Kaynanam kızı ile konuştu zaman odasına girip kapıyı kapatıyor niye?

Sevimsizpamukseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
766
21
24
Arkadamdan konuşmuyordur herhalde dimi
Aslında hiç bir şey yapmadım
Evime yerleşti için Bir kaç tane eski eşya gelmişti evime bende attım. eski evindeyken atmıştık kızları öyle diyordu oda attı meslea kavanoz kapakları içi paslanıktı bende attım veya iki tane plastik şişe geldi artık dibi top haline gelmiş üstüne oturmuyor şişe artık bittik bende gene attım bunları takmaz herhalde diyorum
Evimde oturuyorum ama rahat değilim rahat hareket edemiyorum buda normal mi bana göre normal değil biraz dışarıya çıkıyor oh be diyorum ev gibisi yok rahat oluyorum hareket ediyorum eşimle konuşabiliyorum hakimiyet bende oluyor o evdeyken oluyor ama yemekleri kendisi pişiyor sinirlenmeye başlıyorum başkası olsa insan sevinir ama kendi evim daha evleneli iki buçuk ay oldu.
kendisi evde tek başına kalınca orada erkek çocukları tek başına oturma her ay birinde otur iki tane de kızın var birde onlarda kalırsın dediler o yüzden bende kalıyor şimdi sürekli bende kalmasından korkuyorum çok sıkıntılı benim için
Birde evde bir şey eksik oluyor bir şey alacağım ben size alırım diyor alıyor ama ucuza gidiyor sağlam olmuyor kendisi almıştı mesela bize tencere filan iki buçuk ayda tencere soyuldu o yüzden yok ben alırım dedim kendi zevkime göre almak istiyorum kaynanam aldı için ben almadım nişanlandıktan sonra çeyiz yapmaya başladık

Kimde ne kadar oturacağı fark etmez. Herkes kabul etti diye siz de etmek zorunda değildiniz.
İlk size geldiğine göre sizde kalıcı bence. Göçebe gibi 1 ay orada 1 ay burada yaşanmaz. Size kalıcı gelmiş, arada sırada diğerlerine gider belki.
Düşük için geçmiş olsun ama şöyle bir evliliğe ilk aydan çocuk yapmak mantıklı mıydı sizce?
Kısmet işte olacağı vardı olmuş düşük oldu

Kısmet işte olacağı vardı olmuş düşük oldu

Dediğim gibi, büyük ihtimalle kandırılıyorsunuz ve birlikte yaşayacaksınız artık. Diğerlerine arada sırada ortam değişimi için gider ancak.
Uzun bir süre çocuk yapmamak sizin hayrınıza olur.

Benim evimde oturuyor sizin evinde biri oturacak başka odaya gidip orada kapıyı kapatıp telefonla konuşacak olacak iş mi
Valla kendi evimde eşimleyken bile telefonla başka odada konuşurum. Çünkü ne kadar süreceğini bilemem, sesin rahatsızlık verebilir, kafam karışabilir, özel bir konu açılabilir vs. bunda bir sorun yok bence ama evet illa ki hakkınızda da konuşuluyordur. Sonuçta akrabalığın olmazsa olmazıdır dedikodu 😁

Ona bir şey demiyorum ama ev işime karışmasın bir şeyler yapıyor kendi evi gibi sürekli bir şeyler yapıyor kışlık yemekler yapmaya çok sevmem yaptıkça doldurdu eşime söyledim kışın iyi oluyor dedi iyide mutfak büyük değil eşim dolap yapacaktı Allah bilir ne zaman yapılır
Kendi, evi nerede, sizden once nerede oturuyordu

Valla kendi evimde eşimleyken bile telefonla başka odada konuşurum. Çünkü ne kadar süreceğini bilemem, sesin rahatsızlık verebilir, kafam karışabilir, özel bir konu açılabilir vs. bunda bir sorun yok bence ama evet illa ki hakkınızda da konuşuluyordur. Sonuçta akrabalığın olmazsa olmazıdır dedikodu 😁
Daha az once dedim oglum kapıyı kapa cıkarken, teyzenle konusacagım ses rahatsız etmesin 😁

Kızıyla özel bir şey konuşmak istiyordur, ya da kızı özel bir şey konuşacaktır. yani kendi kızı ile ne konuştuğu sizi ilgilendirmez ki.
Kayınvalide ile yaşamak çok zordur sizin hissettikleriniz normal neticede sizin eviniz kendinizi rahat hissedeceğiniz, kendinize ait alanınız olmalı. Eğer ucuza kaçacağı için ona bazı şeyleri aldırmak istemiyorsanız kendiniz alın, "a eşim alıvermiş" veya "indirimdeydi alıverdim" vb diyebilirsiniz. Ona ait olan eşyaları ona sormadan attıysanız ve buna alındığını düşünüyorsanız, sorabilirsiniz.

Dağınık mi yok artık ben yazar değilim elimden geldikçe yazmaya çalıyorum
Kimse sizden yazar olmanızı beklemiyor. Bu şekilde derdinizi anlatmaktan aciz bir yazımızın var.
Ayrıca sizi de çekiştiriyor olabilir, kızıyla özel konuşuyor da olabilir. Her lafın içinde olmak zorunda değilsin

Ben, annemle konuşurken başka odaya geçerim. Eşim duysa kızacağı şeyler değil, havadan sudan veya ailemle alakalıdır vs.

Eşimde başka odaya geçer. Hiç aklıma gelmedi arkamdan mi konuşuyor diye.

Aramızda husumet bile yok ama ne bileyim insan rahat olmak ister. Kv. Olsam, çocuğumla tek konuşurdum ben de.

Siz genel olarak evdeki hakimiyetinizi yok saydığı için kılsınız ona. Her hareketi bunu destekliyormuş gibi geliyordur. Kapıyı kapatıp konuşması çok normal. 2.5 ay daha benim diyemeden eve gelip oturmuş, haklısınız.

Arkadamdan konuşmuyordur herhalde dimi
Aslında hiç bir şey yapmadım
Evime yerleşti için Bir kaç tane eski eşya gelmişti evime bende attım. eski evindeyken atmıştık kızları öyle diyordu oda attı meslea kavanoz kapakları içi paslanıktı bende attım veya iki tane plastik şişe geldi artık dibi top haline gelmiş üstüne oturmuyor şişe artık bittik bende gene attım bunları takmaz herhalde diyorum
Evimde oturuyorum ama rahat değilim rahat hareket edemiyorum buda normal mi bana göre normal değil biraz dışarıya çıkıyor oh be diyorum ev gibisi yok rahat oluyorum hareket ediyorum eşimle konuşabiliyorum hakimiyet bende oluyor o evdeyken oluyor ama yemekleri kendisi pişiyor sinirlenmeye başlıyorum başkası olsa insan sevinir ama kendi evim daha evleneli iki buçuk ay oldu.
kendisi evde tek başına kalınca orada erkek çocukları tek başına oturma her ay birinde otur iki tane de kızın var birde onlarda kalırsın dediler o yüzden bende kalıyor şimdi sürekli bende kalmasından korkuyorum çok sıkıntılı benim için
Birde evde bir şey eksik oluyor bir şey alacağım ben size alırım diyor alıyor ama ucuza gidiyor sağlam olmuyor kendisi almıştı mesela bize tencere filan iki buçuk ayda tencere soyuldu o yüzden yok ben alırım dedim kendi zevkime göre almak istiyorum kaynanam aldı için ben almadım nişanlandıktan sonra çeyiz yapmaya başladık
O ne biçim soru kadın istediği gibi konuşur, siz her konuşmanızı ortalıktami yapıyorsunuz?

Tek oğlu yok yazı da yazmıştım üç tane erkek çocuğu var iki tane kızı ben kabul ettim herkes kabul etti ama benim yapmam gereken şeyleri o yapıyor yemek yapmayı benim yapmam lazım ben yapmak istiyorum halim olmasa anlarım halim yok yapmak istiyorum izin vermiyor kendisi harket ediyir

Onunla beraber yaşamayı kabul ettiniz diye kadının yaptığı her hareketini size söylemesi gerekmiyor. Ayrıca madem böyle şeyler hoşunuza gitmeyecekti birlikte yaşamayı kabul etmeseydiniz. Demek ki böylesi işinize geldi.

Benim evimde oturuyor sizin evinde biri oturacak başka odaya gidip orada kapıyı kapatıp telefonla konuşacak olacak iş mi
Siz kendi ailenizle kaynananizin yanında mi konusuyorsunuz? Buna takılmak çok saçma bence. Kapatır konuşur bu sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren kısmı ne kadar böyle birlikte devam edeceği ...

Kayınvalide herkeste sırayla filan kalmayacak. Büyük ihtimalle son erkek çocuk eşindi. Evlenene kadar onunla yaşadı diye kapağı size attı. Herkeste sırayla kalacak insan evinde kullandığı eşyalardan getirmez. Pet şişe gibi.

Daha yeni evlisin o yüzden sana bu hareketler tuhaf gelebilir ama orası onun oğlunun evi yani kendi evi gibi görür özel birşeyler konuşur ooo öyle Kaynanalar varki boşver böyle şeyleri çok kafanda düşünme yoksa küçücük şeyler büyüyor sonra eşinle kötü olursun hep sende kalmayacakmiş zaten sabret canım.

X