ilkokulda olacak davranışlar...
arkadaslar yuklenmeyın abartmayın da lütfen
ilkokul mılkokul ama ilkokuldaki cocugun zekası bu kadar keskın olamaz, karsıdakı cocuk kıza tuzak hazırlamıs ve önce yalvarmıs dıl dökmus bulusalım bulusmamıs bukız da yanına gıdınce adamın ıstedıgı olmus
ama sız neden ard nıyetlı kısa cevaplar verıyorsunuz kı neyse cocuk da sıze benzıyor demekkı boyle ard nıyetle yaklasıp cakıp vurmus bunu çözmeye calısıyoruz
bosver sen sade kahve bak senın o cocuga benzerlerı burda da var hayat işte.
kötükedihüso
Neden ilkokul davranışı olsun ya..
Bazı ortamlarda gak desen dedikodu çıkar, iş için adamın odasına gidersin, millet başka şey sanar..Benim başıma gelmedi gelemez de zaten ama duyuyorum ben..İş yerinde WC ye giderken peşinden bakanlar var, hangi odaya girecek diye..İnsan da çekingense dışarda yakınlaşma tercih edebilir ben çok anormal karşılamam.
Bazı insanlar da çok çekingen olabilir karakter gereği, dışarda yakınlaşma gereği duyabilir bence çok da anormal değil..
Ama canım sana şunu söyliyim ki; o , unuutum ben onu diyen kazma varya, ben olsam odasında, herkesin de biraz duyacağı şekilde söylerdim içimdekini.
Yani ; ne demek unuttum ya sen benimle dalga mı geçiyorsun, sabahtan beri başkası için kurduğun plana beni de karıştırdın sonra unuttum diyorsun, bir daha olmasın ona göre....
Valla ben tersim aynen bu cümleyi kurardım ama diğerlerinin de onu görmeye gelmeyeceğimi anlayacağı tonda..Kavga gibi değil tabii..
ah bunu yapmadigim icin pismanim esas zaten
oyuna geldim ve istedigi neyse olmustur herhalde artik bilmiyorum
ama benim nasil biri oldugumu bilen bilir diye dusunuyorum
insallah...
cok ta umurumda degil milletin ne dusundugu cunku bir kisinin agzina bakip benim hakkimda karar vereceklerse mesela o insanlardan bana ne hayir gelir zaten
Canım sorun o değil, tamam millet ne düşünürse düşünsün yani '' aaa sade kahve, onun için geliyor bu odaya'' derse desin, geççççç..
Ama bazı insanlara da haddini bildirmek lazım..
Sen kimsin hanzo ,beni kendi egon için kullanıyorsun? diye...kötükedihüso
neyse bak ben empati yaparken sinirleniyorum..Yazmamam lazım böyle topiclere yav..:smiley-cool:
Yahu seni odaya getirtmek için başka plan mı kalmamış, acaba diyorum saftirik gerçekten mi unuttu?
Yani birisini odama getirtmek için, böyle bir plan gelmezdi aklıma gerçi sağlam plan ama sen ona ağır bir şekilde patlasaydın herkesin içinde ne olacaktı?
Bunu düşünmedi galiba.
canım böyle durumlarda aracı olmak cok tehlikeli.iyi olursa Allahtan kötü olursa senden bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?