bu nasıl kardeş

umursama bu saatten sonra ve lütfen duygusal davranıp affetme
bazı insanlar haketmiyor maalesef
ve bilgi alabileceği kimseye hayatındaki iyi veya kötü hiçbir olayı anlatma
ölü taklidi yap ulaşamasın engelle her yerden duymasın bilmesin kendi kendini yesin

artık çocuğum var benim yaşadığım hiç bşyi ona yaşatmalarına izin vermeyeceğim onu herkesten koruyacağım
kimse yaralayamz onu benim ailem sahip çıkmadı ben onu yapmam evladıma onun için o kardeş olmayan insanı sileceğim hayatımdan asla asla artık affetmem bitti geri getiremez o gözyaşlarımı

aynen bogar öldürür vallahi
Artık bekliyorum ondan herşeyi ama herşeyi
ev almaya karar vermiştim ailemi arayıp bırakmayın ev alsın demişti
işe girdim bana dediği nasıl güvenip işe giriyorsun azarlamıştı sanki kendisi benim iyiliğimi istyr
tüp bebek tedavisi görmeye karar vermiştim hayır gidemezsin yapamazsın diyrdu
aptal kafam bu kadar kötü insanı nasıl görmemişim

Aynen özetlediniz ama hiç kondurmadım böyle dile bile getirmedim ama gerçekten doğrusu buymuş
kulaklarımla duyduktan sonra daha ne denir nasıl olunursa öyle oldum inanın başkası olsa kendisi olsa
bu yaşadıklarından sonra asla asla görüşmez kinlenirdi ben ne yaptım ona ablalık daha düne kadar işten gelir
hızlı hızlı yemek hazırlardım hadi gel yiyelim bana gel derdim zorla getirirdim hizmetini ederdim sen banyoya gir ya da git yatağıma uzan ben sofrayı toplarım derdim ama ne yaptı

daha fazla yazamayacağım çok kötü oldum midem bulanıyor üzülünce sinirlenince artıyor bulantı başım sabahtan beri ağrıyor benim hakkıma bu kadar girdi nasıl vicdanı rahat

Sen gel benim bacim ol kiz. Bende hasretim bir baciya. Basimda tasirim. Abiler boş. Erkek kardesi olan guvenmesin. Evlenince gelin sizi severse sanslisiniz, yoksa o da bitiyor.
çok tşk ederim allah razı olsun şans olmayınca aynı kanı taşıyan insanın yanında bile hiçsin oysa ben ne kadar ona fedakarlıklar yaptım ondan daha can oldum ona bütün bunlara rağmen nefreti bitmedi

onsuzda dunya dönuyor bak çok şükür bir altın topun olacak ve butun dunyan o olacak inşallah ,
kardeşsin diye hep fedakar olmak zorunda değilsin , aklı başına gelir ama seni kaybetmiş olur

onsuzda dunya dönuyor bak çok şükür bir altın topun olacak ve butun dunyan o olacak inşallah ,
kardeşsin diye hep fedakar olmak zorunda değilsin , aklı başına gelir ama seni kaybetmiş olur
aynen dünya dönüyor o hiç olmadı yanımda yine döndü dünya zoruma giden sanki ona bu kadar kötülüğü ben yapmışım gibi beddualar etmesi ya insan hamile kardeşine beddua eder mi ya ne yaşandı nasıl vicdanın el veriyor nasıl dilin varıyor
neden bana bu kadar kötüsün dediğim için beddualar ediyor

dış görünüşü nasıl biri bilmiyorum ama
emınım
kalbinin çirkinliği yüzüne vuruyordur

dış görünüşü nasıl biri bilmiyorum ama
emınım
kalbinin çirkinliği yüzüne vuruyordur
ya küçük kız kardeş gibi halen karşılaştırma yapar
senin buran kötü benim iyi ben senden küçüksün ama
büyük görünüyorsun kavga ettiğinde hep derki tüm arkadaşlarım diyr
kardeşin mi ablan mı yani kızın derdine bak 33 yaşında halen çocuk gibi
ver oyuncaklarımı oynamıyorum modunda yani bana diyecek lafı yok
senden benden büyük görünüyorsn evet kabul edyrm dedim sen yeter ki rahat ol

Valla her şey ortada yapılacak şey belli.
Birdaha asla muhatap olmamak anne babanızla görüşmek zorundaysaniz da tembihleyin onun lafını ya da haberini size getirmesinler .
Yoksa bu manyak birgün öldürür de sizi her şeyi beklerim yani uzak durun belasını bulur bi şekilde.
Evet kardeş olabilir ama düşman bu artık asla muhatap olmayın derim.

siz öle deyince aklıma kaç yıl önce eşime demişti gece kalkıp boğazını kesmek istyrm demişti
nasıl unutup ona kardeş demişim beni öldürmek istyrmuş yani gerçekten bunu düşünmüş diyrm
bir insanın bunu düşünüp bu hisse kapılması için ne hissetmeli ki kardeşini öldrmeyi istesin

soğuk kanlı olmalısın taviz verme
bu dünyada yaşamıyormuş gibi davran bak nasıl davranıyor

Bedduaya sormuşlar nereye diye çıktığım yere demiş, yani merak etmeyin ettiği beddualar döner dolaşır kendine gelir

Acaba aynı anne babadan olmayabilir misin? Başka türlü bu kadar olmasına insan ihtimal vermiyor.

Herkesten kardeş olmuyor malesef. Anlayabiliyorum böyle ablalar var gercekten. Kalpleri kotu, o yuzden ne yapsaniz bos. Ne siz gorusun ne bebeginizi emanet edin. Bir şey yapmayacagi ne malum?

Acaba aynı anne babadan olmayabilir misin? Başka türlü bu kadar olmasına insan ihtimal vermiyor.
malesefki öz kardeş bunları yapan yeminle hamileyim herşeyi olduğu gibi anlattım keşke
ben yanılsaydım o gerçekten kardeş olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…