Çekmez olur muyum hiç ? Biz ingiliz asillerinden kız verelim beyfendi bir bardak çayı çok görsün. Allah vere de parkta 2,5 litrelik kola 2 plastik bardak 1 pakette çekirdekle oturmayasinizısmarlamazsa aksam ilk size yazıcam artık bu gazla bi kulagını çekersiniz :)
bir yerlerde oturup bir şeyler içerek ilk buluşmayı gerçekleşleştirmek isteyenler ne zamandan beri ingiliz asillerden oluyor acaba :) bi alemsiniz gerçektenÇekmez olur muyum hiç ? Biz ingiliz asillerinden kız verelim beyfendi bir bardak çayı çok görsün. Allah vere de parkta 2,5 litrelik kola 2 plastik bardak 1 pakette çekirdekle oturmayasiniz
Takılıyorum sadece isteklerinizde haklısınız tabi. Sonuç nasıl peki olumlu mu ?bir yerlerde oturup bir şeyler içerek ilk buluşmayı gerçekleşleştirmek isteyenler ne zamandan beri ingiliz asillerden oluyor acaba :) bi alemsiniz gerçektenee biz topluca teşekkür edelim o zaman sayımız bi hayli fazla çünkü :)
çiçek getirdi mi peki nasıl geçti ilk görüşme:)kızlar buluştuk dün ki yazdıklarımdan ne bi eksik ne bi fazla oldu herşey. senaryo felen yazmamışım yani fazla dizi de izlemiyorum :)
kızlar buluştuk dün ki yazdıklarımdan ne bi eksik ne bi fazla oldu herşey. senaryo felen yazmamışım yani fazla dizi de izlemiyorum :)
Harbiden çiçek alan sevgili bu ya. Bana hiç denk gelmedi valla böyle bişeyElinde cicekle gelen sevgiliyi bulmussun daha hala parkta bulustuk canim sikkin diyosun kizdaki lukse bakk
Ya benim iki yili gecti parktan cicek bile yolmadi beeHarbiden çiçek alan sevgili bu ya. Bana hiç denk gelmedi valla böyle bişey
Cafe her gün var ama çiçek lüks resmen, konu sahibi yanlış konuya takılmış benceYa benim iki yili gecti parktan cicek bile yolmadi bee
İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar
Cafe ne yaa beni bu sicakta parka goturse agaclarin arasindan esen ruzgarda kendimi kaybetsem keske. Esmiyor kardesim cok sicakkkCafe her gün var ama çiçek lüks resmen, konu sahibi yanlış konuya takılmış bence
kızlar buluştuk dün ki yazdıklarımdan ne bi eksik ne bi fazla oldu herşey. senaryo felen yazmamışım yani fazla dizi de izlemiyorum :)
Ay aynen ya. Ben cafe konusunda bile kendime ağaçlı cafe buldum. Bildiğin ağaçlı, illa gidiceksem böyle olsun bari dedimCafe ne yaa beni bu sicakta parka goturse agaclarin arasindan esen ruzgarda kendimi kaybetsem keske. Esmiyor kardesim cok sicakkkbence cocuktan ayrilmali cocuga cok cektirir yoksa
Evet kizlar cok uzdunuz .s.s.sAy aynen ya. Ben cafe konusunda bile kendime ağaçlı cafe buldum. Bildiğin ağaçlı, illa gidiceksem böyle olsun bari dedim
Cafeye götüren erkekler için parka götüren erkekleri üzdünüz..........