunalımda oldukları süreçler olabilir.. hayırlısıolsun aartık

telefonu gittiği yerde çekmiyor ne biliyim atmadım mesaj
o orda eğlenirken bende akşama kadar evdemi otursaydım
bu neden olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…