Bu kavgada hangimiz haklıyız? Kayınvalidem yüzünden kaçıncı kavgamız?

Her düğünde iki taraf içinde az çok kırgınlık olur( biz de hiç olmadı çok şükür gerçi de,çoğunluk öyle ) ,bunu sonrasına taşımayın. Olan evliliğinize,yitip giden güzel günlerinize olur.Yeni bir sayfa açın,geçmişi konuşup durmayın.Yoksa biz kadınlarda 30 sene tekrar edebilecek kabiliyet var emin olun.
İlk misafirliklerinde istemiyorum derseniz,eşiniz kin tutar,ne gerek var bunlara. Güzellikle yaklaşın önce,olmazsa sonra diğer ihtimalleri düşünürsünüz,onlarında tutumuna bakarsınız.

benimkilerde dügün sabahı 11 de arayıp el öpmeye çagırmıştı bende kocamla kavga etmiştim ertesi gün zaten gidicez bugun bari rahat bıraksınlar diye

magdur görünmedim ama gerçekten iyi niyetli oldugum binlerce zaman oldu ama yinede yanımda durmadı en haksız oldukları konuda bile bahane bulup savunabildi onları

istemiyorum demedim buyursun gelsin ama haftalarca aylarca kimse kimsede kalmasın dedim sonrasında sanki basit mevzu gibi uzatma konuları dedikten sonra geçmişi serdim önüne çünkü mevzuları unutmam imkansız yapılan haksizlikları

mesafe iyidir. bir evladın annesini silmesi çok zor. eşlerden bunu beklemek hem haksızlık hem de bencillik. bu işler parasıyla değil sırasıyla. yarın bir gün evlatlarımızla aramızın eşleri yüzünden açılmasını istemeyiz herhalde. anne de eş de ortadaki adam için orta yolu bulacak.
siz de çok düşünmeyin. beklentisiz olun. eşinizle aranızı iyi tutun. anne kutsal erkekler için. fazla zorlamaya gelmez bu işleri

bir insan hasta falan değilse, yani bakacak kimsesi yokken cocugunun evınde neden ve nıye 3 ay kalır anlamıyorum cidden. ben aılemın evınde bıle rahat edemıyorum yahu. tek basıma. hele esım varken asla dusunemem

anneler neden bu erkek cocuklarını bırakmıyor anlamıyorum, hatta gıdıp damat ıle yanyana . yanı elın oglu elın kızı sızınle yasamak zorunda mı yahu. ayrıca ozel hayat dahıl herseylerını bozuyorsunuz.

ustelık sız daha 3 aylık evlısınız, gelıp ne kadar kalacakmıs allah askına. ustelık dugun de ve dugun sonrasında sorunlar olmus, hıc yapıcı bır durum da olmamıs, sımdı eve gelınce sahte sahte gulusler mı olacak karsılıklı. zoraki bır ılıskı. bır erkegın ıkı kadın arasında kalması kotu, ıstemem. bır tarafı sectı gıbı gorunmesını de ıstemem. sonucta bırı anne bırı es ama be kadın oglun yenı evlı, gelınle aran kötü, neden gelıp kendını ıstenmedıgın yerde tutuyorsun, oglunun da arada kalmasını saglıyorsun

sız ofkenızı atamadıgınız ıcın haftalarca kalmasın dedıkten sonra konuyu uzatınca , eskı konuları acınca ... sınırlenmıs esınız

asla haklı degıl altını cızıyorum sadece klasık erkek tavrını anlatayım sıze. aılelerıne kızsalar da baskasının kızmasını, olumsuz konusmasını bıle kaldıramıyorlar.

bırseyı sureklı hatırlatmak, soylenmek gıbı tavırlar . onları asırı gerıyor cunku erkekler, gerceklerı sureklı duymayı maalesef sevmıyorlar

annesıne seve seve gelsın kalsın deseydınız ama arkasından eskı konuları acsaydınız da aynı tepkılerı gorecektınız, cunku olaylardan sıkılmıs bunalmıs ve hırsını sızden alıyor resmen

O kadar kötü bir anlatım tarzınız var ki. Balık baştan kokmuş ama siz yangına çıplak ayak yürümüşsünüz. Çocuk yapmayın bu süreçte sonra bakarsınız.

magdur görünmedim ama gerçekten iyi niyetli oldugum binlerce zaman oldu ama yinede yanımda durmadı en haksız oldukları konuda bile bahane bulup savunabildi onları
Ayni aileci eş problemlerini ben de yaşadım ve en son ayrıldım eşimden yani suyuna gitmemiz bekleniyor hep maalsef

Ne anlattiginizi anlamadim ama basliga istinaden daha 3 aylik evlilikte kim hakli kim haksiz ararsaniz bu evlilik yurumez.

Haklısın. Kocan tam bir sünepe, ana kuzusu. Kayın validen de koyun gibi gittiği yere serilen bi tipmiş Allah yardım etsin sana

Her şeyden önce ikinizin de evde bir şeyleri kırıp döküyor olmanız bu evliliğin direkt bitmesi gerektiğini gösteriyor BOŞANIN

Valla kv baya arsız. Kocanız da s.l.k herhalde. Size yapılan saygısızlıklar kocanıza da yapılmış oluyor sonuçta. Adam sizi benimsememiş aile olarak görmüyor.

Tamam da düğünde böyle yaptı yada gelinlik alırken sorun çıktı niye vazgeçmeyi düşünmediniz? Benim ailemi evinde giydirmeyem insanlara gelin olmak istemezdim

Valla görüsmeseniz yeri yani. Bir özür dilesinler diye şart kosabilirdiniz. Gelme olarak da ilk birşey demeyip bir haftayı geçerse diyebilirsiniz. Ama tabi sizin koca şu durumda sandalye fırlatıyorsa annesinin yanında gaza gelip sizi döver

geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?
daha 3 aylik evlisin.
e kadinin gecen sene kizinda damadinda 3 ay kaldigini bile bile - kaynananin sorunlu manyak olduğunu göre göre evlenmissin.
evlenmeden onceki 9 ay gözün kör müydü, yeter ki evleneyim diye mi tüm cirkefliklere sustun?
bugun ne degisti?
bence sen suclusun - bile bile evlenip simdi sorun cikarttigjn icin, dügün öncesi sana yapılan eziyetlere izin verdigin icin.
değdi mi bari koca kişisi bunca sınır ihlaline?

Siz daha ilk gelinlik bakmaya biz de gelelim dediklerinde olmaz deyince onlar da ondan sonra zıddınıza gitmişler geçmişi okudum bu evlilik pek gider gibi durmuyor belki evliligin ilk yılları diye böyledir ama dediğim gibi sandalye fırlatma falan hiç hoş şeyler değil

Bir kere 3 aylık evli insanin evine kalmaya gidilir mi ya ayip denen bir şey var biz kaynanamla aynı mahallede oturmamıza rağmen ben çağırmadan asla gelmezler bende pek fırsat bulamam 1 yıllık evliyiz toplasan 4 kez gelmediler evime. Hadi kv. Geçtim de eşinin tepkisi ne öyle sandalye fırlatmalar felan madem annesine söz geçiremiyor en azından senin gönlünü almayı bilsin. Daha 3 aylık evlisiniz. Durum biraz zor görünüyor. Ayrıca konuyu kv yüzünden kavga diye açmışsın ama en büyük sorun kv dende değil eşinde.

Anneme babama kapisini açmayip, düğün salonunda giydiren kişi benim evimde kalamaz.Bende onları ağırlamaak istemem ama keşke anne babanız bir otel odası vs tutsaymış o gün perişanlıktan iyidir

Bacım haklısın ama evlisin artık.kaynana ve görümce hayatınızin tam orta yerinde artik.Siz iyi korunun çocuk yapmayın.Cunku bu evliliğin sonu yok.İyi korunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…