• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl tutturabilirim?

ay evet güzelmiş aslında ama ben sevdiceğime gösterdim bu renkleri o ilk sayfadaki kıvırcık hatununki gibi istio :14:

ay evet güzelmiş aslında ama ben sevdiceğime gösterdim bu renkleri o ilk sayfadaki kıvırcık hatununki gibi istio :14:

Ama onunki de aynısı ki... sadece ucları biraz daha acık onun.sen al resmi bi kuaföre götür bence o renkte istiyorum de.bak nişanında varmıs iyi bi yere git biraz masraflı olur ama güzel olur yani inşallahhh :109::109::109::109:

Ama onunki de aynısı ki... sadece ucları biraz daha acık onun.sen al resmi bi kuaföre götür bence o renkte istiyorum de.bak nişanında varmıs iyi bi yere git biraz masraflı olur ama güzel olur yani inşallahhh :109::109::109::109:

ankarada yaptırmicam ama mersinde yaptırıcam ama öf bilmiyorum bugün pek bi isteksizim herşeye düşünemiyorum

$2ombre-hair-color-trend-2-1.jpg $Drew-Barrymore-Nylon-party-ombre-hair.jpg

bak bu kadının da sacları cok guzeel.

Kızlar çağla şikelin bu resimdeki saç rengi için neye boyamam gerek kendi rengim de resimdeki gibi dipler koyu uçlarda kumral kaldı biraz :15: $cagla-sikel1-2276.jpg $Adsýz.jpg

benim de kafam çok karıştı renk tutturmaya çabalamak yerine eski rengim siyaha boyayıp geçesim war ama ondan sonra boyamak istersem yine açtırmak zorunda kalıcam açtırmakta istemiorum artık çok yıprandı saçlarım :25:

benim de kafam çok karıştı renk tutturmaya çabalamak yerine eski rengim siyaha boyayıp geçesim war ama ondan sonra boyamak istersem yine açtırmak zorunda kalıcam açtırmakta istemiorum artık çok yıprandı saçlarım :25:

siyah boyucaksan uzun süre degistirmemen lazım iyi karar ver bence :49: benim de saclarım koyu sarı suan daha acsam mı diye düsünüyodum ama arkadaslarım cok sarısın zaten yapma dediler kafam karıstı bal köpüğü varmıs onu mu boyasam diye düsündüm ama cok turuncu olur diye korkuyorum bakalım ne olacakk bayrama kdar boyamam lazm :44::44:

Nazlı Tolganın saç rengiyle diğer kızın saç rengi arasında dağlar kadar fark var
Yani ilk önce hangi saç rengini istiyorsun ona karar ver
İyi bide kuaför buldunmu istediğin saç renginide yapar..

boyattım kızlar krepe balyaj yaptılar ama pek içime sinmedi farklı ışıklardaki görünümleridir $zzz.jpg $IMG_0918.JPG :14::14::14::14::14::14::14::14::25::25::25::25:

Son düzenleme:
Back