Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl tutturabilirim?

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
116
Kızlar merhaba, ben uzun zamandır küllü saç rengi kullanıyorum loreal excellence 7,1 kullanıyorum ama benim istedğim renk tam olarak o değil ..bu fotolardaki rengi istiyorum ama nasıl yapıcam yada kime güvenip yaptırıcam bilemedim....bilen yada böyle kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba??

İŞTE BU DEDİĞİM RENKLER BUNLAR YARDIM LÜTFEN

Eki Görüntüle 276114

bunlar kumral değil mi? :S uçlara doğru açılmış 2 renk yani

Kızlar bu olaya yanlış hatırlamıyorsam krepe balyaj deniyor. Eğer zemininiz açıksa dipteki tonda boyayı alın belli bi kısma kadar sürüp bekletin son 5-10 dk kala boyayı uçlara çekin. Çok bekletmeden yıkayın böyle oluyo. Dakikaları rastgele söyledim zaten kendiniz görürsünüz ne kadar tuttu ne renk oldu ona göre yıkarsınız

ay çok istiyorum böylesini ama kendimiz yapabilirmiyiz yani

kendi saç rengini eklersen daha iyi yardımcı olabiliriz

tamam eklerim bakarsınız yardım edersiniz denerim şimdi eklemeyi olmazsa daha uygun zamanda yollarım

bencede güzel birenk özellikle fox haberdeki kadının ki dikkatimi çekmişti kumral sanırsam

evet bunun adı krepe balyajj hatta taylor swiftinde saçları böyle yapılıymıs dip rengine göre kuaför ayarlıyomuş ama uçlardaki tonu...kademe kademe açılıyo uçlaara doğru , bence evde yapman zor cnm yaparsan paylaşda görelim :)

anladım ozaman sağlam kuaför bulmak gerek bilen uzman bi kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…