Düğün öncesi kavgaların sebebini anlamadım ki, çok karisik yazmışsınız. Konudan bağımsız eger farklı bir ilden geliyorlarsa 1 hafta kalmaları normal aslında.3 aylık evliyiz eşim dediki annem gelecek bende gelsin dedim kayınvalidemle görümcemle dügünden bu tarafa görüşmüyorum çünkü öncesi sonrası annemden emdigim sütü burnumdan getirdiler gelin çıkarken yanımda gelecek iki kişiden için ben misafir agırlayamam dedi ailem dügün salonunda gelin odasında üstünü giydi, ev yerleştircez görümcemle tatile gittiler bana yatan tazminatla eksikleri tamamladık birde kredi çekmiş dügün öncesi bize onu ödetti, neyse eşim mevzuyu uzatma dedi bende herşeyi devirdim döktüm bu tabi onları asla suçlu bulmadı ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi bu arada 3 aydır bir kere aramadı kaynanam senin dedi tepkinden korktu dügün sonrası arayabilirdi? gayet iyiydim o zaman dedim ben öyle 1 hafta agırlayamam kimseyi 3 günden sonra misafir yük ev sahibine dedim bu delirdi sandalye falan fırlattı sus artık kapa çeneni demeler 2 gündür konuşmuyorum oda konuşmuyor dün koltukta uyudu kaldırmadım bile? geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?
yanımda gelecek misafirlerden için ben kimseyi agırlayamam dedi bizde gelin çıkarken yanında birileri gider otelde kaldılar, annemgil sizde üstünü değişecek sadece dedik ben kapıyı kitleyip kuaföre gidecem dedi tüm akrabalarım gelin odasında üstünü degişti, gelinlik diktirdik gelinligi begenmedik tatsızlık çıkmasın diye karışmıyoruz dediler daha binlercesiDüğün öncesi kavgaların sebebini anlamadım ki, çok karisik yazmışsınız. Konudan bağımsız eger farklı bir ilden geliyorlarsa 1 hafta kalmaları normal aslında.
2 saatlik mesafeuzaktan mı geliyorlar?
uzaksa 1 hafta normal.
eşinizin sandalye fırlatması normal değil.
Evet terbiyesizlik yapmışlar o zaman. Karşılıklı öfke problemi var diye de algıladım ben esinizle. Taviz vermeyin hiçbir şekilde gelip, gitsinler.yanımda gelecek misafirlerden için ben kimseyi agırlayamam dedi bizde gelin çıkarken yanında birileri gider otelde kaldılar, annemgil sizde üstünü değişecek sadece dedik ben kapıyı kitleyip kuaföre gidecem dedi tüm akrabalarım gelin odasında üstünü degişti, gelinlik diktirdik gelinligi begenmedik tatsızlık çıkmasın diye karışmıyoruz dediler daha binlercesi
Bana dediki annenler bizde giyinecek bende bu saatten sonra asla sizin evinize gelmeyecekler dedim bu kadarMisafir kabul etmeyen hangi yüzle gelecekmiş? Normalde gelmelerinde sorun yok ama bu kadar yoz bir aile misafirliğe de gitmez ama orası oğlunun evi bunların zihniyeti bu. Eşin senin ailen gelin odasında giyinirken annesinde masa sandalye dağıttı mı? Bunların gücü ancak eşine yeter.
Eşi daha ne kadar anneci olabilir? Tüm bu yaşananlar olurken adam kördü de gözleri yeni mi açıldı? "Her şeyi sil. Aileme gelinlik yap. Burası oğullarının evi" diyor işte. Eş ailesinin tutumu önemli ama aile b.ktan olsa bile her şey eşte bitiyor. Eş kadını ezdirmeyip her şeyin farkında olduğu sürece o yuvada mutlu olursun ama konu sahibinin kocası gibi yapılanların üstünü kapatmaya çalışan bir adam varken bu kadın daha çok sinir krizi geçirir.O aileye asla iyi bir şey yapılmaz. Bilmiyorum yuvanızı sınamak ister misiniz ancak eşinizin anneci olup olmadığıyla ilgili küçük bir sınav sizi bekliyor gibi.
kesinlikle belki üstüne gitsem daha farklı sonuçlar olacaktı, yaptıklarının farkında ama itiraf edemiyor o zaman"ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi". Esiniz yani gayet yaptiklarinin farkinda. Siddet göstererek sizi bastirabilecegini saniyor (ve evet esya firlatmak da siddet cünkü göz korkutmak icin yapiyor)..taviz vermem sahsen.
sınava gerek yok anneci bunu yaptıklarını sineye çektiginde anladımO aileye asla iyi bir şey yapılmaz. Bilmiyorum yuvanızı sınamak ister misiniz ancak eşinizin anneci olup olmadığıyla ilgili küçük bir sınav sizi bekliyor gibi.
yok bebek düşünmüyordum ama geçen ay adetim gecikmişti korkmuştum en az 1 sene düşünmüyorum, geldiklerinde surat ifademi belirleyemiyorum nasıl davrancam suratım gülmeyecek ondan eminim kadınla yalnız kaldıgımda ne yapcamBen sizi hatırlıyorum. Bu şekilde devam etmeniz zor. Ya unutup devam edeceksin yada ayrılacaksınız. Eşinin geri adım atması olası görünmüyor. Şiddet problemi de var, sandalye fırlatmak ne demek... Gelsinler bir duruma bak bakalım. Nasıl davranıyorlar. Şimdiden gün hesabı yapmana gerek yok.
Ayrıca bebek de istiyorsunuz dimi. Evliliğiniz oturmamış. Düşünmeyi bırakın. Yazık o bebeğe...
O onu dedi, bu bunu yaptı, böyle şöyle oldu ile ömür geçmez. Evlilik yürümez.