Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ilkokulda olacak davranışlar...
arkadaslar yuklenmeyın abartmayın da lütfen
ilkokul mılkokul ama ilkokuldaki cocugun zekası bu kadar keskın olamaz, karsıdakı cocuk kıza tuzak hazırlamıs ve önce yalvarmıs dıl dökmus bulusalım bulusmamıs bukız da yanına gıdınce adamın ıstedıgı olmus
ama sız neden ard nıyetlı kısa cevaplar verıyorsunuz kı neyse cocuk da sıze benzıyor demekkı boyle ard nıyetle yaklasıp cakıp vurmus bunu çözmeye calısıyoruz
bosver sen sade kahve bak senın o cocuga benzerlerı burda da var hayat işte.
kötükedihüso
- Konu Sahibi EU3
ne insanlar var şu hayatta, umursamayın bence. çocukca davranmışlar diğer arkadaşlarıma katılıyorum.
E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
olay sadece cocuksu davranis degil
plan yapmisti kendince iste anlamadim ben hinliklere kafam calismaz cunku
yoksa olay sirf birin ayarlamak kadar basit bisey degil patiskanin dedigi gibi
plan yapmisti kendince iste anlamadim ben hinliklere kafam calismaz cunku
yoksa olay sirf birin ayarlamak kadar basit bisey degil patiskanin dedigi gibi
E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
arkadaslar yuklenmeyın abartmayın da lütfen
ilkokul mılkokul ama ilkokuldaki cocugun zekası bu kadar keskın olamaz, karsıdakı cocuk kıza tuzak hazırlamıs ve önce yalvarmıs dıl dökmus bulusalım bulusmamıs bukız da yanına gıdınce adamın ıstedıgı olmus
ama sız neden ard nıyetlı kısa cevaplar verıyorsunuz kı neyse cocuk da sıze benzıyor demekkı boyle ard nıyetle yaklasıp cakıp vurmus bunu çözmeye calısıyoruz
bosver sen sade kahve bak senın o cocuga benzerlerı burda da var hayat işte.
kötükedihüso
haklısın canım onlar heryerde
uzak duralim bence yoksa basedemeyiz
soylemedigin kastetmedigin seyleri de soylemissin gibi yuzune vurmaya calisirlar
- Konu Sahibi EU3
Neden ilkokul davranışı olsun kızlar yani çoğu insan işyerinde değil, dışarda ilk adımı atar sonra işyerine de taşınır neyse..
Yani yapılan plan demek istiyorum bence normal bir plan , arkadaşa da mantıklı gelmiş, dışarda karşılaşmış gibi gibi olmalarına yardım edeyim demiş, o sahte erkek kişinin lafına uyarak, ama işin içinde iş var..
Bazı ortamlarda gak desen dedikodu çıkar, iş için adamın odasına gidersin, millet başka şey sanar..
Benim başıma gelmedi gelemez de zaten (işim özel) ama duyuyorum ben..
ış yerinde WC ye giderken peşinden bakanlar var, hangi odaya girecek diye..ınsan da çekingense dışarda yakınlaşma tercih edebilir ben çok anormal karşılamam.
Ama canım sana şunu söyliyim ki; o , unuutum ben onu diyen kazma varya, ben olsam odasında, herkesin de biraz duyacağı şekilde söylerdim içimdekini.
Yani ; ne demek unuttum ya sen benimle dalga mı geçiyorsun, sabahtan beri başkası için kurduğun plana beni de karıştırdın sonra unuttum diyorsun, bir daha olmasın ona göre....
Valla ben tersim aynen bu cümleyi kurardım ama diğerlerinin de onu görmeye gelmeyeceğimi anlayacağı tonda..Kavga gibi değil tabii..
Yani yapılan plan demek istiyorum bence normal bir plan , arkadaşa da mantıklı gelmiş, dışarda karşılaşmış gibi gibi olmalarına yardım edeyim demiş, o sahte erkek kişinin lafına uyarak, ama işin içinde iş var..
Bazı ortamlarda gak desen dedikodu çıkar, iş için adamın odasına gidersin, millet başka şey sanar..
Benim başıma gelmedi gelemez de zaten (işim özel) ama duyuyorum ben..
ış yerinde WC ye giderken peşinden bakanlar var, hangi odaya girecek diye..ınsan da çekingense dışarda yakınlaşma tercih edebilir ben çok anormal karşılamam.
Ama canım sana şunu söyliyim ki; o , unuutum ben onu diyen kazma varya, ben olsam odasında, herkesin de biraz duyacağı şekilde söylerdim içimdekini.
Yani ; ne demek unuttum ya sen benimle dalga mı geçiyorsun, sabahtan beri başkası için kurduğun plana beni de karıştırdın sonra unuttum diyorsun, bir daha olmasın ona göre....
Valla ben tersim aynen bu cümleyi kurardım ama diğerlerinin de onu görmeye gelmeyeceğimi anlayacağı tonda..Kavga gibi değil tabii..
Son düzenleme:
E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Neden ilkokul davranışı olsun ya..
Bazı ortamlarda gak desen dedikodu çıkar, iş için adamın odasına gidersin, millet başka şey sanar..Benim başıma gelmedi gelemez de zaten ama duyuyorum ben..İş yerinde WC ye giderken peşinden bakanlar var, hangi odaya girecek diye..İnsan da çekingense dışarda yakınlaşma tercih edebilir ben çok anormal karşılamam.
Bazı insanlar da çok çekingen olabilir karakter gereği, dışarda yakınlaşma gereği duyabilir bence çok da anormal değil..
ah bunu yapmadigim icin pismanim esas zaten
oyuna geldim ve istedigi neyse olmustur herhalde artik bilmiyorum
ama benim nasil biri oldugumu bilen bilir diye dusunuyorum
insallah...
cok ta umurumda degil milletin ne dusundugu cunku bir kisinin agzina bakip benim hakkimda karar vereceklerse mesela o insanlardan bana ne hayir gelir zaten
- Konu Sahibi EU3
ah bunu yapmadigim icin pismanim esas zaten
oyuna geldim ve istedigi neyse olmustur herhalde artik bilmiyorum
ama benim nasil biri oldugumu bilen bilir diye dusunuyorum
insallah...
cok ta umurumda degil milletin ne dusundugu cunku bir kisinin agzina bakip benim hakkimda karar vereceklerse mesela o insanlardan bana ne hayir gelir zaten
Canım sorun o değil, tamam millet ne düşünürse düşünsün yani '' aaa sade kahve, onun için geliyor bu odaya'' derse desin, geççççç..
Ama bazı insanlara da haddini bildirmek lazım..
Sen kimsin .. ,beni kendi egon için kullanıyorsun? diye...kötükedihüso
neyse bak ben empati yaparken sinirleniyorum..Yazmamam lazım böyle topiclere yav..:smiley-cool:
E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Canım sorun o değil, tamam millet ne düşünürse düşünsün yani '' aaa sade kahve, onun için geliyor bu odaya'' derse desin, geççççç..
Ama bazı insanlara da haddini bildirmek lazım..
Sen kimsin hanzo ,beni kendi egon için kullanıyorsun? diye...kötükedihüso
neyse bak ben empati yaparken sinirleniyorum..Yazmamam lazım böyle topiclere yav..:smiley-cool:
canım benim cok tatlısın :)
- Konu Sahibi EU3
Bu planı ayarlayan adamda var bi iş...CADIARZU
Mümkün mertebe uzak durmak lazım böylelerinden ...
Kızdan sen hoşlanıyorsan ne diye açılamıyorsun , araya başka insanları sokuyorsun...
Ayrıca ne diye kendin hoşlandığını itiraf etmiyorsun...
Unuttum numarasıyla kimi kandırdığını sanıyorsun...
Yok selam bile verilmez böylelerine ...
Mümkün mertebe uzak durmak lazım böylelerinden ...
Kızdan sen hoşlanıyorsan ne diye açılamıyorsun , araya başka insanları sokuyorsun...
Ayrıca ne diye kendin hoşlandığını itiraf etmiyorsun...
Unuttum numarasıyla kimi kandırdığını sanıyorsun...
Yok selam bile verilmez böylelerine ...
- Konu Sahibi EU3
Yahu seni odaya getirtmek için başka plan mı kalmamış, acaba diyorum saftirik gerçekten mi unuttu?
Yani birisini odama getirtmek için, böyle bir plan gelmezdi aklıma gerçi sağlam plan ama sen ona ağır bir şekilde patlasaydın herkesin içinde ne olacaktı?
Bunu düşünmedi galiba.
Yani birisini odama getirtmek için, böyle bir plan gelmezdi aklıma gerçi sağlam plan ama sen ona ağır bir şekilde patlasaydın herkesin içinde ne olacaktı?
Bunu düşünmedi galiba.
- Konu Sahibi EU3
Vallaha hicbir halt anlamadim...neden o cocuk seni odasina getirmek icin böyle bir plan yapsinki?
Gösterismi yapmak istemis acaba? Yani bakin bu kiz benimle ilgileniyor hesabi?CADIARZU
Gösterismi yapmak istemis acaba? Yani bakin bu kiz benimle ilgileniyor hesabi?CADIARZU
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Yahu seni odaya getirtmek için başka plan mı kalmamış, acaba diyorum saftirik gerçekten mi unuttu?
Bunu düşünmedi galiba.
ıyı de cocuk kıza bakmamıs konusmamıs bıle patlamaolmaz hem orası bı sırket anca yanına gıder iştecok bellı hepsı,
sımdı sade kahve o kıza her seyı acık acık anlatsa böle böle dese en temızı olur ama bu düşüncelerımızı soylemeden,
ama bı olay var kı su anda kız dıger cocukla konusuyordur muhtemelen ve yuzde yuz sekılde yani onu planlayan cocuk sımdı kızı bos bırakmaz onu da işliyordur bır yandan sana böle böle derse sakın ınanma geldı resmen yanıma hep benım peşimde aslında o kız dıye
anaa kafamçokkarıştı
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
benım basıma sımdı şöyle bı olay geldı bı tanesınden örnek vereyım toplam 3tane bu olaydan geldı cunku
bırısı şöyleydı;
bır kız bır erkek sewgılı zaten bunlar bayadır cıkıolar ama cocuk sureklı patıskanın sacları super tokaları cok guzel cok bakımlı dıyıp duruyodu hatta lütfen deme kız arkadasın var dıyordum ama onun yanında bana bunları dıyordu, kız da zaten kıskanıyordu cunku saclarım buyuk dalgalı ve acık kaveydı superdı yılın modasıydı kızın sacları da zencı sacı gıbı ve duzelmıyordu yanı kıskanması normaldı cocuk d durmadan anlatıp duruyodu ben bıle sınır oluyodum kızı kıskandırdıgı ıcın. neyse sonra bı gun oldu benım ondan hoslandıgıma getırdı cocuk olayı cocugu görmuyor konusmuyordum bıle özellıkle kız kıskanmasın dıye hır cıkmasın dıye ama iş te cocuk ne yaptı ettı buna getırdı lafı kız da dedı kı benım sevgılıme sulanıyon
klava:
ben acıklama yapcaktım cocuk geldı bagarmaya basladı ben de napcagımı sasırdım
sırkette uzunca bı maıl yazdım cocukla kıza gonderdım . o da kabahat oldu canımı okudular ben gercegı söyledım sadece ınanmadılar
cocuk oyle bı ayarlamıs kı yani ben neden cocktan hoslanayım kı kızla araları ıyıydı hem zate cocuk cırkınce bıseydı kım ne yapsın onu ama işteöle degıl o konuma getırdıler. neyse işte bölece cocuk o zzengın kızla evlenebıldı kız harun gıbı zengındı cocuksa işçi cocugu bıseydı ve yası da gecmıstı kız hem cıtır hem cok zengındı yani onu tavlamak ıcın evlenebılmek ıcın bunu yaptı neyse.
böle işte ben gercegı acıkladıkca kötu duruma düştüm...
:bbo:
bır buyugume danısmıstım sey demıstı
ben sızle ılgılenmıyorum baan bunları deme yapma hakkınız yok dınlemıyorum sızı burada da konusmamız bıtmıstır deyıp terslıycektın dedı
haklıydı keske yapabılseydım
sen de böle yap sade kave
kıza da acıklama yapma cunku sımdı cocuk onu da ayarlamıstır emın ool ılk adımı ayarladıysa ıkıncı adımı da hazırdır.
bıl bunu ok .. neyse umarım çözulucek artık dınleme konusma bakma acıklama bıle yapma
:dilcikar:
böyle ol
bırısı şöyleydı;
bır kız bır erkek sewgılı zaten bunlar bayadır cıkıolar ama cocuk sureklı patıskanın sacları super tokaları cok guzel cok bakımlı dıyıp duruyodu hatta lütfen deme kız arkadasın var dıyordum ama onun yanında bana bunları dıyordu, kız da zaten kıskanıyordu cunku saclarım buyuk dalgalı ve acık kaveydı superdı yılın modasıydı kızın sacları da zencı sacı gıbı ve duzelmıyordu yanı kıskanması normaldı cocuk d durmadan anlatıp duruyodu ben bıle sınır oluyodum kızı kıskandırdıgı ıcın. neyse sonra bı gun oldu benım ondan hoslandıgıma getırdı cocuk olayı cocugu görmuyor konusmuyordum bıle özellıkle kız kıskanmasın dıye hır cıkmasın dıye ama iş te cocuk ne yaptı ettı buna getırdı lafı kız da dedı kı benım sevgılıme sulanıyon
klava:
ben acıklama yapcaktım cocuk geldı bagarmaya basladı ben de napcagımı sasırdım
sırkette uzunca bı maıl yazdım cocukla kıza gonderdım . o da kabahat oldu canımı okudular ben gercegı söyledım sadece ınanmadılar
cocuk oyle bı ayarlamıs kı yani ben neden cocktan hoslanayım kı kızla araları ıyıydı hem zate cocuk cırkınce bıseydı kım ne yapsın onu ama işteöle degıl o konuma getırdıler. neyse işte bölece cocuk o zzengın kızla evlenebıldı kız harun gıbı zengındı cocuksa işçi cocugu bıseydı ve yası da gecmıstı kız hem cıtır hem cok zengındı yani onu tavlamak ıcın evlenebılmek ıcın bunu yaptı neyse.
böle işte ben gercegı acıkladıkca kötu duruma düştüm...
:bbo:
bır buyugume danısmıstım sey demıstı
ben sızle ılgılenmıyorum baan bunları deme yapma hakkınız yok dınlemıyorum sızı burada da konusmamız bıtmıstır deyıp terslıycektın dedı
haklıydı keske yapabılseydım
sen de böle yap sade kave
kıza da acıklama yapma cunku sımdı cocuk onu da ayarlamıstır emın ool ılk adımı ayarladıysa ıkıncı adımı da hazırdır.
bıl bunu ok .. neyse umarım çözulucek artık dınleme konusma bakma acıklama bıle yapma
:dilcikar:
böyle ol
- Konu Sahibi EU3
çok çocukça...
çocuk kendi çapında bişeyler yapmaya çalışmış ama başaramamış.
çocuk kendi çapında bişeyler yapmaya çalışmış ama başaramamış.
G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ılgınc bende cocuk baska bısey dusunmus ama yapamamıs
- Konu Sahibi EU3
canım böyle durumlarda aracı olmak cok tehlikeli.iyi olursa Allahtan kötü olursa senden bilirler
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
canım böyle durumlarda aracı olmak cok tehlikeli.iyi olursa Allahtan kötü olursa senden bilirler
aynen, ıyı olursa zaten kaderımmıs benım derler
kötu olursa senın yuzunden ya d a senın kötu arkadasın derler