Rüya Yorumları Bu rüyayı yorumlar mısınız lütfen..

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
selamlar...

bugün rüyamda eşim ve ben eski erkek arkadaşımın evine gidiyoruz.eşide var oda var oturuyoruz falan..
eşim sakin..ev büyük geniş.güsel bir ev..eşler sakin..normal bir şekilde oturuyor herkes..eski erkek arkadaşım bana farklı geldi degişmişti.her söylenene evet diyordu.özürlü bir insanmış gibi üzülmüştüm oda..sessiz sakin bir insan olarak gördüm onu.masumca herşeye evet , tamam diyordu eşine..bizede tabi.neyse biz evden çıkmaya karar veriyoruz..çıkarken ben onun eşine diyorumki..bu dünyada degil öbür dünyada sana hesabını sorucam tarzında bişey söylüyorum..ama hemen sonra vazgeciyorum..nyse bu lafımı duymamış ol .diyorum çıkıyoruz..kız hep bir gülüş halindeydi sinsice..
kapıdayız kontor almamız gerek eşimle..mahalledekiler diyoki şu tanıdık yerden alın diyor..ora nerdeki biz bilmiyoruz..eski erkek arkadaşımda kapıda takım elbiseli falan..ben size gösteriyim birlikte gidelim diyor..eşimde gerek yok diyor ama sonra üçümüz bir gidiyoruz.
sonra ben eski erkek arkadşımın evinde oluyorum eşim yok bu sefer. annem ve babam geliyor.aynı eve..diyorumki babam bu çoçugu hiç sevmezdi annemde diyorum ama evladı için geldi bu eve diyorum..hatta oda içeri girerken ne işimiz var bu çoçugun evinde diyor etrafı süzüyor.gönüllüce giriyor benim için..sonra başka bir evde teyzemler , eşim ablam yiğenim..ve eski erkek arkdaşımda var..eşide oluyor bir ara ama sonra yok..çaylar muhabbetler falan oluyor.küçük yiğenim merti görüyorum oo teyzesinin gülü diyorum sarılıyor bana kıskandırıyorum güya onları :) sonra çay dibini dökmeye gidiyorum mutfaga yanlışlıkla dibi teyzemin turşuna döküyorum:d aa diyor bende içimden aman diyorum boşver..ev içinde ara araa bakıyorum esk.erkk arkadaşa hiç konuşmuyoruz ama bakışıyoruz derince..ve arada hafif bir tebessüm ediyoruz..

rüya bana çok uzun geldi..ilkez bu kadar uzun rüya gördüm sanki:)

aşagıda var 1 tane yenii
yorumlarsanız çok sevinirim...

Son düzenleme:
yanlış anlamassan bir şey sorucam

sürekli eski erkek arkadaşınla ilgili rüyalar görüyorsun ki çoğu bilinç altı rüyaları bunlar tıpkı yukardaki rüyan gibi

ya canını çok yaktı intikam almak istiyorsun mutlu olduğunu göstermek istiyorsun
yada onu hala unutamadın

Allah hayırlara çıkarsın diyelim yinede

çoookk uzun olan rüyalardan bir mana çıkmazmış diye duymuştum yani hani bazen rüyalar gelecekte olacak bişeye haberdir ya işte uzun rüyalar çıkmazmış

sanırım senin bilinçaltında eski erkek arkadaşınla alakalı şeyler var

Canım okuyunca bana da öyle geldi nedense.
Eski erkek arkadaşın hayatında derin izler bırakmış olmalı.
Hayırlara çıksın diyelim..

ben yine gördüm kıslar..

bu sefer rüyamda bir köşedeydik..ne kendi ailesinden bahsediyor..
nede benim eşimden ..yolda kız arkadaşlarım görüyor..çekiniyorum..evliyim oda evli çünkü..ama o hiç tınlamıyor..çevreyi benle konuşuyor falan..yürüyoruz yolda..diyorki ablamla abimle konuşup geliyim diyor bu işi onların onayını alıyım diyor.sadece bunu söylüyor bir araya gelmem için onla gidiyor bu oraya ben yoluma devam ediyorum beklemiyorum bile..sokaktan çıkıyorum bir bakıorum marketinin önünde beni bekliyor..eskisi gibi..beni bekleme modunda görüyorum onu...
sen eskiden böyle yaprdın diye birşey söylüyorum ona.

sen nasıl yapyorsun esrantcım söyle hadi hadi..

Son düzenleme:
Canım bak böyle yazıyor yorumu:

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, Aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır. Eski bir sevgili görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini belirtir. Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile huzurunuzun bozulacağına yorumlanır.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir

Canım bak böyle yazıyor yorumu:

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, Aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır. Eski bir sevgili görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini belirtir. Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile huzurunuzun bozulacağına yorumlanır.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir
kaydirigubbakcemile3kıd ben bunu biliyordum zatenkaydirigubbakcemile3

kız super sen ne cok ruya göruosun bi ara bende cok görurdum ama o zaman kafam cok dagınıktı devamlı bşiler dusunup uyurdum kuzum kendni bişilere ver fazla dusunme

kız super sen ne cok ruya göruosun bi ara bende cok görurdum ama o zaman kafam cok dagınıktı devamlı bşiler dusunup uyurdum kuzum kendni bişilere ver fazla dusunme

sorma ya paso rüya görüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben 1.5 ay önce sözlümden ayrıldımm... Rüyamda gelin gideceğim evin mutfağında yepyeni beyaz eşyalar görüyorum hepsi parıl parıl parlıyor ve o esnada annemde bize fırında yemek pişiriyor o sırada da ayrıldığım sözlüm gülümseyerek bana bakıyor. Yorumlar mısınız?
Şimdiden teşekkürler.

X