• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl tutturabilirim?

Canım senın sac rengın cok yakın ustune krepe balyaj attırırsan harıka olur ıstersen kofore foto cıktısı gotur anlasılmana yardımcı olur krepe balyaj dıger balyajdan farkı aynı resımdekı foxtakı sıpıkerdekı gıbı uclra dogru ısıltı verılıyor

şuanki saç rengime olur yani ha...ay kuaförlerde yapamıyor ki göstersemde güvenemiyorum bilemedim kararsız kişiliğim zaten ne yapcam bilemiyorum ühhühüüü

şuanki saç rengime olur yani ha...ay kuaförlerde yapamıyor ki göstersemde güvenemiyorum bilemedim kararsız kişiliğim zaten ne yapcam bilemiyorum ühhühüüü

canım olurda lafmı hemde super olur ay bende o bayanın saclarına hastayım ya harıka cok dogal duruyorn krepe balyaj hıc durma o renk bende olsa kosa kosa gıder yaptırırım benım zemınım uygun olmadıgı ıcın 1senedır yana yana balyaj yaptırmak ıcın beklıyorum krepe balyaj en dogal balyak turu cunku rofle gıbı boyanmıs gıbı durmuyor nede normal balyaj gıbı olmuyor dıplere yapılmıyor zaten uclara dogru 3ton acık yansımalar

biber dolma şu anki saçından 1- 2 ton açık o beğendiğin saç rengi

canım olurda lafmı hemde super olur ay bende o bayanın saclarına hastayım ya harıka cok dogal duruyorn krepe balyaj hıc durma o renk bende olsa kosa kosa gıder yaptırırım benım zemınım uygun olmadıgı ıcın 1senedır yana yana balyaj yaptırmak ıcın beklıyorum krepe balyaj en dogal balyak turu cunku rofle gıbı boyanmıs gıbı durmuyor nede normal balyaj gıbı olmuyor dıplere yapılmıyor zaten uclara dogru 3ton acık yansımalar

o spikerin saçından öte kıvırcık haunun ki gibi olsun istiyorum aslında..bide bi ton açık küllüye boyayıp o krepe balyaj mı yapsam diyorum :44::44::44::44:

açık küllü kumrala boya diyeceyim ama boya boyayı açarmı onu düşünüyorum bu saçına röfle yaptırma derim koyu gibi geldi bana..

o spikerin saçından öte kıvırcık haunun ki gibi olsun istiyorum aslında..bide bi ton açık küllüye boyayıp o krepe balyaj mı yapsam diyorum :44::44::44::44:

canım boya boyayı acmaz sen bılırsın bebegım ben fıkrımı soyledım mıllet kahvelerın uzerıne bıle attırıyo balyaj o renk zaten acık kullu kumral zaten

kızlar bu şimdiki halim ve düzleştirilmiş hali Eki Görüntüle 279011

buda bi önceki açık küllüye boyadığım fönlü hali $sç.jpg

Benim saçımda var konu sahibinin ilk mesajındaki saç uygulaması resimlerimde de mevcut, krepe balyaj adı ancak çok acılı bi işlem sık krepe atılan saçtan kalanlara orial sürülüyor sonra yıkanırken o krepelenen saçlar çok zor açılıyor ben acıdan ağlıycaktım nerdeyse :(

Benim saçımda var konu sahibinin ilk mesajındaki saç uygulaması resimlerimde de mevcut, krepe balyaj adı ancak çok acılı bi işlem sık krepe atılan saçtan kalanlara orial sürülüyor sonra yıkanırken o krepelenen saçlar çok zor açılıyor ben acıdan ağlıycaktım nerdeyse :(

o karışıklığı açmak için açıcı dolaşmaya engel spreyler var kullanmadılar mı:44:

o karışıklığı açmak için açıcı dolaşmaya engel spreyler var kullanmadılar mı:44:

kullanmazlar mı hem o hem saç kremi ama o krepenin açılması zor yani ya duşta kendin uzuuun uzuun akan sıcak suyun altında açıcaksın bi o kolaylaştırır işini insanın yoksa başkası yaptımı zor yani ben bidahakini evimde yaptırıcam oyüzden :)

Back