- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
Kaç yaşındasınız? Cafe cafe nedir ya bana garip gelmedi. Belki ben çok nostaljiğimdirİlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
bana ilk buluşma için ilginçAllah Allah parkta buluşmanın neresi ilginç?
deniycemIlerde cafeler kapanır ama parklar zor kaldirilir.Gelecekte ilk bulusmamiz bu parkti diyebilme ihtimaliniz daha fazla kapanan cafedense :))) azcik polyanna olun
çok tatlısınızAyyy cok romantik gercekten. Canim bu devirde dusunup cicek getiren erkegi bulmussun kiz napcan kahveyi biseyler icmeyi. Bizimkilerde para varda ne oluo 1 cicek aldiramioz. Bazen kendim soyluyom caktirmadan genede almiyo.
Bende esimle ciktigimiz dönemlerde parkta cok gezdim cunku orda rahat ediyorduk. Cafede ben rahat edemiyordum sanki millet bizi dinliyo gibi hissediyodum. Bana ciktigimizda 1 tane gül aldi onuda annem cöpe atmistivicdansız Sabuha
20. belki de :)Kaç yaşındasınız? Cafe cafe nedir ya bana garip gelmedi. Belki ben çok nostaljiğimdir
parası olmayan bi insan çiçekte alamaz ama takıldığım nokta bu.bu durumu kafama takmam açıkçası ayrıca sana param yok dermi sence parası yoksa eğer?
daha buluşmadık yarın inşallah.. büyük konuşmayım ama sanıyorum ki en fazla 1 saat oturabilirimNe yaptınız parkta kaç saat oturdunuz merak ettim bana kalırsa ilk buluşma için iyi bi seçim değil
daha buluşmadıysan çiçek nereden çıktı kız belki almayacakdaha buluşmadık yarın inşallah.. büyük konuşmayım ama sanıyorum ki en fazla 1 saat oturabilirim
kulağıma gelen duyumlardan sanıyorum ki alacak.. tek tesellim o zaten :)daha buluşmadıysan çiçek nereden çıktı kız belki almayacak
Parkta buluşmayı takan birinin böyle bişeyi takmayacağının garantisini kimse veremez. Size söylese "ilk buluşmamızda benim hesabı ödememi istedi" başlıklı bir yazı okuyor olurduk.bana söylese ben öderdim
İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
Burada haklisiniz. Bende sahsen ilk bulusmada hesabi ödeten erkege birdaha selam vermem. Parasi yoksa niye davet etti derimParkta buluşmayı takan birinin böyle bişeyi takmayacağının garantisini kimse veremez. Size söylese "ilk buluşmamızda benim hesabı ödememi istedi" başlıklı bir yazı okuyor olurduk.
Allahtan kendimi kimseye anlatma kanıtlama zorunluluğum yok.Parkta buluşmayı takan birinin böyle bişeyi takmayacağının garantisini kimse veremez. Size söylese "ilk buluşmamızda benim hesabı ödememi istedi" başlıklı bir yazı okuyor olurduk.