- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
olur bence ya şuan boya dimi sacların koyu kumral gibi duruyo işte o kız gibi istiyosan küllü kumralla normal bi kumralı karıstırıp boya sonra da uclarına sarı attır ama sakın cok acık yaptırma platin gibi olmasın dogal altın sarısı olsun yapabilcek biri varsa hiç kuaföre de gitme yani cok kolay krepe yapıyosun saclarına altta kalanlara acıcı sürüyosun cok dogal duruyo öyle yamalı gibi igrenc durmuyo aynen bu kız gibi olurr
yapabilirsin sana güweniyorumya çok kolay aslında balyaj bile yapmana gerek yok bence krepe at ama baya yoğun at sonra hani krepe atınca yukarısı tiftik tiftik oluyor ya sen oranın altında kalan kısma wur orieli (kolestonun röfle setini al yap) bak zaten istediğin renge geldiğini gördüğünde yıka sıklığını filan yaralarsın bence yapabilirsin.. bir arkadaşın warsa anlayan yardım etsin... krepe ile daha güzel oluyor balyaj we röfleler ama her kuaför yapmıyor..
ben kendim cesaret edemem ki boyarım ama krepeli balyaj yapamam....güvendiğim kuaförde yok
O zaman hadise sacı yapalım biz :109:
aneaam kim gelmiş ...ladym ben sanırım o rengi yapamam ama senin saçlarına çok güzel olur bence ...ben ilk yüklediğim fotodakine kafayı taktım
Nerde oturuyosun gel ben yapayım o sacı sana krepeyle
ankaradayım şekerim ankaradaysan beklerim
Çok uzagız manisadayım benn ya
ozaman uzaktan yardım edicez birbirimize
Haftasonu gidip boya bakıcam bulursam güzel alıp boyucam benn
Ya sende arastır tanıdıgın birinin güvendigi bi kuaför falan bull sende öyle yaptır o kız gibi ikimizde istedigimizi yapalım
sana boya bakalım netten ..bende araştırıcam biraz bakalım
tamam canımm
loreal recital 8,31 Koyu Sarı Dore Küllü yada Loreal Excellence Creme 9.1 Sarı Küllü yada ikisini karıştır anacım
olur gibi cicim bunlarla tesekkur ederim boya alırsam boyarsam hemen haber vericem sana haftasonu almayı düsünüyorum cuma ya da cumartesi kesin haber veririm
bende bayramdan önce yapıcam bende haber ederim ..ay merak ettim ha bunların ikisini mi karıştırırsın yoksa tek renkmi yapcaksın:44:
karısım yaparım cicim iki renk daha güzel oluyorrrbi bakarım boyalara daha benzeyen var mı diye ama sarı küllü benziyomus gercekten onu kesin alırım bi de digerine bakarım işte ya dedgini alırım benzeyen varsa baska alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?