- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
Canım senın sac rengın cok yakın ustune krepe balyaj attırırsan harıka olur ıstersen kofore foto cıktısı gotur anlasılmana yardımcı olur krepe balyaj dıger balyajdan farkı aynı resımdekı foxtakı sıpıkerdekı gıbı uclra dogru ısıltı verılıyor
şuanki saç rengime olur yani ha...ay kuaförlerde yapamıyor ki göstersemde güvenemiyorum bilemedim kararsız kişiliğim zaten ne yapcam bilemiyorum ühhühüüü
Ay evet kuaförlerden nefret ediyorummm ben hep sacımı mahvettiler hiçbirinden hayır görmedim
canım olurda lafmı hemde super olur ay bende o bayanın saclarına hastayım ya harıka cok dogal duruyorn krepe balyaj hıc durma o renk bende olsa kosa kosa gıder yaptırırım benım zemınım uygun olmadıgı ıcın 1senedır yana yana balyaj yaptırmak ıcın beklıyorum krepe balyaj en dogal balyak turu cunku rofle gıbı boyanmıs gıbı durmuyor nede normal balyaj gıbı olmuyor dıplere yapılmıyor zaten uclara dogru 3ton acık yansımalar
biber dolma şu anki saçından 1- 2 ton açık o beğendiğin saç rengi
açık küllü kumrala boya diyeceyim ama boya boyayı açarmı onu düşünüyorum bu saçına röfle yaptırma derim koyu gibi geldi bana..
o spikerin saçından öte kıvırcık haunun ki gibi olsun istiyorum aslında..bide bi ton açık küllüye boyayıp o krepe balyaj mı yapsam diyorum :44::44::44::44:
Palette altın parıltılı bal var ona baksana bi bana olur mu biberdolmam
Eki Görüntüle 279021
dore sarı bu da güzelmişşşşşş konuyu kendime cekiyorum kusura bakmayın görünce paylasmak istedim
işte budur buna bide açık küllü sarıyı ekledin mi o dediğimiz rengi halledersin... Palette altın parıltılı bal beğenmedim olmaz bence
Benim saçımda var konu sahibinin ilk mesajındaki saç uygulaması resimlerimde de mevcut, krepe balyaj adı ancak çok acılı bi işlem sık krepe atılan saçtan kalanlara orial sürülüyor sonra yıkanırken o krepelenen saçlar çok zor açılıyor ben acıdan ağlıycaktım nerdeyse
o karışıklığı açmak için açıcı dolaşmaya engel spreyler var kullanmadılar mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?