Kaynanam kızı ile konuştu zaman odasına girip kapıyı kapatıyor niye?

Sevimsizpamukseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
766
21
24
Arkadamdan konuşmuyordur herhalde dimi
Aslında hiç bir şey yapmadım
Evime yerleşti için Bir kaç tane eski eşya gelmişti evime bende attım. eski evindeyken atmıştık kızları öyle diyordu oda attı meslea kavanoz kapakları içi paslanıktı bende attım veya iki tane plastik şişe geldi artık dibi top haline gelmiş üstüne oturmuyor şişe artık bittik bende gene attım bunları takmaz herhalde diyorum
Evimde oturuyorum ama rahat değilim rahat hareket edemiyorum buda normal mi bana göre normal değil biraz dışarıya çıkıyor oh be diyorum ev gibisi yok rahat oluyorum hareket ediyorum eşimle konuşabiliyorum hakimiyet bende oluyor o evdeyken oluyor ama yemekleri kendisi pişiyor sinirlenmeye başlıyorum başkası olsa insan sevinir ama kendi evim daha evleneli iki buçuk ay oldu.
kendisi evde tek başına kalınca orada erkek çocukları tek başına oturma her ay birinde otur iki tane de kızın var birde onlarda kalırsın dediler o yüzden bende kalıyor şimdi sürekli bende kalmasından korkuyorum çok sıkıntılı benim için
Birde evde bir şey eksik oluyor bir şey alacağım ben size alırım diyor alıyor ama ucuza gidiyor sağlam olmuyor kendisi almıştı mesela bize tencere filan iki buçuk ayda tencere soyuldu o yüzden yok ben alırım dedim kendi zevkime göre almak istiyorum kaynanam aldı için ben almadım nişanlandıktan sonra çeyiz yapmaya başladık

Kızıyla yalnız kalmak istiyordur, gayet normal.
Anormal olan sizinle yaşaması. Üstelik daha yeni evlisiniz.
Böyle bir şeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz?
kızıyla yalnız kalmak ıstıyorsa kendı evıne gıtsın canım evi yokmu ne ayıp gelınde o ortam da

Aynı evdeyseniz sizin daha büyük sorunlarınız var, eşiniz tek cocuk mu, birlikte oturmayı sız mı kabul ettiniz, sonradan mı eklendiler , bunlar onemlı. Bastan kabul etmişseniz ortak eviniz oluyor orası
Tek oğlu yok yazı da yazmıştım üç tane erkek çocuğu var iki tane kızı ben kabul ettim herkes kabul etti ama benim yapmam gereken şeyleri o yapıyor yemek yapmayı benim yapmam lazım ben yapmak istiyorum halim olmasa anlarım halim yok yapmak istiyorum izin vermiyor kendisi harket ediyir

kızıyla yalnız kalmak ıstıyorsa kendı evıne gıtsın canım evi yokmu ne ayıp gelınde o ortam da

Asıl sorunun orada kalması olduğunu söyledim zaten.
Ama bunu kabul ettiği için kadının telefonla konuşurken ya da kızıyla otururken canlı yayın yapmasını bekleyemez.
İkisi ayrı şeyler.

Tek oğlu yok yazı da yazmıştım üç tane erkek çocuğu var iki tane kızı ben kabul ettim herkes kabul etti ama benim yapmam gereken şeyleri o yapıyor yemek yapmayı benim yapmam lazım ben yapmak istiyorum halim olmasa anlarım halim yok yapmak istiyorum izin vermiyor kendisi harket ediyir

Kayınvalidenizin evi yok mu? Bu zamana kadar nerede kalıyordu?

Hazır yiyen konumunda olmak istemiyordur, işe girip calısın, bunu fırsat olarak degerlendirin, o zaman nimet gibi gelir

yapsın sen niye yapmak ıstıyorsn ıyı güzel işte

Kızıyla yalnız kalmak istiyordur, gayet normal.
Anormal olan sizinle yaşaması. Üstelik daha yeni evlisiniz.
Böyle bir şeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz?
Tamam da her oğlunda bir ay oturacaktı onlarda otursun sonra gelsin ben buna sinirleniyorum oğlarında oturu sonra gelir düşünür diye düşündüm normalde düşünürdü yapmadı düşük yaptım dinlenmem gereken zamanda ev taşındı canım çıktı benim halimde yok yorgunluk var misafir üstü misafir yatak odama girdiyordu baksınlar diye en sonda dedim kimse girdirmiyorum istemiyorum dedim

Arkadamdan konuşmuyordur herhalde dimi
Aslında hiç bir şey yapmadım
Evime yerleşti için Bir kaç tane eski eşya gelmişti evime bende attım. eski evindeyken atmıştık kızları öyle diyordu oda attı meslea kavanoz kapakları içi paslanıktı bende attım veya iki tane plastik şişe geldi artık dibi top haline gelmiş üstüne oturmuyor şişe artık bittik bende gene attım bunları takmaz herhalde diyorum
Evimde oturuyorum ama rahat değilim rahat hareket edemiyorum buda normal mi bana göre normal değil biraz dışarıya çıkıyor oh be diyorum ev gibisi yok rahat oluyorum hareket ediyorum eşimle konuşabiliyorum hakimiyet bende oluyor o evdeyken oluyor ama yemekleri kendisi pişiyor sinirlenmeye başlıyorum başkası olsa insan sevinir ama kendi evim daha evleneli iki buçuk ay oldu.
kendisi evde tek başına kalınca orada erkek çocukları tek başına oturma her ay birinde otur iki tane de kızın var birde onlarda kalırsın dediler o yüzden bende kalıyor şimdi sürekli bende kalmasından korkuyorum çok sıkıntılı benim için
Birde evde bir şey eksik oluyor bir şey alacağım ben size alırım diyor alıyor ama ucuza gidiyor sağlam olmuyor kendisi almıştı mesela bize tencere filan iki buçuk ayda tencere soyuldu o yüzden yok ben alırım dedim kendi zevkime göre almak istiyorum kaynanam aldı için ben almadım nişanlandıktan sonra çeyiz yapmaya başladık
Ay yeni evliymişsiniz, tuh onu size bırakanlara, alavere dalavereye geldiniz, o neymiş, o kızlar da demedi mi olmaz anne gel bizde kal, annem kalmak istese ben birakmam ya, kendi evi yok mu, oturduğunuz evde mı oturuyordu, sonra size mi bıraktı

Siz 2.5 aylık evliyken kayınvalidenizin ilk gideceği yer siz mi oldunuz? Herkes sırayla gezecekse sizi son sıraya koyabilirlerdi. Ayrıca kendi tek yaşayamayacak kadar yaşlı mı
Ha işte ben buna da sinirleniyorum anlamdım bunu niye öyle yaptı bilmiyorum normalde düşüncesiz değil ama oldu işte yaşlı zor hareket ediyor direk yoruluyor 70 var

Ha işte ben buna da sinirleniyorum anlamdım bunu niye öyle yaptı bilmiyorum normalde düşüncesiz değil ama oldu işte yaşlı zor hareket ediyor direk yoruluyor 70 var
Bildiğin kitlemişler size ilk sırada. Biz yeni evliyiz 6-7 ay sonra alırız desene eşine niye demedin

Ay yeni evliymişsiniz, tuh onu size bırakanlara, alavere dalavereye geldiniz, o neymiş, o kızlar da demedi mi olmaz anne gel bizde kal, annem kalmak istese ben birakmam ya, kendi evi yok mu, oturduğunuz evde mı oturuyordu, sonra size mi bıraktı
Bütün çocukların gezse sonra gelse anlarım direk bize geldiler kızları dedi de gitmdi kızları şehir dışında

Dağınık mi yok artık ben yazar değilim elimden geldikçe yazmaya çalıyorum
Yazar olmaya gerek yok ki. Başlıkta gizli konuşmadan başlamışsınız beraber oturmaya,kayınvalidenin ucuzcu olmasına,kızlarına da gitme ihtimaline varana kadar 3-4 ayrı konu yazmışsın.
1- kayınvalide neden yanınıza taşındı ?
2- ev senin hakimiyeti neden veriyorsun ?
3- kapı kapalı konuşabilir hiç sıkıntı değil. Senin arkandan bile konuşşa önemli değil. Adı üstünde arkandan konuşma

Asıl sorunun orada kalması olduğunu söyledim zaten.
Ama bunu kabul ettiği için kadının telefonla konuşurken ya da kızıyla otururken canlı yayın yapmasını bekleyemez.
İkisi ayrı şeyler.
Ona bir şey demiyorum ama ev işime karışmasın bir şeyler yapıyor kendi evi gibi sürekli bir şeyler yapıyor kışlık yemekler yapmaya çok sevmem yaptıkça doldurdu eşime söyledim kışın iyi oluyor dedi iyide mutfak büyük değil eşim dolap yapacaktı Allah bilir ne zaman yapılır

Tamam da her oğlunda bir ay oturacaktı onlarda otursun sonra gelsin ben buna sinirleniyorum oğlarında oturu sonra gelir düşünür diye düşündüm normalde düşünürdü yapmadı düşük yaptım dinlenmem gereken zamanda ev taşındı canım çıktı benim halimde yok yorgunluk var misafir üstü misafir yatak odama girdiyordu baksınlar diye en sonda dedim kimse girdirmiyorum istemiyorum dedim

Kimde ne kadar oturacağı fark etmez. Herkes kabul etti diye siz de etmek zorunda değildiniz.
İlk size geldiğine göre sizde kalıcı bence. Göçebe gibi 1 ay orada 1 ay burada yaşanmaz. Size kalıcı gelmiş, arada sırada diğerlerine gider belki.
Düşük için geçmiş olsun ama şöyle bir evliliğe ilk aydan çocuk yapmak mantıklı mıydı sizce?

X