Zaten gulmeye basladigin anda bu acilarin cogu gecmis olacak.
Suan iyi sayilirim. Ama bu iliskiden sonra panik atak olmustum. Iliski bitiminden bir kac ay sonra bana mesaj atmisti exim oyle basladi.
Veya travma sonrasi stres bozuklugu da yasadim...hala etkisi var uzerimde.
Az cok psikolojik bilgiye sahibim anlayabiliyorum yani. Mesela iliski sonrasinda ilk zamanlar paranin konusu dahi gectiginde ofke patlamalari yasiyordum. Flashback yasiyordum. Nelere katlanmisim neler gecmis basimdan diyordum. Yasadiklarima inanamiyordum donup dolasip anlatiyordum hep. Insanlara olan guvenim de azaldi. Yeni bir iliskiye hazir olmam uzun surecek baya. Cunki beni tetikleyebilen cok konular var. Delirmenin kiyisindan kosesinden döndügüm cok oldu yani. Ne diyeyim ..allahtan bulsunlar.
Omrumde boyle insanlar gormemistim hic. Boyle insanin algisiyla oynayan vsvs.. Arkadaslarim ailem uyarmisti zaten bunlar deli senide deli ederler diye. Bence savas zirhimi kusanip karsiliklarini verdim baya
ben de coktum onlarda coktu. Sonuc sifir. O yuzden sana degmez uzaklas diyorum..gurur insanin akil sagliginin yaninda hic kalir. Gururunu kaybet ama akil sagligini kaybetme canim.
Gurur yerine gelir ama akil zor geliyor. Ki onlarin yaptiklari senin degerini belirlemiyor. Ama sen sanslisin erken anladin..yinede baktin gordun bitmiyorlar sen cekil ve hayatina bak canim..hic degmiyor inan bana.. Bak ben kin nedir hic bilmezdim kac yasima gelmisim..Yasadiklarimdan sonra bu da olmustu. O yuzden boyle akillar veriyorum sana. Yoksa gayet anliyorum herkesi ve seni..insan kendisine yediremiyor ama hakkimi savunmaktansa huzurlu olurum dengemde olurum daha iyi.