Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl tutturabilirim?

ben kendim cesaret edemem ki boyarım ama krepeli balyaj yapamam....güvendiğim kuaförde yok

yapabilirsin sana güweniyorum ya çok kolay aslında balyaj bile yapmana gerek yok bence krepe at ama baya yoğun at sonra hani krepe atınca yukarısı tiftik tiftik oluyor ya sen oranın altında kalan kısma wur orieli (kolestonun röfle setini al yap) bak zaten istediğin renge geldiğini gördüğünde yıka sıklığını filan ayaralarsın bence yapabilirsin.. bir arkadaşın warsa anlayan yardım etsin... krepe ile daha güzel oluyor balyaj we röfleler ama her kuaför yapmıyor..

Son düzenleme:

fotoğrafımı ekledim o saç rengine olur mu peki

loreal recital 8,31 Koyu Sarı Dore Küllü yada Loreal Excellence Creme 9.1 Sarı Küllü yada ikisini karıştır anacım

olur gibi cicim bunlarla tesekkur ederim boya alırsam boyarsam hemen haber vericem sana haftasonu almayı düsünüyorum cuma ya da cumartesi kesin haber veririm

olur gibi cicim bunlarla tesekkur ederim boya alırsam boyarsam hemen haber vericem sana haftasonu almayı düsünüyorum cuma ya da cumartesi kesin haber veririm

bende bayramdan önce yapıcam bende haber ederim ..ay merak ettim ha bunların ikisini mi karıştırırsın yoksa tek renkmi yapcaksın:44:

bende bayramdan önce yapıcam bende haber ederim ..ay merak ettim ha bunların ikisini mi karıştırırsın yoksa tek renkmi yapcaksın:44:

karısım yaparım cicim iki renk daha güzel oluyorrr bi bakarım boyalara daha benzeyen var mı diye ama sarı küllü benziyomus gercekten onu kesin alırım bi de digerine bakarım işte ya dedgini alırım benzeyen varsa baska alırım

bende yeniden bi boyama işlemi yapıp sonra o krepe balyajı mı yapayım yoksa şuanki saç rengime mi krepe balyaj yapayım:44::44::44:

Canım senın sac rengın cok yakın ustune krepe balyaj attırırsan harıka olur ıstersen kofore foto cıktısı gotur anlasılmana yardımcı olur krepe balyaj dıger balyajdan farkı aynı resımdekı foxtakı sıpıkerdekı gıbı uclra dogru ısıltı verılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…