Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

İşte saçma olan herkesin takıldığı noktayı sizin anlamamanız. Eşiniz orada tavır koyacaktı, köpekten korkan çocuğun annesini çağırması gibi sizi çağırmayacaktı. Alacaktı yeğenlerini girecekti içeri. Herkesin takıldığı, eşin abartıyor dediği bu.

Nebileyim sokagin ortasinda kadinin yaninda cocugu var ve eşiniz yeğenleriyle tam olarak ne yapacaklar da yanlis anlasilacak. Kadin kendi kendine kahkaha atip kendini savuruyorsa anca komik duruma düşüyordur.

Kari koca baya panik ortami yaratiyorsunuz.

Burda sizlik bir şey yok ki o kadının sorunu,eşiniz beyefendi de bir zahmet ortamı terketsin o zaman demek ki o da.kadini izliyor ki kurnyaptigini görüyor ne alaka? ya da eve çıksın sizi cagirmasi gercekten çok mantıksız,ya siz fazla takmissiniz biraz abartiyorsunuz ya da kadın gerçekten cesur bir hasta.Yani hangi kadın evli,çocuklu bir de mahalle ortasında kur yapacak çocuğunun yanında başka adama bilemedim.Çok ekstrem gibi geldi eğer kocanız da bir Tarık Akan değilse....Bir de salın kadini ne yapıyorsa yapsın,,, eşinizden eminseniz niye bu kadar dert edip koşuyorsunuz peşinden aman benim kocam aman ben varım der gibi zaten biliyormus evli oldugunu kocanız da bitiyor iş hanimefendi.... eşiniz efendi de sizi biraz kışkırtıyor sanırım hiç sağlıklı bulmadım.

Dedikodu cikmasin diye adam her disari ciktiginda konu sahibi başinda nöbet tutacak ya da adam kadini gorunce eve koşacak. Tek cozum bu konu sahibinin anlattiklarina gore.

Ne yapacak eğer yolu ordan geçiyorsa ne yapsın kadın,yeni yol mu inşa etsin geçmek için.Eski sevgilisi orda oturuyor diye şehri mi terketsin keşke mükemmel kocanız kadının alanından çıksın o zaman..Niye madem sizi eski sevgilisiyoe sürekli yüz göz haline getiriuor neredeyse... Gerçekten komik bir durum.Kadin takıntılı anlattığıniza gore ama siz de biraz takmış gibisiniz..Keşke bu kadar rahatsız oluyorsanız evinizi taşisaydiniz.Cunku bence belki de kadının hareketlerini siz yanlış yorumluyor olabilirsiniz de.Biznbalkonda oturuyoruz o da çıkıyor,çocuğuna sesleniyor ne yapsınlar 1 2 3 Tıp mi oynasın millet evinde.Cok rahatsız oluyorsanız perde takın balkonunuza hem o sizi görmez hem siz onu..Bilmiyorum anlattiginiz konu çok hoş değil tabii can sıkar ama sizde de sıkıntı var gibi

Eşiniz niye gözünün içine bakılmasına izin veriyor madem çok saçma ya,paralardim kocami madem ne b.k yiyorsun burda diye...Niye sürekli kadını hedef alarak konuşuyorsunuz baya tehlikeli durum.

Siz baya takiksiniz bu kadına bence konunuz fake gibi yani olaylar çok aşırı matrak

Birincisi balkonlar karşı karşıya da olsa birbirine bitişik değil illa ki bi mesafe var arada. Sesin yüksekliğinden gerçekten çocuğuna seslenmesini veya kendini belli etmeye çalışmasını salak olmayan bi insan anlayabilir. Bahsettiğim çocuk 4 5 aylık anca vardır. Çocuğunu sağır etmeye çalışmayan hiçbir anne ağlamayan çocuğa burdayım diye haykırmaz diye düşünüyorum. Annesiyle görüşüyorum ama evlerimize gidip gelmiyoruz dışarda birbirimizi görürsek selamlaşıyoruz bunu belirtmiştim. Annesine takılıp gelme ihtimali olmadığı için gelemiyor. O imlanı olsa kesin yapardı. Abisi eşimle arkadaş tabi ki görüşüyoruz ne dicek abisine? Abi x i görücem hadi senle gidelim mi? Abisine takılıp gelmek şöyle dursun annesiyle birlikteyken yerden başını kaldıramıyor diyorum neyini anlamıyorsunuz?

İkincisi sizin gözünüzde bu hareketleri sadece kadan kontak olanlar yapıyorsa evet kafadan kontak olmalı ki bu hareketleri yaptı. Evet açık hava koskoca bahçe eşim araba lastiği değiştiriyor evin önünde çocuğu gezdirecek yer kalmamış gibi 5 metre yakınında dolanıyor. Kendi evlerinin önü bomboş dururken bizim evimizin önüne gelmesi bile kafa karıştırıcı bi durum.

Üçücüsüne gelirsek eşim onunla evlenmek isteseydi zaten ayrılmaz evlenirdi. Eşim istemediği için evlilik olmadı. Eşimin ve ailesinin iddiaları dışında bildiğim farklı şeyler de var. Eşimin o dönemlerde domdurduğu sosyal medya hesabını evlendikten sonra açtık mesajları duruyordu ölürüm biterim gitme etme mesajlarını kendim okudum. Eşim kızı kıskandırmak istese yapacağı şey böyle basit olmaz emin olun

Eşinizin acil çağırması çok saçma işim var deyip eve gelseydi yani niye duruyor ki yanında
Eşim zaten kızın yanında durmuyordu. Evin önünde araba lastiği değiştiriyordu. O lastiğin değişmesi gerekiyordu ki bırakıp gelmedi dimi? Ayrıca neden işini gücünü bıraksın ki saçma sapan biri yüzünden

Offfff. O zaman daha çok konu açarsın

Ee o zaman sorun nerede? Esinizden ve kendinizden eminseniz karsilastiginizda yuzune bakmazsiniz olur biter. Ne yapabilir size ve evliliginize?

Sizin tepkiniz hoş değil asıl. Yok eşiniz yolunu değiştirsin kadın şehri mi terk etsin bilmem ne boş boş yorum yapmak için yazmayın Allah aşkına. Evimin bulunduğu konumda gidebileceği biryer yok. Asıl onların şu an bulunduğu yerde merket manav park vs herşey. Biz günde belki 3 4 defa geçiyoruz ama nedense kızla karşılaşmıyoruz. Ara sokakta olan evimizin önünden kafası önünde bile değil sabit bi şekilde bize dönük geçerse tabi ki takılırım. Edebiyle geçip gidene kimse sesini çıkarmaz. Farkındaysanız yan taradında oturdukları 1 sene boyunca hiçbir şeyine takılmadım yanlış anlamadım annesinin evine gelmiş geçip gidiyo bu normal. Ama şu an burdaki komşularla alakası yok annesi görüşüyor kendisi değil. Allah aşkına mal olmayan anlar öküz gibi evinize bakaa bakaaa geçen biri sizin sinirlerinizi zıplatmaz mı?

Ee o zaman sorun nerede? Esinizden ve kendinizden eminseniz karsilastiginizda yuzune bakmazsiniz olur biter. Ne yapabilir size ve evliliginize?
Buraya gelip egonuzu tatmin edin diye açmadım bu konuyu. Fikir istiyorum bunun nesi garip anlamıyorum. Empati kurup yorum yapar mısınız lütfen? Sizden fikir istiyorum. Bu kadar detaylı düşünebilmeniz gerçekten dikkatimi çekti. Siz olsaydınız ne yapardınız? Ben evime kadar geldiyse fazlasınıda yapabilir diye düşündüğüm için abisi veya annesine durumu anlatıp rahatsız olduğumu söylemeyi düşünüyorum mesela.

Benim tepkim gayet ılımlı siz çok takintilisiniz....Belki kadın sadece yürüyüş yapmak istiyor belki başka bir komşusu arkadaşı var oraya gidiyor SİZE NE SİZE NE HESAP Mİ VERECEK KADİN BURAYA GİDİYORUM YANLİS ANLAMAYİN DİYE...Ahlak bekçisi değilsem ziplatmaz size ne size mi sorack millet nereden geçeceğim diye?Demek siz de gozetliyorsunuz yolu ve kadını ki görüyorsunuz kızin size baktığınızi diyorum bende.

Siz bi sakin olun once. O sinirinizi de kocanizin onunde sacini savurup kahkaha atan ve bunun karsisinda hic bir sey yapamayan kocaniza yoneltin. Egomu tatmin etmek isteseydim kocamin eski sevgilisine takip, kocam beni cok seviyor eski coluklu cocuklu sevgilisi kocama takık minvalinde konu acardım.

Kapıyı acmasaydiniz o zaman bence kimsenin ailesine sizin saçma sapan takintilariniz yuzunden zarar vermeyin bir lafla neler olabilir onu düşünün.
Sizin kocanız bişeye benzemiyor sanırım anlamamanız çok normal
Evet aşkım benim kocam bir hamam böceği senin ki de bok böceği sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…