• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl kardeş

siz öle deyince aklıma kaç yıl önce eşime demişti gece kalkıp boğazını kesmek istyrm demişti
nasıl unutup ona kardeş demişim beni öldürmek istyrmuş yani gerçekten bunu düşünmüş diyrm
bir insanın bunu düşünüp bu hisse kapılması için ne hissetmeli ki kardeşini öldrmeyi istesin
Valla artık sorgulamayı bırakın bence ilerde ciddi anlamda zarar verebilir ayrıca bebeğinize falan da bi zarar verebilir mazaallah uzak durun kesinlikle.
Kendisini ruh hastası olarak kabul edin geçin bence yok sayın öbür türlü sürekli mutsuz olursunuz .

aynen artık öle bitirdim her yerde çocuğum bile hiç tanımayacak onu asla asla onunla bir araya gelmem
ne demek ya kız benim evimin dağılmasını işten çıkmamış aç kalmamı istyr ne yaptım sana ne insan düşmana istemez deriz allah var diye korkarız bir insan nasıl kardeşe böyle ister anneme çok kızgınım insan demez mi dük durmaz mı babama da dedim neden ona dur demediniz nasıl anne babasınız susarak küçük kardeş kavgası sandınız ama o halen bna kötü verdikleri cvp bile yok biz desek ne istyrsn ondan bize küsüyr kavga edyr ederse etsin sırf aranız bozulmasın diye bana yapılana sustunuz dedim

Anne baba olabilmek anne baba olunduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Çocuk yapmak 10 dk ama hakkını gözetmek meseledir. Ailelerin çoğunda bu sıkıntı var aslında ama şiddeti farklı.
Siz bakın kendi yolunuza
Düzeltme anlamında yapılabilecek bir şey yok.
Ablanızın sarfettiği lafları düşman dahi önce düşünür vicdansızsa söyler.
Kendinizi koruyacaksınız yapılacak tek şey bu.

Back