Bu kadari da fazla...

:)))
PERSONA NON GRATA_

Dondugunde oku lutfen. Bir seyler yapacagim.

Cok tesekkur ederim her sey icin.

yarın arkadaşınızın doğumgünü partisi vardı sanırım. bombayı orada patlatacağınızı düşünüyorum :)
bu tipler en çok rezil olmaktan korkar tanıdıklarına gibi geliyor bana da.
hakkınızda hayırlısı, iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

Aynen oyle yapacagim :) egosunu sondurecegim onun yarin :)
Aminnnn
Iyi haberler verecegim artik !!

Neden peki Scarlet niye yani? E o zaman bu adam kendinden başka kimseyi önemsemiyor ki yani kızkardeş falan da umrunda değil sanki paralel evrende kendine ayrı bir dünya kurmuş hiçbir şey adama dokunmuyor bence o kız kardeşini de sevdiğinden değil gamsızlıktan,huzuru kaçmasın diye. Yani adamın efsane bir kafası var heralde,afedersiniz annesine biri hakaret etse göz ucuyla bakıp tv izlemeye devam edecek gibi bir yapısı var...
Her ne olursa olsun bence bu adam gerçek dünyada yaşamıyor ben kesinlikle hasta olduğunu düşünüyorum şu açıklamalarınızdan sonra. Tek derdi şu hayatta haz aldığı şeylerin peşinden koşmak,evlenmeyi de yapmak için yapıyor bence

Ben senin yerinde olsam o exi kardesi ve teyzeyi anne babasini toplar yuzlesme yapardim canim. Exim boyle boyle seyler dedi bana derdim. Kardesi de duysun teyzeside.
Sen hic o kardesin agzindan duydunmu senin maasin ile estetik yaptirmak istedigini?
Hangi erkek gelip bunu anlatir ki sevgilisine... Ancak ortaligi kizistirmak icin yapar. Belki dogru bile degildir..
Öteki tarafda ayri telden caliyor. Onlara da gidip baska birsey anlatmis olmasin..

Yok burdaki tavir umursamamazlik degil, kardesinin terbiyesizliklerini,teyzesinin hadsizliklerini ort bas etme. Umursamamazliktan daha da cirkin.

Ornegin konu kiz kardesi olsa , eger kucucuk bir hakliligi varsa cok fevri savunur. Yoksa umursamamaya calisir, cunku hakli cikaracak sebep bulamaz.
Annesi babasina biraz daha normal ama soz konusu kiz kardesi olunca sapitiyor.
Bu konularda ben hakli kiz kardesi haksiz oldugu icin, bu durumu bir an once ort bas etmeye calisiyor.
Cunku onun daha ailecek planlari var. Haksizligini kabul ederse bu planlar uygulanamaz. Simdiye kadar bu tavri ise yaradi, hala yarar diye sansini zorluyor.

Kendine biri bisey derse, ailesinden birine ozellikle kizkardesine dunyayi yikar.

Yok canim ben duydum bizzat kiz kardesinden.
Estetigi istiyor benim paramla. Bu tarz seylere bir suru ornek de veririm.
Onun bana soyleme sebebi arayi kizistirmaktan ziyade beni hazirlamak. Beni ince ince islemek. Ben hayir dedim diyerek anlatsa da "ilerde evlenirsek ,ben bu paralari bizim paramizdan verecegimin" sinyalleri bunlar. Daha sonrasinda duymadim dememem icin.

Ben o manyaklari bir araya getirmem. O manyaklar bir arada daha cok sapitir. ( tecrubeyle sabit, nisanimda bile bi gerginlik) Hepsi icin tek tek fikirlerim var. Cok sagol canim :)

Aynen. Bende hala iyi niyet ariyorum huyum kurusun
Boyle cirkef insanlarda iyilik ne arar zaten..anne babasinda bile tik yok sen onlarla konustuktan sonra.
Gelismeleri merak ediyorum..benden daha akilli ciktin sen valla. Yapacaklarini yap ve bize anlat.

Kardeş amacına ulaşmış ama siz çok güzel dersini vermişsiniz adama Helal olsun...

Hayir ya senin iyi niyetinin yuzde biri yok bak bu insanlarda. Olamaz da.
Artik bunlarla yuz goz ola ola ne mal olduklarini anladim.
Sen cok akilli bir kizsin, basindan boyle seyler gecmis dimdik ayaktasin. Gecmise donup guluyorsun. Insallah ben de senin gibi dimdik durabilirim.

Hmm mesela diyelim siz gittiniz kız kardeşin eksik veya yanlış bir davranışından bahsettiniz ne yapıyor?
Bir de, ailecek planları derken maddi anlamda destek gereken konular mı? Yani sizi banka olarak mı görüyor diyorsunuz?
Simdiye kadar bu tavri ise yaradi, hala yarar diye sansini zorluyor.
Mesela bu ne demek?
Yani aslında her anlattığın şeyin altından bin bir türlü travma çıkıyor, neden bunca zaman göremedin ya da ne ikna etti sizi de tolere edebildiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…