umursama bu saatten sonra ve lütfen duygusal davranıp affetmehaklısınız çok geç kaldım okul hayatını zehir etti
nişanlık dönemini burnumdan getirdi bana ne verdi hep acı
12 yaşında okuldaydım okuldan bir kız ayarlardı derdi onu takip et ne hareketi oluyor bana söle
12 yaşındaki çocuk ne yapabilir bunu duyduğumda şok oldum kız gelip bana söylemişti ablan böyle söylmiş diye
anneme gidip söyledim tek kelime yok yani onlara çok kızgınım tek kelime etmez mi insan beni ezdi ağlattı onlar izledi
artık çocuğum var benim yaşadığım hiç bşyi ona yaşatmalarına izin vermeyeceğim onu herkesten koruyacağımumursama bu saatten sonra ve lütfen duygusal davranıp affetme
bazı insanlar haketmiyor maalesef
ve bilgi alabileceği kimseye hayatındaki iyi veya kötü hiçbir olayı anlatma
ölü taklidi yap ulaşamasın engelle her yerden duymasın bilmesin kendi kendini yesin
Bu ablaya bebek falan emanet edilmez.
Artık bekliyorum ondan herşeyi ama herşeyiaynen bogar öldürür vallahi
Sen gel benim bacim ol kiz. Bende hasretim bir baciya. Basimda tasirim.
Aynen özetlediniz ama hiç kondurmadım böyle dile bile getirmedim ama gerçekten doğrusu buymuşBariz hasta ve haset ondan önce evlendin ondan önce işe girdin bide ondan önce anne oldun ya bulsa bi kaşık suda bogacak seni. Yediyabanci olsun hic ama hic umursama biliyorum kardes bu atsan atilmiyor ama lutfen artik onemseme bak yavrun geliyor o sana arkadasta olur dostta kardeste
allah razı olsun sizlerdenBende ...
çok tşk ederim allah razı olsun şans olmayınca aynı kanı taşıyan insanın yanında bile hiçsin oysa ben ne kadar ona fedakarlıklar yaptım ondan daha can oldum ona bütün bunlara rağmen nefreti bitmediSen gel benim bacim ol kiz. Bende hasretim bir baciya. Basimda tasirim. Abiler boş. Erkek kardesi olan guvenmesin. Evlenince gelin sizi severse sanslisiniz, yoksa o da bitiyor.
aynen dünya dönüyor o hiç olmadı yanımda yine döndü dünya zoruma giden sanki ona bu kadar kötülüğü ben yapmışım gibi beddualar etmesi ya insan hamile kardeşine beddua eder mi ya ne yaşandı nasıl vicdanın el veriyor nasıl dilin varıyoronsuzda dunya dönuyor bak çok şükür bir altın topun olacak ve butun dunyan o olacak inşallah ,
kardeşsin diye hep fedakar olmak zorunda değilsin , aklı başına gelir ama seni kaybetmiş olur
aynen dünya dönüyor o hiç olmadı yanımda yine döndü dünya zoruma giden sanki ona bu kadar kötülüğü ben yapmışım gibi beddualar etmesi ya insan hamile kardeşine beddua eder mi ya ne yaşandı nasıl vicdanın el veriyor nasıl dilin varıyor
neden bana bu kadar kötüsün dediğim için beddualar ediyor
ya küçük kız kardeş gibi halen karşılaştırma yapardış görünüşü nasıl biri bilmiyorum ama
emınım
kalbinin çirkinliği yüzüne vuruyordur
siz öle deyince aklıma kaç yıl önce eşime demişti gece kalkıp boğazını kesmek istyrm demiştiValla her şey ortada yapılacak şey belli.
Birdaha asla muhatap olmamak anne babanızla görüşmek zorundaysaniz da tembihleyin onun lafını ya da haberini size getirmesinler .
Yoksa bu manyak birgün öldürür de sizi her şeyi beklerim yani uzak durun belasını bulur bi şekilde.
Evet kardeş olabilir ama düşman bu artık asla muhatap olmayın derim.
Bedduaya sormuşlar nereye diye çıktığım yere demiş, yani merak etmeyin ettiği beddualar döner dolaşır kendine geliraynen dünya dönüyor o hiç olmadı yanımda yine döndü dünya zoruma giden sanki ona bu kadar kötülüğü ben yapmışım gibi beddualar etmesi ya insan hamile kardeşine beddua eder mi ya ne yaşandı nasıl vicdanın el veriyor nasıl dilin varıyor
neden bana bu kadar kötüsün dediğim için beddualar ediyor
+1Düşman yapmaz bu yaptıklarını. Içi çok kötü ablanın o yüzden senden ne kadar uzak olursa o kadar iyi.
Bebeğine odaklan üzülme. Içinde insanlık namına bir şey yok demekki.
malesefki öz kardeş bunları yapan yeminle hamileyim herşeyi olduğu gibi anlattım keşkeAcaba aynı anne babadan olmayabilir misin? Başka türlü bu kadar olmasına insan ihtimal vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?