• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gerçekten bitti

bence evlilikten korkması dışında çok önemli bi sorununuz yok belki bunuda aşabilirsiniz ama sevginize bağlı ikinizinde, insanların bunalımda oldukları süreçler olabilir.. hayırlısıolsun aartık

ne bunalımmış bir yıldır bitmek bilmedi ben 23 yaşımdayım o 28 yaşında
o dert edinsin artık kırk yaşında evlenir

Son düzenleme:
Biraz dengesiz gibi geldi bana erkek arkadaşın canım...
Ayrılıcam deyince peşinden koşmanı bekliyordu sanırım...
Ama sen tam tersini yapmakla en doğrusunu yapmışsın bence...
Erkeklerin klasik bahanesi seni seviyorum ama evlilikten korkuyorum...
Sanki eninde sonunda evlenmeyecek...

telefonu gittiği yerde çekmiyor ne biliyim atmadım mesaj
o orda eğlenirken bende akşama kadar evdemi otursaydım
bu neden olamaz

tabi ki de neden olamaz ben onu demek istemedim zaten
sanırım mesajı ağır olmuş sende kırılmışın
aslında böyle bi konuda hemen ayrılalım demesi hata
bakalım zaman gösterir herşeyi hakkınızda hayırlısı olsun

ben erkekleri anlayamıyorum
bana bayramda tek taş yüzük aldı taktı
bu ne demek sonuçta seninle ciddi düşünüyorum zaten kendi de açıkca söyledi
ayrıldığımıza göre yüzüğünü geri vereceğim diyorum önemli değil kalsın diyor
bu ne demek beni ne zannediyor bu kadar değerli birşeyin bende kalması zaten uygun değil

Son düzenleme:
yanlis hatirlamiyorsam senin sevgilinin adi serkan degilmiydi? birde bitane almanyali cocuk vardi görüstügün.. o senmisin? eyer degilsen fark etmez karistirmissimdir..

eyer oysan bittigi iyi olmus ..

:46:tebrikler arkadaşım helal olsun sana.restini çekmişsin.erkek milletine yüz vermeye gelmiyor.her dediğine he diyince istekleri hiç bitmiyor.bencede adam yaşını başını almiş işi gücü de var bu evlilik korkusu değil evlenmemek için bir bahane sadece.seven insan sevdiğiyle bir yuva kurmak isterken bu ise kaçıyor.çok olgun düşünüyorsun.ben senin kadar cesaretli değilimm sanırımm bunu anladımm.

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz :29:
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar :16:

yorumlarınız için teşekkür ederim
öğlen aradı yine birde hiçbirşey olmamış gibi ne yapıyorsun diye soruyor
bende çok iyiyim benim ne yaptığımda seni ilgilendirmiyor dedim telefonda bir süre sessizlik oldu
iyi olmana sevindim dedi kapattı
sonra yine salak salak mesajlar gönderdi ben yine aradım bunu
ben 23 yaşımdayım benim önümde yıllar var dedim eminim karşıma senden daha iyileri çıkacaktır sen otur kendine üzül dedim hem seviyorum diyorsun hemde evlilikten korkuyorsun dedim üstelik 28 yaşındasın dedim.
sen bana ne demek istiyorsun dedi ben yaşlımıyım dedi.
bana göre yaşın daha büyük senin daha olgun olman lazım ama 18 yaşında birinin aklını taşıyorsun dedim
sen şimdi benden sonra hemen biriyle mi birlikte olacaksın dedi böyle bişey yap dedi bende önüme çıkan ilk kızla evlenirim dedi.
bende keyfin bilir dedim.

yorumlarınız için teşekkür ederim
öğlen aradı yine birde hiçbirşey olmamış gibi ne yapıyorsun diye soruyor
bende çok iyiyim benim ne yaptığımda seni ilgilendirmiyor dedim telefonda bir süre sessizlik oldu
iyi olmana sevindim dedi kapattı
sonra yine salak salak mesajlar gönderdi ben yine aradım bunu
ben 23 yaşımdayım benim önümde yıllar var dedim eminim karşıma senden daha iyileri çıkacaktır sen otur kendine üzül dedim hem seviyorum diyorsun hemde evlilikten korkuyorsun dedim üstelik 28 yaşındasın dedim.
sen bana ne demek istiyorsun dedi ben yaşlımıyım dedi.
bana göre yaşın daha büyük senin daha olgun olman lazım ama 18 yaşında birinin aklını taşıyorsun dedim
sen şimdi benden sonra hemen biriyle mi birlikte olacaksın dedi böyle bişey yap dedi bende önüme çıkan ilk kızla evlenirim dedi.
bende keyfin bilir dedim.

a hahahahayyyyyyyyyyy keyfi bilir valla iyi demissin.. sana inat yapacak akli siraca kendi hayatini maf eder baska birsey degil, karsindaki kisiyide mutsuz eder evliligde uzun sürmez :1: evlensin evlensin birak.. 28 yasindaki bir adam bunu diyorsa demekki gercekten beyni hic olgunlasmamis.. cocuk akli var hala:60: akli sira senden intikam alacak gözünün önünde baskasinla evlenerek hahay önüne cikan ilk kizla evlenecekmis CANIMA MINNET deseydin :66: :64:

birde şunu anlamıyorum insanlar sevdiği insanla evlenmek için neler yapıyor
maddi durum olmadığı halde bir evlilik kurmak için çaba gösteriyor
çevremde böyle birsürü örnek var
maddi bir sorun yok oturcağımız ev bile var annesi kaç kere söyledi
bir evleri var kirada siz evlenince kiracıyı çıkaracam içini zevkinize göre yaptırıp oturursunuz diyor
rahatlık batıyor galiba yada sevgisi yeterli değil
hadi sevmiyor evlenecek kadar o zaman niye her ayrıldığımızda peşimde dolanıyor anlamıyorum

a hahahahayyyyyyyyyyy keyfi bilir valla iyi demissin.. sana inat yapacak akli siraca kendi hayatini maf eder baska birsey degil, karsindaki kisiyide mutsuz eder evliligde uzun sürmez :1: evlensin evlensin birak.. 28 yasindaki bir adam bunu diyorsa demekki gercekten beyni hic olgunlasmamis.. cocuk akli var hala:60: akli sira senden intikam alacak gözünün önünde baskasinla evlenerek hahay önüne cikan ilk kizla evlenecekmis CANIMA MINNET deseydin :66: :64:

zaten bunu söyledikten sonra şok geçirdiği kesin telefonda baya bir sustu
evet kendi hayatını mahveder:37:

yüzüğü verecem diyorum ısrarla kalsın parmağından çıkarma diyor
her ayrıldığı kızda bir tek taş yüzük bıraksa
kuyumcular köşe olur:37:

bence bu çocuk seni seviyor:49: ama rest çektiğinde peşinden koşcağını sanmış sende rest çekince şaşırmış ve şimdi gene taviz vermeden yaptıklarının hata olduğunu kabul etmiyor ve bi yandanda senii kaybetmek istemiyor, bence bunu açık yüreklilikle söyleyemiyor belkide kendine yediremiyordur hem bitsin diyip hemen ertesi gün barışalım seni seviyorum demeyi...

bence ona deki son birkez daha düsünsün. evlenmek istiyorsa en kisa zamanda istemeye gelsinler, istemiyorsa korkuyorum diyorsa biraksin pesini acik acik söyle..

ayrıca İÇKİ İÇEN ADAMIN BURNU SÜRTÜNMEZ, SADECE SÜRTÜNMÜŞ GİBİ YAPAR...
Yeminler eder, bir iki gün yada hafta geçer bir bahaneyle "ÇOK SİNİRLENDİM" der ve yine İÇER
içki içen adam beş para etmez...sakın deme ki arkadaşlarıyla berbaberken içiyor normal günde elinde şişeyle elbette sokaklarda gezmez kimse...zaten arkadaşlarıyla berbaberken başlayan içki aşkı arkadaşları yokkende devam ediyor...
ilerleyen zamanlarda çilesini sen çekersin canım uzak dur...burnunu sürtmek için bile uğraşma DEĞMEZ...
adam olan İÇKİ İÇMEZ....

Cok haklisiniz.

sazan bencede gayet iyi demissin :9: Bundan sonra neler yapacak acaba?

kızma ama bence sevgilin dengesizin biri.ayrıca içki içen biri bence kesinlikle uzak dur.şimdi yaşadığınız olumsuzlukları sarhoşluğuna verip ilişkinize devam ediyor olabilirsiniz.çünkü aynı evde yaşamıyorsunuz.ama evlendikten sonra yaşanacak aynı olayda senin duyguların bu kadar sakin olmayacaktır emin ol...

bende zaten bukadar dengesiz birini niye seviyorum anlamadım
dün yüzüğü çıkarma demesine rağmen çıkardım hatta aldığı kutuya koydum birde paketledim
akşam çıkınca işyerine gittim paketi verdim ona hediye aldığımı zannetti
paketi açınca şaşırdı ne bu şimdi dedi çıkalım dışarda konuşalım dedi
yine aynı şeyler kafası çok karışık olduğu için aslında beni çok seviyormuş
ama artık benimle evlenmeye kara vermiş
düşünün teklif bile etmedi seninle evlenmeye karar verdim dedi
bende bana sormuyorsun bile dedim teklif bile etmiyorsun dedim
zaten sende evlenmek istemiyormuydun dedi
isiyordum ama bu şekilde değildi dedim
ben seninle yapamıycam dedim sen değişmiyorsun hep aynısın dedim
ben zaten buraya seninle yapamıycamı söylemek için geldim dedim
birdaha asla aramıycam dedi
bana mutluluklar diledi:50:

Son düzenleme:
O aklısıra aman yapma, etme, neden, nasıl, nayırr diyeceğini zannetti ama fena basmış yaş tahtaya :9:
Ağzına sağlık valla, bunlara böylesi gerek işte. Bir şans daha verir misin bilemem ama verirsen de böyle bir şeyi bir daha yapmaya kalkmadan 30 defa düşünmesi gerektiğini beyni iyice alana kadar verme derim o şansı.

Back