- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
kullanmazlar mı hem o hem saç kremi ama o krepenin açılması zor yani ya duşta kendin uzuuun uzuun akan sıcak suyun altında açıcaksın bi o kolaylaştırır işini insanın yoksa başkası yaptımı zor yani ben bidahakini evimde yaptırıcam oyüzden :)
kullanmazlar mı hem o hem saç kremi ama o krepenin açılması zor yani ya duşta kendin uzuuun uzuun akan sıcak suyun altında açıcaksın bi o kolaylaştırır işini insanın yoksa başkası yaptımı zor yani ben bidahakini evimde yaptırıcam oyüzden :)
saçın yapısına görede değişir sanıyorum bu durum ...benim inca telli ve yağlı kolay açılır sanki ha:44:
bende öyle acılı bi durum olmamıstı acılmıstı kolay...
inanırmısın hala nette krepe balyajı araştırıyorum :26:
ay yok onla uğraşamadım daha fazla destek ol bana ...napiiim yardım et
bilmiyorum ki canım ya çok istiyodun öyle olmasını ben krepe balyaj yaptırman taraftarıyım :26:
ya korkuyorum saçım iyice yıprancak diye ..bişi olmaz dimi saçıma bide ben kendim yapabilir miyim sence:44:
Arastırdın mı netten iyice sac boyama konusunda iyiysen biraz yapabilirsin herhalde :26:
açıkcası hep saçımı kendim boyadım..kuaföe bi kere boyattım oda istedğim gibi olmayınca kendim boyarım hep dedim ...bayramda nişan olabilir ozamana hazırlicam gibi nişanada pek bi isteksizim ama:44:
Niye isteksizsin canım ya
Benim de kafam karıstı biliyo musun krepe balyaj istemeye basladım
ay evet yaaa
benim saçım son halini gördün...ona uygun balyaj rengi hangi renk olmalı sence
bekliorumÇok açık olmaz bak askı memnuda peykerin saclarını hatırlıyo musun o da krepe balyaj ve cok guzeldi onun gibi olabilirrr dur foto ekliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?