bu nasıl kardeş

Ama bak , ne demiştik , bir süre bir ablan olduğunu unutup hamileliğine ve eşine odaklanacaksin. Canını sıkan herseyden ve düşünceden uzak duracaksın ..üzme kendini ..o kendine boğulacak pislik bulur ,merak etme ..

Bugün geçsin evladım için iyi olacağım bn ona böyle bir kötülük yapamam ona yansitamam sıkıntımi bugün durdum düşündüm baktım çok yorulmusum kötü bir ruh hali çöktü üstüme

Hamilelikte hormonlar farklı çalışıyor :) düşünüp durmanın bir sebebi de bu ..boşver ! Kendine oyalanacak birşeyler bul ..dışarı çık, kitap oku ,alışveriş yap bebise ,sinemaya kafeye falana filana git ..boş kalma yani ..zihnini yor ki gereksiz düşüncelere dalmasin :)

Elimi karnima koyuyorum ve dyrm çocuğum hep orda olsun kimsenin kötülüğünu kötü yüzünü görmesin istyrm hep bnle olsun istyrm oyleki içim herkese sogumus

En güzeli tamamen bitirmekti bn sabrettim kardes dedim zor biri dedim şimdi dediginz gbi çıkaracağım hayatımdan evladım için

hayatından sileceksin onu el kardeşten daha iyi olabiliyor

Bazen zorlamamak gerekir birakin artık düşünmeyi siz bebeginizi düşünün ablanizin ruh hastasi oldugunu düşünüyorum bence ondan haber bile almayin sormayın ailenize sanki hic olmamis gibi sizin iyiliginiz icin bebis gelince herseyi unutturur umarım

hayatından sileceksin onu el kardeşten daha iyi olabiliyor
Üzülerek farkındayım bunları ona dediğimde bna verdiği cvp sn görünüş olarak benden büyük gorunuyrsn bunu bir eksiklik olarak görüp benimle tartışmaya calisyr dediğim şeylere böyle cvp veriyor dyrm sende büyük görünmek mi mesele hakaret edyr kendince bna kusurlar buluyor yani hiç anlamadım Hayır sn bna yaptın dyr bn mi evin anahtarını sakliyordum akşam eve giremeyesin diye dediğimde tek cvp yok karar vermiştim kendime ev tutup gidecektim sargili parmaklarla ev bulup temizledim sonra guvenemedim vazgeçtim bna bunları yasattin dediğimde inkar edyr

Yok hiç sormam takip etmem affedilmez kirginliklarim var neyi ne için sorayım üç aylık hamileyim onu alıp bu şehirden gitmek istyrm onu kötü insanların bi üzen insanların kucağına vermek istemyrm hayatım boyunca herseye zorla sahip oldum hep zorlukla sikintiyla

Bn hiç bu yaşıma kadar ondan bey görmedim ne sevgi ne kardeşlik sahiplenmesi arkadaslaryla konusmasina şahit olurdum bnm yani kardeşinin dedikodusu nu yapardı bi ele karşı kötü gosterirdi bunu yapan kardes ya
Niye bu kadar umursuyorsun.varligi zarar bu ablanin.diger kardeslerinde mi tepkisiz.onlarla arasi nasil?

Niye sana bu kadar kinli anlamadim.

Son kez konusmayi denesen..sana ne yaptim ben neden benden nefret ediyorsun
.de.

Olmazsa sil gitsin

Lütfen sakin olun. Sizi üzmek için söylemedim. Bebeğiniz şu an herşeyden önemli. Size zarar verdiğini düşündüğünüz herşeyden, herkesten uzak durun en güzeli bu. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Aman boşver hala kardeş sevgisi diyorsun. Bana neden yaptı, benim suçum neydi, ailem neden savunmadı soruları at dipsiz bir kuyuya kurtul onlardan. Bazı şeylerin nedenleri önemli değildir, geçmişi geçmişte bırakmak önemlidir. Bırak ne halleri varsa görsünler. Sen kendi çekirdek ailenke ilgilen. Çoğu kişi yalnız, arkadaşlarımın ailesi vefat etmiş, ben ailemden uzağım. Günlük yaşamımıza bakıyoruz. Gerçekten boşver.

Bence ablanızın çok ciddi sorunları var.
Bir kardeş bir kardeşe bu lafları etmez.
İki kardeşim var canım feda.
Madem kötülüğü dokunuyor bu derece yok farzedin. Yapacak ne var ki başka.

Kardeşin kötülüğün yeryüzünde vücut bulmuş hali.Daha hala buna insanlık besliyosan aklından şüphe ederim.Bunun anladığı dil belli de neyse.

Elimi karnima koyuyorum ve dyrm çocuğum hep orda olsun kimsenin kötülüğünu kötü yüzünü görmesin istyrm hep bnle olsun istyrm oyleki içim herkese sogumus
Uzman yardımı almayı düşünmez misin ? Tek başına olmayacak bu iş ..bide hamilesin ..

Ablan hasta..Ruh sağlığı yerinde değil..taaa o küçük Ken pedogog gözetiminde bu durumu atlatmaliydi.seni çok üzmüş.Yaraları kapanmiyor.Benim merak ettiğim şu diğer kardeşlerinizle siz nasılsınız? Ablaniz nasıl ? Onlarada size davrandihi gibi mı?

Ben olsam cocuk dogunca da asla ondan yardim istemem cocugu gormeye gel demem allah muhafaza boğar moğar... uzak dur konu sahibi ablandan uzak dur. Arama sorma yokmus gibi davran bak evlenmissin bide hamilesin rabbim tamamina erdirsin tadini cikar ya ye gez dolas bosver

Neden gorusmekte ısrar ediyorsunuz ki? Bunlari yapan birinden sizinle ev bakmaya gelmesini beklemek fazla ütopik. Ben olsam coktan silmiştim. Evlat olsa sevilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…