- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
ay evet güzelmiş aslında ama ben sevdiceğime gösterdim bu renkleri o ilk sayfadaki kıvırcık hatununki gibi istio 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet güzelmiş aslında ama ben sevdiceğime gösterdim bu renkleri o ilk sayfadaki kıvırcık hatununki gibi istio![]()
Ama onunki de aynısı ki... sadece ucları biraz daha acık onun.sen al resmi bi kuaföre götür bence o renkte istiyorum de.bak nişanında varmıs iyi bi yere git biraz masraflı olur ama güzel olur yani inşallahhh :109::109::109::109:
benim de kafam çok karıştı renk tutturmaya çabalamak yerine eski rengim siyaha boyayıp geçesim war ama ondan sonra boyamak istersem yine açtırmak zorunda kalıcam açtırmakta istemiorum artık çok yıprandı saçlarım![]()
oo güzel olmuşş ben bu tonları sarıdan daha çok seviyorumm güle güle kullan cnmmm:)
boyattım kızlar krepe balyaj yaptılar ama pek içime sinmedi farklı ışıklardaki görünümleridir Eki Görüntüle 285112 Eki Görüntüle 285113![]()
güzel olmuş bebegim üzülmeee ben begendim güle güle kullan ben üzüleyim asıl sac rengim hemen akıyorbir hafta sonra yine boyucaam ama
![]()