bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmışDüşman yapmaz bu yaptıklarını. Içi çok kötü ablanın o yüzden senden ne kadar uzak olursa o kadar iyi.
Bebeğine odaklan üzülme. Içinde insanlık namına bir şey yok demekki.
Bu ablaya bebek falan emanet edilmez.bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış
Yok hayır canım babam neler yaptı okutmak için sorun ailem tek değil komşu dese ortanca kızınız çok çalışkan bunu duyduğu anda bile onlara hakarete baslardiBir insanın durup dururken böyle şeyler yapması çok ilginç ,ailen sevgisini ilgisini esirgedi mi acaba farkında olmadan eğer yazdıkların gibiyse herşey sende bir yabancı gibi davran huzurunu bozuyorsa hiç hiç görüşme
bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış
Yok hayır canım babam neler yaptı okutmak için sorun ailem tek değil komşu dese ortanca kızınız çok çalışkan bunu duyduğu anda bile onlara haBir insanın durup dururken böyle şeyler yapması çok ilginç ,ailen sevgisini ilgisini esirgedi mi acaba farkında olmadan eğer yazdıkların gibiyse herşey sende bir yabancı gibi davran huzurunu bozuyorsa hiç hiç görüşme
İşte bu yüzden ne kadar, ekmek o kadar köfte...
Bu kadar sabır ve emek verince kolay kolay
Kendi yoluna gidemiyorsun...
Sahi neden sabrettin bu kadar,
Yada neden ailen ses çıkarmadı ,orta yol bulmadı?
Evet aynen anneme babama daha dün dedim gözünüzün önünde bi dövdü sofraya otururdum vururdu kalk yeme sen derdi nasıl anne babasiniz tek bir kelime etmediniz siz ses etmedikçe o beni ezdi evet sustum çünkü sürekli affettim sildim kin tutmadim ama ona sorsanız bn çok kötü biriyim söyle dyrm kötü ne yaptım ses yok bir aydır annemle konusmyrm çünkü onla konusmayin diye aramış annem tepki vermemişİşte bu yüzden ne kadar, ekmek o kadar köfte...
Bu kadar sabır ve emek verince kolay kolay
Kendi yoluna gidemiyorsun...
Sahi neden sabrettin bu kadar,
Yada neden ailen ses çıkarmadı ,orta yol bulmadı?
Aynen engelledim hee yerden bnmle ilgili ailemi arayıp onun hayatında ne gelişmeler var diye takip ettiğini duyunca bugün yazdım ona bn senin düşmanın miyim ne iatyrsn benden diye yazdım bna ne beddualar yazmış ailem bugüne kadar ona çok bu yaptığını dile getirmediler bsy deseler siz onu bna savunamazsnz deyip kavga edyrmsHala neden görüşmek için ısrar ediyorsun? Bırak ne hali varsa görsün. Çok kötü biri demek ki. Komple çıkar hayatından engelle her yerden. Görme duyma daha huzurlu olursun.
Bebeğine odaklan. O insan müsvettesi için bebeğini neden geriyorsun?
Aynen onlara çok kirginim bnm evladım olsa asla asla buna müsade etmem bi dövdü siz izlediniz neler nelerAblanız kadar anne babanız da tuhaf.
Bir çocuk daha dünyaya getirip büyüğünün ona eziyet etmesine nasıl seyirci kalabiliyorlar? hayret edilesi bir olay..
Bn hiç bu yaşıma kadar ondan bey görmedim ne sevgi ne kardeşlik sahiplenmesi arkadaslaryla konusmasina şahit olurdum bnm yani kardeşinin dedikodusu nu yapardı bi ele karşı kötü gosterirdi bunu yapan kardes yaOyle abla olmaz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?