Bu ne şimdi ? Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz

Ogrenci oldgnu soyluyosunuz belki parasi yok ne bileyim hersey olabilir.ayrica ilk bulusmada cicek getiricek kadar da ince ve dusunceli..bu kadar takiliyosaniz bu duruma biyerlere gdip biseyler icelimmi sohbet ederken diye siz teklif edebilirsiniz..

20 yaş için parkta buluşmayı teklif eden adamla benim için OLMAZ.22 yaşındayım bende yani 20li yaşlarıma uzak değilim.Ne parkı len.İlk buluşma için ı ıh tutmaz o iş.İkinciye görüşmem.İLişkinin sonralarında oluru varda,oda düşük ihtimal.Napcaz parktaki bankta oturup Leyla ile Mecnun dizisinimi canlandırcaz.I ıh.Bidaha düşündüm, yine ı ıh.

Kaç yaşındasınız? Cafe cafe nedir ya bana garip gelmedi. Belki ben çok nostaljiğimdir

Bence cok sevimli.. ne olmus parksa? Sana cicek.getirmeyi akil edebilecek madar ince biri.. gunumuzde bunu akil edemeyen parayla konusan ayilara tercih edilesi bir durum bence... bence park olayini dusunmektense cocuktan hoslanip hoslanmadigini dusun

Ayyy cok romantik gercekten. Canim bu devirde dusunup cicek getiren erkegi bulmussun kiz napcan kahveyi biseyler icmeyi. Bizimkilerde para varda ne oluo 1 cicek aldiramioz. Bazen kendim soyluyom caktirmadan genede almiyo.

Bende esimle ciktigimiz dönemlerde parkta cok gezdim cunku orda rahat ediyorduk. Cafede ben rahat edemiyordum sanki millet bizi dinliyo gibi hissediyodum. Bana ciktigimizda 1 tane gül aldi onuda annem cöpe atmisti vicdansız Sabuha

çok tatlısınız

Ne yaptınız parkta kaç saat oturdunuz merak ettim bana kalırsa ilk buluşma için iyi bi seçim değil

Ya cocuk belki oyle bir mizansel yapti.aklinda oyle bir resim vardi onu olusturmak istedi.kendince iz birakmaya calismis olabilir.bunu yapan cok duygusal,cok romantik diye de nitelendirilmemeli bence. Dedigim gibi bazen insan aklindaki fotografa uygun bir seyler yasamak isteyebilir.bunu cimrilik olarak görme bence.

Parkta buluşmayı takan birinin böyle bişeyi takmayacağının garantisini kimse veremez. Size söylese "ilk buluşmamızda benim hesabı ödememi istedi" başlıklı bir yazı okuyor olurduk.
Burada haklisiniz. Bende sahsen ilk bulusmada hesabi ödeten erkege birdaha selam vermem. Parasi yoksa niye davet etti derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…