- Konu Sahibi biberdolma
-
krepe balyaj daha farklı bişey ben uzman tv de izlemiştim saçı ayırıyorlar tutam tutam sonra onları krepeleyip(tülertip uçtan dibe doğru) boya sürüyorlar.balyajlar çubuk çubuk değilde biraz daha doğal dağınık duruyor.ama bu resimdekilerin uçları açık renk olmuş.uçlarındaki renk farklıdır ya ondan öyle olmuştur veya uçlarındaki rengi açmışlardır bi şekilde.bilmiyorum tam birde uzun saçta gösteriyor kendini uçlarındaki ton farkı falan.resimde saçınız kısa biraz daha uzamasını bekleyin olmassa.tabi tavsiyem bir koaföre yaptır istersen
Şimdi yatıyorum yarın rengimizi bulalım şekerim öptüm
Ayy kimse yardım etmicek sanırım
bu arada bende o haber spikerinin rengi gibi istemiştim şuan karamel olduu..
burdayım cicim yeni uyandım sersem gibiyim vallaBiberdolma orda mısın
Eki Görüntüle 278819 Eki Görüntüle 278824
bak biri flaşlı biri flaşsız ekledim saclarımı flassız olanda gunes vurmus ondan acık durmus bıraz bı ton daha koyu normalde.ve cok cansız ve sönükler mısır müskülü gibi
Seninki de yakın bi renk olur ikinci boyamada tam olur bencee
ben aslında konuyu ilk açtığımda ekledğim kıvırçık saçlı hatun varya onun gibi istiorum
Tek boya değil gibi o dipler koyu uclar acık benim de eskiden öyleydi saclarım biliyo musun orjinal sac rengim dipleri gibiydş onun küllü kumral gibi işte.uçlara da krepeyle sarı attırmıstım cok guzel dogal duruyodu ama sonra sarı sarııııı diye tutturup platin röfle yaptırınca saclarımı mahvettim o kdar kotu durdu ki yaslı gibi hemen boyattım sonra tabi güzelim saclarım gitti artıkk hep boyaya mahkumumama olsun hadise sarısı yapınca cok güzel olcak hihoho
peki benim saçımın rengine bakarak söyleyebilirmisin benim saçım istediim gibi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?