- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
daha buluşmadık yarın inşallah.. büyük konuşmayım ama sanıyorum ki en fazla 1 saat oturabilirim
sevmemekle alakası yok yeni tanıştığım insana hemen ısınamam.. 1 saatten sonrası sıkar beni rahat olamamsen bu çocuğu sevmiyosun belli ki. niye takıyosun ki buna. çiçek almayı düşünen biri bu çocuk sonuçta. parkta buluşulur bunda kötü olan ne. biraz orda zaman geçirip kafeye götürür illaki ilk buluşma diye. ama normalde kafe falan sevmeyen biri olabilir benim gibi.
Elbette, tanımıyorum zaten sizi, sadece genel değerlendirme yaptım. Söylediğimiz her şey varsayımdan ibaret aslında.Allahtan kendimi kimseye anlatma kanıtlama zorunluluğum yok.
Biz de genelde park tarzı yerlerde otururuz, ilk buluşmada da öyleydi. Hatta o yabancı bir yere geldiği için ben götürmüştüm. Cafeden daha rahat emin ol.bana ilk buluşma için ilginç
pardon neresi size yapmacık geldi ?Cok fazla dizi izlemis arkadas
pardon neresi size yapmacık geldi ?
Yapmacik geldi yazmamisim? O nerden çıktı simdi?[/QUOTE
birseylere inanmıyo gibi yazdınızda
evet yarında bu senaryoyu oynuycam. duyduğum seyler var diyorum.Saka gibi.
Ortada olan bisey yok senaryo yaziyorsunuz.
Ne malum cicekle gelecegi, ne malum baska bir yere gimeyeceginiz parktan.
Once bir yasayin sonra dert arayin kendinize bence.
Hem 2 ogrenciye pekala parkta yakisir.
Cafe'ye gitsen sıkılmazdın herhal :)sevmemekle alakası yok yeni tanıştığım insana hemen ısınamam.. 1 saatten sonrası sıkar beni rahat olamam
saçma olan ne ?
ısmarlamazsa aksam ilk size yazıcam artık bu gazla bi kulagını çekersiniz :)Neden Ingiliz prensesi gibi davranıyorsunuz sorması ayıp ? Sanki siz burjuvasiniz çocukta zenci köleElinde çiçekle gelmezse bu ilişki baslamadan biter. Allah çocuğun yüzüne baksın da yarin çiçek alamasın insallah
Şaka bir yana parasinin olmadığını sanmıyorum. Öyle olsa çiçek almaz kafeye götürür onun yerine bir çay ismarlardi. Parkta buluşup öyle bir yerlere gidersiniz bence. Sonuçta bugüne bugün 2. Elizabeth le buluşuyor. Bir İngiliz çayı ismarlasin artik canım ayiptir
anlatamıyorum sanırım sorun park ya da cafe degil burda. daha önce hiç parkta bulusmadım ama o zamanlarda sıkılmıştım sorun ilk bulusma da rahat olamamam bunun parkla bi ilgisi yok.Cafe'ye gitsen sıkılmazdın herhal :)