- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Şehir dışında olacağım yarın ama aklım hep sende kalacak.Eger bu sefer de çamura yatarlarsa şöyle biz gelelim.10 yılımı kickbox a verdim .Bu güne kadar sadece kendimi savundum ama artık birilerinin tayfasını kıracağım galiba.O örümcek görümce den başlayabilirim
İlk yapacağım şey konuyu okumak olacak canim:)))
PERSONA NON GRATA_
Dondugunde oku lutfen. Bir seyler yapacagim.
Cok tesekkur ederim her sey icin.
yarın arkadaşınızın doğumgünü partisi vardı sanırım. bombayı orada patlatacağınızı düşünüyorum :)
bu tipler en çok rezil olmaktan korkar tanıdıklarına gibi geliyor bana da.
hakkınızda hayırlısı, iyi haberlerinizi bekliyoruz :)
Yaaaa ben de merak ettim neler yapacağınızıValla şöyle site sakinleri olarak içimiz soğusun.
Sabrınız ve tavrınızı taktir ettim.
Sanki eş olarak değil de kuma olarak gidiyorsunuz gibi davranmış görümceniz.
Hakkınızda hayırlısı olmuş. Mutlu olacağınız güzel kapıların açılması duası ileCok tesekkur ederim.
Gorumce kuma,aile hizmetci olarak gordu beni.
Neden peki Scarlet niye yani? E o zaman bu adam kendinden başka kimseyi önemsemiyor ki yani kızkardeş falan da umrunda değil sanki paralel evrende kendine ayrı bir dünya kurmuş hiçbir şey adama dokunmuyor bence o kız kardeşini de sevdiğinden değil gamsızlıktan,huzuru kaçmasın diye. Yani adamın efsane bir kafası var heralde,afedersiniz annesine biri hakaret etse göz ucuyla bakıp tv izlemeye devam edecek gibi bir yapısı var...Simdi karsimdaki adami siz normal hayal ediyorsunuz ve bana makul gayet mantikli seyler tavsiye ediyorsunuz, gercekten cok tesekkur ederim. Maalesef bu adam sizin mantiginizdaki, makul bir insanin gostermesi gereken karakteri sergileyemiyor.
Ben onu en sinirli halimle arayip ,polisi aramama ramak kaldi,teyzen evi basti diyorum.
Ben ona kardesinin bana attigi mesajin ekran goruntusunu atiyorum.
Otesi var mi ?
Bulusup magaza gorevlisini soylesem,ya bisey uyduracak ya da ofkelenmistir,uzuntusunden yapmistir diyecek. Sen yanlis anlamissindir, baskalari senin derdin, bizi hic dusunmuyorsun da diyecek. Ezberledim.
Bulusursam da tepkiler ayni,konussam da. Onun derdi benim uyanmam.
Kendi prestiji.
Kendi goruntusu.
Bakin ne olursa olsun ne kendisine ne ailesine bir sey diyor. Bizde sorun yok,scarlet problemli imaji yaratiyor her seferinde. Bu kadar egoist.
Neden peki Scarlet niye yani? E o zaman bu adam kendinden başka kimseyi önemsemiyor ki yani kızkardeş falan da umrunda değil sanki paralel evrende kendine ayrı bir dünya kurmuş hiçbir şey adama dokunmuyor bence o kız kardeşini de sevdiğinden değil gamsızlıktan,huzuru kaçmasın diye. Yani adamın efsane bir kafası var heralde,afedersiniz annesine biri hakaret etse göz ucuyla bakıp tv izlemeye devam edecek gibi bir yapısı var...
Her ne olursa olsun bence bu adam gerçek dünyada yaşamıyor ben kesinlikle hasta olduğunu düşünüyorum şu açıklamalarınızdan sonra. Tek derdi şu hayatta haz aldığı şeylerin peşinden koşmak,evlenmeyi de yapmak için yapıyor bence
Ben senin yerinde olsam o exi kardesi ve teyzeyi anne babasini toplar yuzlesme yapardim canim. Exim boyle boyle seyler dedi bana derdim. Kardesi de duysun teyzeside.
Sen hic o kardesin agzindan duydunmu senin maasin ile estetik yaptirmak istedigini?
Hangi erkek gelip bunu anlatir ki sevgilisine... Ancak ortaligi kizistirmak icin yapar. Belki dogru bile degildir..
Öteki tarafda ayri telden caliyor. Onlara da gidip baska birsey anlatmis olmasin..
Ben senin yerinde olsam o exi kardesi ve teyzeyi anne babasini toplar yuzlesme yapardim canim. Exim boyle boyle seyler dedi bana derdim. Kardesi de duysun teyzeside.
Sen hic o kardesin agzindan duydunmu senin maasin ile estetik yaptirmak istedigini?
Hangi erkek gelip bunu anlatir ki sevgilisine... Ancak ortaligi kizistirmak icin yapar. Belki dogru bile degildir..
Öteki tarafda ayri telden caliyor. Onlara da gidip baska birsey anlatmis olmasin..
Yok canim ben duydum bizzat kiz kardesinden.
Estetigi istiyor benim paramla. Bu tarz seylere bir suru ornek de veririm.
Onun bana soyleme sebebi arayi kizistirmaktan ziyade beni hazirlamak. Beni ince ince islemek. Ben hayir dedim diyerek anlatsa da "ilerde evlenirsek ,ben bu paralari bizim paramizdan verecegimin" sinyalleri bunlar. Daha sonrasinda duymadim dememem icin.
Aynen. Bende hala iyi niyet ariyorum huyum kurusun
Boyle cirkef insanlarda iyilik ne arar zaten..anne babasinda bile tik yok sen onlarla konustuktan sonra.
Gelismeleri merak ediyorum..benden daha akilli ciktin sen valla. Yapacaklarini yap ve bize anlat.
Kardeş amacına ulaşmış ama siz çok güzel dersini vermişsiniz adama Helal olsun...
Mesela bu ne demek?Simdiye kadar bu tavri ise yaradi, hala yarar diye sansini zorluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?