Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Ben olsam aşureyi kabul etmezdim konuşurdum hatta yan apartmandan diğer apartmana ne alaka yani aşure getiriyor aynı apartmanda olsanız neyse de
Yan apartman bile değil. Bir üst sokaktalar. Annesi gerçekten iyi biri daha önce burada oturdukları için kadın eski komşularına göndermek istemiştir diye düşündüm. Haklısınız bende sonradan aşureyi reddetmediğime pişman oldum ama o an gerçekten şoka girdim ne yapacağımı bilemedim kapıyı açar açmazda uzatınca gülünç bi duruma düşmemek için aldım hemen. Elim ayağıma dolandı resmen.

Biraz fazla abartıyorsunuz bence. Eşim böyle bir şey için "acilen" beni sokağa çağırsa "bunun için mi çağırdın beni seyir arıyorsun herhalde" derdim. Eve gelince de izah edebilir durumu herhalde.

Ne yaptı kadın? yani en fazla ne yapmış olabilir eşinize tecavüz etmeye mi çalıştı.

Yapılacak şey görmezden gelmek. Sakin olun biraz bence.

Bir üst sokaktan size aşure mi getirmiş??? O kısmı tam anlamadım. Eğer öyleyse çok normal görmem imkansız.
Evet öyle. Sadece bana değil tüm mahalleye komşulara falan verdi ama beni es geçebilirdi. Sonuçta eski sevgilinin eşiyim. Ne alaka iki tarafta evliyken eski sevgilinin kapısına geliyosun? Beni delirten nokta bu oldu zaten

Sizin başınıza böyle birşey gelirse umarım söylediklerinizi yapabilirsiniz. Mahallemizde radar teyzeler oldukça fazla. Öküz altında buzağı arayan tiplerden bahsediyorum. Kızın ulu orta açık açık cilve yapması bu teyzelerin dilinde x kişisi y kişine kur yapıyordu değil x ve y sokak ortasında cilveleşiyordu olsaydı çok mu iyi olurdu? Size göre abartı olabilir ama bana göre evet acil gitmemi gerektiren bi durumdu.

Eski sevgili konu sahibinin komşusu değil ki kv nin eski komşusu ben öyle anladım
Konu sahibi neden taşınıyor
Bu komşuluk olaylarını tam anlatamadım sanırım. Benim hatam kusura bakmayın. Aile apartmanında oturuyoruz. Eşim bekarken de burada yaşıyordu. Evlendiğimizde sadece alt kattan üst kata geçmiş olduk. Yani sevgiliyken komşusuydu evlendik yine komşu kaldık.

Yediniz mi o aşureyi
Dokerdim ben olsam
Muska filan mazallah

Eşiniz de sizi kiskirtmaya yer ariyor yani. Bunun icin mi mesajla hemen cagirmiş. Bilmiyorum, takmasaniz bu kadar sorun olmaz bu kiz
Hayır eşim kışkırtmaya çalışmıyor. Olayın sadece okuduğunuz kadarını bildiğiniz için böyle geliyor biliyorum. Eskiden sevgililerdi ve mahalledikiler bunu biliyordu ikiside farklı insanlarla evlendi tamam ama kızın o an ki davranışlarını görseydiniz böyle düşünmezdiniz ha ha ha diye kahkaha atmalar saçlarını arkaya savurmalar eşimin gözünün içine bakmalar falan. Bunu dışarıdan biri görse geçmişte olanlarıda bildiğinden yanlış anlaşılmaya çok müsait bi durumdu. Gerçekten o an orda olmam gerekiyordu evet aciliyeti vardı durumun.

Aldırma, sınırını koru, eşin de onunla karşılaşınca ortamı terk etsin. Eninde sonunda bıkacaktır.

Arkadaşlar herkesin takıldığı nokta eşimin beni acilen aşağıya çağırmış olması. Bunu saçma abartı bulmuşsunuz ama ne saçma ne de abartı bi durum yok ortada. İki eski sevgili ikisi de farklı insanlarla evli ve mahallede büzemediğimiz ağzı torba olmayan teyzelerle dolu. Kızın yaptığı kurları görseniz eminim ki bunu saçma bulan birçok kişi saçını başını yolmuştu. Yine de sakin aldım. Annesi bile o hareketlerini gördüğünde bas bas bağırdı kadın çabuk buraya gel ne yapmaya çalışıyorsun sen diye. Ben daha ne diyim ki?

Olan olmus, biten bitmis. Abartilacak bir durum goremedim ben.

Dikkatimi su cekti, baskasinin getirdigi asureyi gercekten yiyebiliyor musunuz hala. Covid sonrasi bir ben mi kafayi yedim acaba? Tamam siz dokmussunuz ama farkli seyler dusundugunuz icin dokmussunuz. Hic alakasi olmayan baska komsudan geleni yer miydiniz?

Bana gelenleri hep attim. Kendim bebekli olduguma bakmayip asure yaptim ama kimseye de dagitmadim sonu cop olacak diye.

Kadın balkona çıkmış, çocuğuna "annecim buradayım" diye seslenmiş. Konu sahibinin düşüncesi: Kocama kendini belli etmeye çalışıyor. E zaten ailece görüşülüyormuş, abisine ya da annesine takılıp neden gelmiyor?

Sokakta karşılaşma ve konu sahibinin acilen olay yerine davet edilmesi: Komşular ne anlayacak ki? Açık hava. Kız kafadan kontak mı ki eşinizin karşısında saçlarını savurup kahkaha atıyor?

Eşiniz aslında bu kızla evlenmek istemiş, ama kız evlenince kızı kıskandırmak için sizi yanına çağırıyor olabilir mi? Kızın, kocanıza deli divane olduğu sadece kocanız ve ailesinin iddiaları anladığım kadarıyla.

Saçma buldum olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…