Bu nasıl iş?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
isyerinden bi cocuk
sevenleri birlestiricez bana yardim eder misin dedi
isim vermeden yapacagi plani anlatti once
cocuk kıza acilamiyormus, cok cekingenmis, bu yuzden ogle arasinda birlikte yemege cikacakmisiz onlarla ayni ortamda bulunsunlar diye, gerisi onlara aitmis
ben de iyi niyetliyim ya tamam dedim
ama kim bunlar taniyor muyum dedim, zar zor soyledi nedense , sonucta yemege birlikte cikinca gormeyecek miyim, benim tanidigim bir kizmis meger kendi arkadasim yani
neyse ben safim ya tamam eger cocuk acilamiyorsa biraraya getirelim o zaman yardim ederim dedim
sen kizi yemekten sonra kafeye getir, biz de oraya gelelim tesadufmus gibi masaya oturalim dedi
ok dedim

kiza dedim ki yemege birlikte gidelim, ordan cafeye geceriz dedim
tamam dedi
yemekte gordum ben bunlari ayarlamaya calisan cocugu ama yaninda oyle bahsettigi gibi biri yoktu...neyse herhalde yemekten sonra getirecek cafeye dedim ama yemekte de beni gordu ve kas goz isareti veya tamam mi gibisine hicbisey demedi
sanki hic konusmamiz gibi afiyet olsun deyip gitti
herhalde dedim belli etmek mi istemiyor nedir

neyse ben kızı ikna edip cafeye goturdum
gozum kapida, simdi girecekler derken ne gelen var ne giden
ogle tatili bitti ve isyerine geri donduk ve o cocuktan da hicbi haber gelmedi
sonra ben bu cocugun yanina ciktim, hani dedim gelmediniz
gel disarda konusalim dedi cikardi ofisten
otur soyle falan diyo bana, sanki onu gormeye konusmaya gitmisim gibi bir hava yaratti insanlarin icinde oyle kizdim ki
ne oturmasi sohbet mi edicez neden gelmediniz o kadar ayarlama yaptirdin bana dedim
ben onu unuttum ya kusura bakma dedi
sabahtan oglene kadar bunu konustu benle ayarla diye ve unutmus
sonra ben kızdım ve yanından ayrildim ben cunku ben onu gormeye gitmisim gibi bi havalara girdi kendisi anlamadigim bi sekilde

bi numaralar sezdim kotu niyetli biseyler hissettim
ve bu yuzden de bu durumu gardını alsin diye o kiz arkadasima soylemeye karar verdim
kiza dedim ki seninle ilgili onemli bi durumu konusucam
o da isim cok dedi sonra konusuruz ve 2 gun de arayip sormadi
insanlara iyilik edeyim derken onlarin umurunda bile degil, kizdim...3 gun sonra kız beni aradi, hadi gel konusalim ne diyecektin diye, o sirada acil yetistirmem gereken bir is vardi ve acil isim var su anda dedim, ama yani sen de hem bisey soylicem diyorsun bu nasil is sade_kahve dedi ve kizdi telde, ben de o zaman senin isin vardi simdi de benim isim var dedim..sonra kızgın bi sekilde teli kapatti kendisi...

sonra da birdaha benle konusmadi ve su an kus duruyor gordugu yerde selam bile vermez oldu o gun bugundur

hepsiyle iletisimi kestim, iyilik yapmak istedim icimde hicbi kotu niyet yoktu, kendimden cok bu kızı dusundum ama simdi olanlara bakin..

bu olaydan sonra da o cocuk bana sen benim yanima gelince herkes sana bakiyor falan dedi, gercekten artniyetliymis, hala da anlamadim ne yapmak istedigini
ve simdi hepsiyle de selami sabahi kestim

biri kusuyor digeri 30 yasina gelmis birinden acilamiyor diye bahsediyor
ne biliyim lise caginda degiliz yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukça işler bence..kaydirigubbakcemile2
Karışmasaydınız daha iyi olurdu..
En azından bir daha böyle bir iyilik yapacaksanız karakterleri iyice tanımadan bu tip işlere kalkışmayın derim ben..

ortaokulda olurdu bu işler

Kim bu kız arkadaşın Gelecekkorkusumu ?:icecream:

Kim bu kız arkadaşın Gelecekkorkusumu ?:icecream:

degil
kizla samimiydik sozde birden koptu
bu tip seyler dediginiz gibi ortaokul lisede olurdu
hadi dedim belki cidden yardimim dokunur

aman bidaha tovbe

Çocukça işler bence..kaydirigubbakcemile2
Karışmasaydınız daha iyi olurdu..
En azından bir daha böyle bir iyilik yapacaksanız karakterleri iyice tanımadan bu tip işlere kalkışmayın derim ben..

Aynı yorumu yapacaktım gerek kalmadı.Kesinlikle katılıyorum

okudum dırek kendı anılarım canlandı

bak şimdi olayı tam bı kısmında kavrayamadım cunku kıza da cocuk baska seyler soylemıs

ama cocuk etrafa senın o cocuktan hoslandıgını soylemıs,
senle kantınde hıc ılgılenmemıs sen bakmışsın ona

sonra pesınden gıtmıssın herkes senın onun pesınden gıttıgını görmus :))))))))))))))
cocugun amacı buydu işte

senın onun pesınden gıttıgını herkesın görmesı ve '' sade kahve benım pesımde ''' lafını güçlendırmek!!

:)) yani sen onun pesınden kosan kızsın, senın kız arkadasına da bı yalan soylemıs ama onu tam cıkaramadım, yani onla da bozusman ıcın bı plan ayalrmıs onu da buluruz. bırazdan düşünelım.
sengözlerimebaksanab

ınan var ya ardında hiiiç ummadığın bir şey bile çıkabilir bunun.
Neler duyuyoruz.
Belki atıp tutmuştur sade kahve benden hoşlanıyor görün bakın beni görmeye gelecek diye.. iddiaya girmişir.
Belki o kızdan hoşlanan aslında kendisidir böyle bir şey uydurmuştur.
Belki kızla bile alakası yoktur senden hoşlanıyordur...
Yani... tuhaf adam mı ararsın?
Elini sallasan bi tanesine çarpıyor işte...

bir çifti yanyana getirmek için bile olsa bir kafede oturabileceğin birinin iş yerinde yanına gitmek neden rahatsız etti çözemedim...kafede oturabiliyorken iş ortamında iki yetişkin birey gibi oturmanın neresi rahatsız edici ki...
kaç yaşında bu arkadaş topluluğu onu hiç çözemedim....
enteresan...

evet ben de boyle dusundum
esas beni kendi yanına getirmek icindi
allahından bulsun
kimbilir neler dedi etrafa

heh kızın olayını da burda çözdük helal sana monapisa,
dıger kızdan bızım eleman hoslanıyordu, kıza dedı kı ;
''sade kahve benden hoslanıyor bak sana bellı etmeden nasıl yemek sonrası yanıma gelecek soyluyorum ınanmıyorsun sa-de kah-ve ben-den hoss-laa-nııı-yor bunu sen de göreceksın .... ''

kız da bunu göruyor sonra sen arayınca acmıyor cunku senın ona bellı etmeden cocuktan hoslandıgını göruyor o yuzden sana cok bozuluyor aranız da cocuk yuzunden acılıyor, ama cocuk o kızı elde edecek ve ıkısı de senle konusmamaya devam edecekler ehuehue
bunlardan benım basıma cok geldı
ablam hep der bana senın basına gelenler pismıs tavugun basına gelmemıstır patıska dıye ehuehuehuheu
nııhahahaha al sen de bendensın naniknanik
:lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile euheuheu

bazen işyerlerınde böyle kücük olaylar mınık taıvırlar hareketler sözler cok büyük olaylara sebep olabılıyor, ıste bu da onlardan bı tanesı, öyle önemsıyo kı ınsanlar bırının yanına gıtmeyı bazen oyle beklentı ıcıne gırıyorlar kı ya da olmus gıbı farzedıyorlar ınanılmaz ama gercek işte. bunlardan bırı burda yasanmıs, basınıza hıc gelmedı mı :)

yok o kızdan hoslanmadıgını kesin biliyorum oyle bisi yok
ne halleri varsa gorsunler
hepsiyle de iletisimi kopardım

yok...gelmedi...
işyerinde yanına gidemeyeceğim adamla kafede oturmam ben...
samimiyetime bağlıdır davranışlarım...iş yerinde de dışarda da...
sonra arkasından kara kara düşünmem...

Bence kız arkadaşına git olanları anlat o gün beni hemen aramadın diye alındım sana o yüzden anlatmadım ama şimdi anlatıcam de ve herşeyi anlat bence.Arkadaşınla aranı düzelt.ışyerinde fazla arkadaştan zarar gelmez fayda gelir:)

yok...gelmedi...
işyerinde yanına gidemeyeceğim adamla kafede oturmam ben...
samimiyetime bağlıdır davranışlarım...iş yerinde de dışarda da...
sonra arkasından kara kara düşünmem...

neyse neyse yazdım sildim ugrasamam senle

Son düzenleyen: Moderatör:
gidip geldikten sonra, yani gitmeye karar verdikten sonra, yani kafeye de gittikten sonra...öyle değil mi?
neyse...ben yüklenmiyorum...sadece böyle işlerin içinde bulunmak 30 yaşa göre ilginç geliyor hepsi bu...
yorum yaptım sadece...müsadenizle...

bana da ilginc gelmisti ama kiz sevdigim bir arkadasimdi
gercekten yardim etmek istemistim ve cocuk beni kirk saat dil dokup ikna etmisti
tamam yaslarimiz buyuk ama cekingen iste bi sekilde biraraya gelmeleri lazim vs gibi

dersimi aldim zaten bir daha mi tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…