çok aceleye geldi pek birşey anlamadık desem yeridir.. tekrar buluşmayı planlıyoruz bi kaç buluşmadan sonra netleşir zaten..çok utangaç biriTakılıyorum sadece isteklerinizde haklısınız tabi. Sonuç nasıl peki olumlu mu ?
evet getirmiştiçiçek getirdi mi peki nasıl geçti ilk görüşme:)
çiçek almasa kesin derdim ama burda arkadaşlarında dediği gibi belki parası yoktur diye birşey söylemedim.. belki parasını çiçege verdi bilmiyorum.. gitsek ben öderdim ya da teklif ederdim ama utanırdı belki de öyle olsun da istemedimParktaa ve cicekler bankta oturarak mi gecti .bseyler icmeye gdelm desydinz
yedirsin içirsin demedim kesinlikle içeceğimiz çaydı yani ama çiçek alınca biryerlere mi gitsek diyemedim..20 yaşında bir erkeğin cebinde kaç tl parası olabilir ki, belki parası yoktur bir de öyle düşün. Dışarı gezmeye çıktığında ailesi kaç para verebilir ki bu kişi yedirsin içirsin gezdirsin seni :)
yaa pardon ben düşünemedim bi daha neye sıkılayım diye size sorucamElinde cicekle gelen sevgiliyi bulmussun daha hala parkta bulustuk canim sikkin diyosun kizdaki lukse bakk
gönderiyim bi tane de size alsınHarbiden çiçek alan sevgili bu ya. Bana hiç denk gelmedi valla böyle bişey
karşı taraf açısından daha iyiydi gibi sanki bi de utanmayıp yüzüme baksa daha iyi olacaktı :) tekrar buluşmaya karar verdik sonra belli olur zatenUmarım güzel geçmiştir buluşmanız diyeceğim ama sanki de geçmemiş gibi. Pek bir şey yazmamışsınız çünkü
Bi daha olmasinyaa pardon ben düşünemedim bi daha neye sıkılayım diye size sorucam
emredersinBi daha olmasin
cicekle gelms daha ne istiyon bos gelse bos geldi die laf ederdin herlde :) ayrica park nasl buyuk bi yermiİlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
ne çok büyük ne çok küçük.cicekle gelms daha ne istiyon bos gelse bos geldi die laf ederdin herlde :) ayrica park nasl buyuk bi yermi