Bu ne şimdi ? Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz

ısmarlamazsa aksam ilk size yazıcam artık bu gazla bi kulagını çekersiniz :)
Çekmez olur muyum hiç ? Biz ingiliz asillerinden kız verelim beyfendi bir bardak çayı çok görsün. Allah vere de parkta 2,5 litrelik kola 2 plastik bardak 1 pakette çekirdekle oturmayasiniz :KK45:

Çekmez olur muyum hiç ? Biz ingiliz asillerinden kız verelim beyfendi bir bardak çayı çok görsün. Allah vere de parkta 2,5 litrelik kola 2 plastik bardak 1 pakette çekirdekle oturmayasiniz :KK45:
bir yerlerde oturup bir şeyler içerek ilk buluşmayı gerçekleşleştirmek isteyenler ne zamandan beri ingiliz asillerden oluyor acaba :) bi alemsiniz gerçekten :KK70:ee biz topluca teşekkür edelim o zaman sayımız bi hayli fazla çünkü :)

kızlar buluştuk dün ki yazdıklarımdan ne bi eksik ne bi fazla oldu herşey. senaryo felen yazmamışım yani fazla dizi de izlemiyorum :)

bir yerlerde oturup bir şeyler içerek ilk buluşmayı gerçekleşleştirmek isteyenler ne zamandan beri ingiliz asillerden oluyor acaba :) bi alemsiniz gerçekten :KK70:ee biz topluca teşekkür edelim o zaman sayımız bi hayli fazla çünkü :)
Takılıyorum sadece isteklerinizde haklısınız tabi. Sonuç nasıl peki olumlu mu ?

Cafeler çok mu mükemmel ki.. Çok anlam veremedim. Cafe kültürü bizde kaç yıldır var ki şunun şurasında.

İlk bulusmayı parkta gerçeklestirmek isteyen ama elinde çiçekle gelen erkek cimri midir romantik midir yoksa ikisinin karışımı mı ? kesinlikle paragöz degilim ama sonuçta ilk bulusma o çiçek yerine bir yerlerde oturup bir seyler içsek daha iyi olmaz mıydı.. durumu yoktur belki o an onu da anlarım bana söylese ben öderdim ama park nedir ya çok moralim bozuldu.. yanlıs mı düsünüyorum kızlar

Bence önemli olan nerede ne yapacağınız değil, nasıl hissedeceğiniz. Belki çok iyi hissedersiniz kendinizi. Bence bir şans verin ve önyargısız gidin. Umarım çok güzel geçer.

biz eşimle sevgiliyken hep parka gittik çekirdek kola eşliğinde sohbet ederdik hatta sürekli çekirdek aldığımız büfeye de düğün davetiyemizi verdik :) 2 sene boyunca hiç bu adam cimri mi diye düşünmedim

Cafe her gün var ama çiçek lüks resmen, konu sahibi yanlış konuya takılmış bence :KK70: :KK70:
Cafe ne yaa beni bu sicakta parka goturse agaclarin arasindan esen ruzgarda kendimi kaybetsem keske. Esmiyor kardesim cok sicakkk :KK70: bence cocuktan ayrilmali cocuga cok cektirir yoksa

Cafe ne yaa beni bu sicakta parka goturse agaclarin arasindan esen ruzgarda kendimi kaybetsem keske. Esmiyor kardesim cok sicakkk :KK70: bence cocuktan ayrilmali cocuga cok cektirir yoksa
Ay aynen ya. Ben cafe konusunda bile kendime ağaçlı cafe buldum. Bildiğin ağaçlı, illa gidiceksem böyle olsun bari dedim :KK70:
Cafeye götüren erkekler için parka götüren erkekleri üzdünüz.......... :KK70: :KK70:

Ay aynen ya. Ben cafe konusunda bile kendime ağaçlı cafe buldum. Bildiğin ağaçlı, illa gidiceksem böyle olsun bari dedim :KK70:
Cafeye götüren erkekler için parka götüren erkekleri üzdünüz.......... :KK70: :KK70:
Evet kizlar cok uzdunuz .s.s.s
Canim cekti soyliyim de beni parka gotursun :KK70: ilkokulda bi arkadasim sevgilisiyle ilk bulusmasinda parkta bulustular piknik masalari ustunde oturdular cocuk elinde cicekle gelmisti. Dedim ne kadar askina eskiya cicekci bir erkek :KK70: :KK70:

bende eşimle parkta buluştum ilk :) 17 yasımızdaydık ozamanlar. bi kaç buluşmamız da öyle oldu daha sonra hep yemeğe gittik :) pendikte uzunlara. 3 sene boyunca böyle devam etti sözlendik yine gittik oraya nişanlandık yine evlendik 3.senemize gireceğiz.Bir de her sene iftarda gideriz mutlaka klasik iftar geleneğimiz oldu artık :)) hatta artık tanıdık olduğumuzdan biliyorlar bizi okul formanızla gelirdiniz ne ara büyüdünüz de evlendiniz demişlerdi :)) Bu arada 3 sene görüştüm eşimle 2 sene nişanlı kaldım evleneli 3 sene oldu eşimle bi kere kafeye gittim :KK70: sevmiyorum ben ya öyle ortamları :))

edit : Biz eşimle buluştuğumuz parkın yanındaki nikah dairesinde evlendik o başka ilçede oturmasına rağmen öyle istedik gidip ordan aldık nikah tarihimizi :)))

20 yaşında bir erkeğin cebinde kaç tl parası olabilir ki, belki parası yoktur bir de öyle düşün. Dışarı gezmeye çıktığında ailesi kaç para verebilir ki bu kişi yedirsin içirsin gezdirsin seni :)

Umarım güzel geçmiştir buluşmanız diyeceğim ama sanki de geçmemiş gibi. Pek bir şey yazmamışsınız çünkü:KK51:

X