E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
isyerinden bi cocuk
sevenleri birlestiricez bana yardim eder misin dedi
isim vermeden yapacagi plani anlatti once
cocuk kıza acilamiyormus, cok cekingenmis, bu yuzden ogle arasinda birlikte yemege cikacakmisiz onlarla ayni ortamda bulunsunlar diye, gerisi onlara aitmis
ben de iyi niyetliyim ya tamam dedim
ama kim bunlar taniyor muyum dedim, zar zor soyledi nedense , sonucta yemege birlikte cikinca gormeyecek miyim, benim tanidigim bir kizmis meger kendi arkadasim yani
neyse ben safim ya tamam eger cocuk acilamiyorsa biraraya getirelim o zaman yardim ederim dedim
sen kizi yemekten sonra kafeye getir, biz de oraya gelelim tesadufmus gibi masaya oturalim dedi
ok dedim
kiza dedim ki yemege birlikte gidelim, ordan cafeye geceriz dedim
tamam dedi
yemekte gordum ben bunlari ayarlamaya calisan cocugu ama yaninda oyle bahsettigi gibi biri yoktu...neyse herhalde yemekten sonra getirecek cafeye dedim ama yemekte de beni gordu ve kas goz isareti veya tamam mi gibisine hicbisey demedi
sanki hic konusmamiz gibi afiyet olsun deyip gitti
herhalde dedim belli etmek mi istemiyor nedir
neyse ben kızı ikna edip cafeye goturdum
gozum kapida, simdi girecekler derken ne gelen var ne giden
ogle tatili bitti ve isyerine geri donduk ve o cocuktan da hicbi haber gelmedi
sonra ben bu cocugun yanina ciktim, hani dedim gelmediniz
gel disarda konusalim dedi cikardi ofisten
otur soyle falan diyo bana, sanki onu gormeye konusmaya gitmisim gibi bir hava yaratti insanlarin icinde oyle kizdim ki
ne oturmasi sohbet mi edicez neden gelmediniz o kadar ayarlama yaptirdin bana dedim
ben onu unuttum ya kusura bakma dedi
sabahtan oglene kadar bunu konustu benle ayarla diye ve unutmus
sonra ben kızdım ve yanından ayrildim ben cunku ben onu gormeye gitmisim gibi bi havalara girdi kendisi anlamadigim bi sekilde
bi numaralar sezdim kotu niyetli biseyler hissettim
ve bu yuzden de bu durumu gardını alsin diye o kiz arkadasima soylemeye karar verdim
kiza dedim ki seninle ilgili onemli bi durumu konusucam
o da isim cok dedi sonra konusuruz ve 2 gun de arayip sormadi
insanlara iyilik edeyim derken onlarin umurunda bile degil, kizdim...3 gun sonra kız beni aradi, hadi gel konusalim ne diyecektin diye, o sirada acil yetistirmem gereken bir is vardi ve acil isim var su anda dedim, ama yani sen de hem bisey soylicem diyorsun bu nasil is sade_kahve dedi ve kizdi telde, ben de o zaman senin isin vardi simdi de benim isim var dedim..sonra kızgın bi sekilde teli kapatti kendisi...
sonra da birdaha benle konusmadi ve su an kus duruyor gordugu yerde selam bile vermez oldu o gun bugundur
hepsiyle iletisimi kestim, iyilik yapmak istedim icimde hicbi kotu niyet yoktu, kendimden cok bu kızı dusundum ama simdi olanlara bakin..
bu olaydan sonra da o cocuk bana sen benim yanima gelince herkes sana bakiyor falan dedi, gercekten artniyetliymis, hala da anlamadim ne yapmak istedigini
ve simdi hepsiyle de selami sabahi kestim
biri kusuyor digeri 30 yasina gelmis birinden acilamiyor diye bahsediyor
ne biliyim lise caginda degiliz yani
sevenleri birlestiricez bana yardim eder misin dedi
isim vermeden yapacagi plani anlatti once
cocuk kıza acilamiyormus, cok cekingenmis, bu yuzden ogle arasinda birlikte yemege cikacakmisiz onlarla ayni ortamda bulunsunlar diye, gerisi onlara aitmis
ben de iyi niyetliyim ya tamam dedim
ama kim bunlar taniyor muyum dedim, zar zor soyledi nedense , sonucta yemege birlikte cikinca gormeyecek miyim, benim tanidigim bir kizmis meger kendi arkadasim yani
neyse ben safim ya tamam eger cocuk acilamiyorsa biraraya getirelim o zaman yardim ederim dedim
sen kizi yemekten sonra kafeye getir, biz de oraya gelelim tesadufmus gibi masaya oturalim dedi
ok dedim
kiza dedim ki yemege birlikte gidelim, ordan cafeye geceriz dedim
tamam dedi
yemekte gordum ben bunlari ayarlamaya calisan cocugu ama yaninda oyle bahsettigi gibi biri yoktu...neyse herhalde yemekten sonra getirecek cafeye dedim ama yemekte de beni gordu ve kas goz isareti veya tamam mi gibisine hicbisey demedi
sanki hic konusmamiz gibi afiyet olsun deyip gitti
herhalde dedim belli etmek mi istemiyor nedir
neyse ben kızı ikna edip cafeye goturdum
gozum kapida, simdi girecekler derken ne gelen var ne giden
ogle tatili bitti ve isyerine geri donduk ve o cocuktan da hicbi haber gelmedi
sonra ben bu cocugun yanina ciktim, hani dedim gelmediniz
gel disarda konusalim dedi cikardi ofisten
otur soyle falan diyo bana, sanki onu gormeye konusmaya gitmisim gibi bir hava yaratti insanlarin icinde oyle kizdim ki
ne oturmasi sohbet mi edicez neden gelmediniz o kadar ayarlama yaptirdin bana dedim
ben onu unuttum ya kusura bakma dedi
sabahtan oglene kadar bunu konustu benle ayarla diye ve unutmus
sonra ben kızdım ve yanından ayrildim ben cunku ben onu gormeye gitmisim gibi bi havalara girdi kendisi anlamadigim bi sekilde
bi numaralar sezdim kotu niyetli biseyler hissettim
ve bu yuzden de bu durumu gardını alsin diye o kiz arkadasima soylemeye karar verdim
kiza dedim ki seninle ilgili onemli bi durumu konusucam
o da isim cok dedi sonra konusuruz ve 2 gun de arayip sormadi
insanlara iyilik edeyim derken onlarin umurunda bile degil, kizdim...3 gun sonra kız beni aradi, hadi gel konusalim ne diyecektin diye, o sirada acil yetistirmem gereken bir is vardi ve acil isim var su anda dedim, ama yani sen de hem bisey soylicem diyorsun bu nasil is sade_kahve dedi ve kizdi telde, ben de o zaman senin isin vardi simdi de benim isim var dedim..sonra kızgın bi sekilde teli kapatti kendisi...
sonra da birdaha benle konusmadi ve su an kus duruyor gordugu yerde selam bile vermez oldu o gun bugundur
hepsiyle iletisimi kestim, iyilik yapmak istedim icimde hicbi kotu niyet yoktu, kendimden cok bu kızı dusundum ama simdi olanlara bakin..
bu olaydan sonra da o cocuk bana sen benim yanima gelince herkes sana bakiyor falan dedi, gercekten artniyetliymis, hala da anlamadim ne yapmak istedigini
ve simdi hepsiyle de selami sabahi kestim
biri kusuyor digeri 30 yasina gelmis birinden acilamiyor diye bahsediyor
ne biliyim lise caginda degiliz yani
Son düzenleyen: Moderatör: