sevdigim kisiyle bende yaparım onu ama sevdigim kisiyle.. ben daha bu kisiyi tanımıyorum bileYa ben sevdiğimle kaldırımda otursam bile mutlu olurum ne olmuş yani parkta otursanız hey Allahım ya
İlk buluşma önemli olabilir ama çiçek alması bile yeter parkta oturmak için.
İşte tanımadığın bir insan için kötü düşünüyorsun cimri falan diye korkuyorsun galiba.sevdigim kisiyle bende yaparım onu ama sevdigim kisiyle.. ben daha bu kisiyi tanımıyorum bile
bahçeden toplayamaz diye düsünüyorum çünkü mevsimi degil yine de bilemem tabiGetirecegi cicegi belki bahceden toplamistir. Maddi imkani yoksa napsin adamcegiz.
o da olabilir.. rahatlaym olumsuz düsüncelerden kurtulaym diye açtım bu topigi bilmiyorum belki de abartıyorumİşte tanımadığın bir insan için kötü düşünüyorsun cimri falan diye korkuyorsun galiba.
çicekleri de mezarlıktan mı topladı acaba?İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
daha bulusmadık yarın çiçegi alınca yazarım buraya.. ben alacak diye biliyorum öyle duydum ama bi de almasa o daha büyük şok :)çicekleri de mezarlıktan mı topladı acaba?
benim aklımada ilk bu geldiİlk parkta buluşup sonra başka bir yere gideceksinizdir belki. Hem ne önemi var buluşma yerinin?
sevdigim kisiyle bende yaparım onu ama sevdigim kisiyle.. ben daha bu kisiyi tanımıyorum bile
2 3 senelik sevgili olsak elbette yok ama bu ilk bulusma
o da öyle güzel olur düşünmüş demek kiİlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
şimdilik amaç sadece tanışmak bi ilişki için daha erken.. hem ben böyle konuşuyorum ama o hoşlanmıyacak bilememBu kadar önyargıyla sizin ilişki başlamadan biter.