• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gerçekten bitti

O aklısıra aman yapma, etme, neden, nasıl, nayırr diyeceğini zannetti ama fena basmış yaş tahtaya :9:
Ağzına sağlık valla, bunlara böylesi gerek işte. Bir şans daha verir misin bilemem ama verirsen de böyle bir şeyi bir daha yapmaya kalkmadan 30 defa düşünmesi gerektiğini beyni iyice alana kadar verme derim o şansı.

önceleri hep alttan alıyordum ağlıyordum falan
iki seferdir tam tersi davranıyorum
böyle tepki vereceğimi tahmin etmiyordu
seninle evlenmeye karar verdim demesi beni çileden çıkardı

sende deki sen karar verdin ama şimdi ben istemiyorum... bu işler tek tarafın istemesiylemi oluyormuş sanki onun elindeymiş evlenmeniz...o isteyince olurmuş gibi davranmış...sinir oldum:47:

Bence oturun birlikte adam gibi bi yerde konuşun.
Ne bileyim bir yemek falan yiyin
2yıllık ilişki öyle bir çırpıda bitmez.
Dikkatimi çeken diğer bir noktada, 2nizde hep tek bir cümleye takılıp ilişkiyi yönlendirmişsiniz.
Hissettiklerinizi anlatın birbirinize.
Aşk o kadar da kolay bulunmuyor bana kalırsa.
Hala aşk varsa içinizde hiçbir şey için geç değildir
Başkasını bulmak kolay, ama yaşayacaklarınız, çekeceğiniz acılar çok zor.
Şunu da söylemeliyim ki. Hayatta tek birşey öğrendiysem eğer, sevdiğin insana asla olduğundan, hissettiğinden farklı davranmamak gerektiğidir. Açık ol, açık konuş onunla. Ne hissediyorsan onu söyle. Bunu söylersem havalanacak falan diye düşünme. Ve bir anlık sinirle sakın hareket etme. Yoksa, çok uzun bir süre acı cekebilirsin.
Umarım çok çok mutlu olursun..

canım bu çocuk seni seviyo ama sevmiyoda olabilir ben pek çözemedim evlilikten nie korkuyomuş tam tersi daha çok mutlu olup hadi evlenelim demesi lazımm:19:

canım ama ne derecede içiyor?önce onu öğrenelim.arada bir içmekten birşey olmaz ki..ama sürekli yapıyorsa bunu tabii bu çok kötü...

içki olayına ben takılmıyorum evlerinde dolapta içki olur aylarca hiç elini sürmez
ama tek kötü alışkanlığı balığa gidince arkadaşlarıyla içer arabayı alkollü kullanır tek kötü yanı bu
hatta düzenli içici falanda değil kırk yılda bir içiyor. ayrıca bende arada sırada arkadaşlarımla içerim

Bence oturun birlikte adam gibi bi yerde konuşun.
Ne bileyim bir yemek falan yiyin
2yıllık ilişki öyle bir çırpıda bitmez.
Dikkatimi çeken diğer bir noktada, 2nizde hep tek bir cümleye takılıp ilişkiyi yönlendirmişsiniz.
Hissettiklerinizi anlatın birbirinize.
Aşk o kadar da kolay bulunmuyor bana kalırsa.
Hala aşk varsa içinizde hiçbir şey için geç değildir
Başkasını bulmak kolay, ama yaşayacaklarınız, çekeceğiniz acılar çok zor.
Şunu da söylemeliyim ki. Hayatta tek birşey öğrendiysem eğer, sevdiğin insana asla olduğundan, hissettiğinden farklı davranmamak gerektiğidir. Açık ol, açık konuş onunla. Ne hissediyorsan onu söyle. Bunu söylersem havalanacak falan diye düşünme. Ve bir anlık sinirle sakın hareket etme. Yoksa, çok uzun bir süre acı cekebilirsin.
Umarım çok çok mutlu olursun..

doğru söylüyorsun aşk kolay bulunmuyor ama artık bu saatten sonra olmaz
dün akşam yine geldi konuşalım diye oysa bir önceki gün mutluluklar dilemişti
ilk tanışma günümüzle ilgili bile konuştuk yani çok eskileri gittik
ama dün onda bir gariplik vardı sürekli telefonuna msj geldi
kim diye sordum bankadan bir müşteri dedi
niye msj atıyor dedim numaran nerden biliyorki ayrıca bu saatte niye arıyorki dedim
yarın sabah bankadan arayabilir falan dedim.
telefonunu kapattı.
açıklama olarakda bankada müşterileri verdikleri kartvizitte cep numarası yazıyormuş
niye msj atıyor aramıyorda dedim kadın mı diye sordum
bimiyorum falan dedi zaten kapattım telefonu dedi.
böyle kaçamak cevaplar verdi halinden şüphelendim:26:
konuşmamız pek işe yaramadı şu müşteri midemi bulandırdı
biraz ayrı kalalım dedim
kadın değil dedi ama inanmıyorum
beni eve bırakınca beş dakika geçmeden gizli numaradan telefonunu aradım meşguldu
biri var diye şüpheleniyorum

Valla hayatım başka bi kadın mıdır bilemem ama senden bir şey sakladığı kesin, hiç normal hareketler değil bunlar. Ne yapmayı düşünüyorsun?

Valla hayatım başka bi kadın mıdır bilemem ama senden bir şey sakladığı kesin, hiç normal hareketler değil bunlar. Ne yapmayı düşünüyorsun?

bilmiyorum canım ama yalan söylediği kesin
o telefon konuşmasından sonra aradım kimle konuşuyorsun dedim
filanca arkadaşımla dedi
telefonu kapatınca o dediği arkadaşını aradım
arkadaşının telefonu kapalıydı sabah aradı aramışssın beni diye
yolda olduğum için kapalıydı telefonum dedi
bende öylesine aradım dedim
ne yapacağımı bilmiyorum
ama bir başka kadın varsa bunu suç üstü yakalamam lazım
ne yapayım sizce

Ben olsam yüzüne vurur açıklama beklerdim ama bu açıklama beni ne denli tatmin ederdi işte orası muamma, zira adam tek ayak üstünde kuyruklu yalan söylüyor. Güven sarsılmış bir kere.
Zor bir durum. İnsanın aklına ister istemez başka bir kadın geliyor ki öyle değilse senden neden gizleme gereği duysun konu her neyse. Bu ilişki devam etse bile çok sağlıklı olmayacağı aşikar, yalan potansiyeli ortada zira. Yine de halihazırda 2 yıllık bir mazi var, bu sürenin hatırına açıklama şansı verebilirsin tabii ama... ama işte...

Ben olsam yüzüne vurur açıklama beklerdim ama bu açıklama beni ne denli tatmin ederdi işte orası muamma, zira adam tek ayak üstünde kuyruklu yalan söylüyor. Güven sarsılmış bir kere.
Zor bir durum. İnsanın aklına ister istemez başka bir kadın geliyor ki öyle değilse senden neden gizleme gereği duysun konu her neyse. Bu ilişki devam etse bile çok sağlıklı olmayacağı aşikar, yalan potansiyeli ortada zira. Yine de halihazırda 2 yıllık bir mazi var, bu sürenin hatırına açıklama şansı verebilirsin tabii ama... ama işte...

yüzüne vurmak sorun değil ama verdiği cevaplara ne kadar güveneyim ki
belki uyduracak bir kadın var rahatsız ediyor ben hiçbirşey yapmadım falan diyecek
ama bir ilişkisi varsa önce bundan emin olmam lazım sonra zaten herşeyi yüzüne vururum
takip falan ediyim bilmiyorum ki

Olayın buraya kadar geldiğine inanamıyorum :( bence en zor evredesin ayrılmak tartışmak bi nebze geçebilen bi duygu ama bu şüphe varya insanın için için yiyor bende 3.5 yıllık sevgilimden hiç olmadık bi şeyden şüphelendiğim olmuştu ama sonradan ne kadar yanıldıgımı anladım inşallah sende yanılıosundur çünkü aksi durumda çok can yakıcı bir olay gerçi senin erkek arkadaşın çok şüpheli davranıo başka bir bayan var hissi uyandırıyor ama yinede bence peşini bırakma takip et derim ben mesela bnm sevgilimin hattı turkcell ve hergün net üzerinden kimleri aramış kimlere msj atmış takip ediyorum onun haberi yok öyle yapabilirsin !

Olayın buraya kadar geldiğine inanamıyorum :( bence en zor evredesin ayrılmak tartışmak bi nebze geçebilen bi duygu ama bu şüphe varya insanın için için yiyor bende 3.5 yıllık sevgilimden hiç olmadık bi şeyden şüphelendiğim olmuştu ama sonradan ne kadar yanıldıgımı anladım inşallah sende yanılıosundur çünkü aksi durumda çok can yakıcı bir olay gerçi senin erkek arkadaşın çok şüpheli davranıo başka bir bayan var hissi uyandırıyor ama yinede bence peşini bırakma takip et derim ben mesela bnm sevgilimin hattı turkcell ve hergün net üzerinden kimleri aramış kimlere msj atmış takip ediyorum onun haberi yok öyle yapabilirsin !

onun hattı turkcell ama haberi olmadan nasıl öyle bişey yaptın banada anlatırmısın

Allem etti kallem etti sonunda bitirdi ilişkinizi sevgilin
Hiç üzülme , geri dönecek sana
O zaman ne yaparsın bilmem ama
Şimdiki tavrını sürdür , biraz aklı başına gelsin
Evlilikten değilde , seni kaybetmekten korksun..

mesela bnm sevgilimin hattı turkcell ve hergün net üzerinden kimleri aramış kimlere msj atmış takip ediyorum onun haberi yok öyle yapabilirsin !

Bende cok merak ettim nasil yapiliyormus bu benimkini biraz korkutayim her an pesindeyim ayagini denk al diye :9: ( $aka bir yana ben ona güveniyorum :69: )

bilmiyorum canım ama yalan söylediği kesin
o telefon konuşmasından sonra aradım kimle konuşuyorsun dedim
filanca arkadaşımla dedi
telefonu kapatınca o dediği arkadaşını aradım
arkadaşının telefonu kapalıydı sabah aradı aramışssın beni diye
yolda olduğum için kapalıydı telefonum dedi
bende öylesine aradım dedim
ne yapacağımı bilmiyorum
ama bir başka kadın varsa bunu suç üstü yakalamam lazım
ne yapayım sizce

bence takip et cnm en mantıklısı ama tabi çaktırmadan:6:

Şimdi anlaşıldı hemen ayrılmalar , yok efendim evlilkten korkuyorum demeler