• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Merhaba.
Anliyorum sizi.
Ben de ayni seyleri dusundum kesinlikle.
O yuzden en ince ayrintisina kadar dusundum, size anlatinca anlayacaksiniz.
Cunku tek basima aldigim bir karar degil bu , yarin anlatacagim. Simdi olmadan bir sey demek istemiyorum olunca yazacagim.
Ama butun ihtimalleri tipki sizin gibi dusundugumu bilin lutfen ve asla birinin anini bozacak bir sey yapmayacagimi da.

Muhattap olmak degil derdim. Bu isten tamamen kurtulmak. Oyle ki dava da acsam poliste cagirsam cok yipranacagim. Bu defteri kapatiyorum ama benim de gitmeden once soyleyecek bir seylerim var bu insanlara. Ne kadar cirkef olsalar da,ben soyleyecegim. Yoksa omur boyu icimde kalacak.

Benim de bu olanlar karsisinda bir cift soz soylemek hakkim.
Bu kadarini da yapayim. Ince dusunceleriniz icin cok sagolun..
Helal olsun demek istiyorum size boyle bi asalakdan kendinizi kurtarmisiniz gözünüz aydin cok sevindim ayrilmaniza ömrünüzü yerdi bu ikisi

Valla usenmedım okudum hepsini.. Tebrik ederim önünü gorebilmişsin.. Genelde düğünden sonra çark ediyor.. Allahın sevdiği kuluymuşsun gercekten.. Sabırsızlıkla bugün olanları anlatmanı bekliyorumm :ıslık:

mambochino,
cok tesekkur ederim, senin oyle dusunmen guzel kalbinden.

Bugun teyze geldi kapimiza. Yaninda kizi ve biri daha. Annem ablam ben evdeyiz. Zil mil yok kapiyi yumrukluyor. Bi hisimla kalktim agizlarinin payini vermek icin. Ablam,annem yooooook actirtmadi. O kadar sinirliyim ki. Ama sesleri duysaniz, o nasil kapi calmaktir!!!
Hele o teyzesinin kizi, " dur anne sen,ben yolarim onu" diyor benim icin.
Oyle sinirlendim ki annem beni odaya koydu,cikarmadi. Cikarsan hakkimi helal etmem dedi. Bunlar sana bisey yapar dedi.NE YAPACAKLAR YA, KAPIMA GELMISLER REZILLER.
Ablam polisi arayacakti da defolup gittiler.

Cok sinirli ve uzgunum. En cok da aileme uzuluyorum. Annem cok uzuluyor,zaten tansiyon hastasi..
Okuya okuya geliyorum.

Allah bu ailenin layığını versin inşallah
:KK11:

Inanin artik ailemi de bezdirdiler.
Annem bugun bana , scarlet, esyalari versen mi, kurtulursun bunlardan,senin psikolojin,ruh halin hic bir maddiyatla olculemez. Bosver, sen bizim kiymetlimizsin,biz sana en guzelini daha ozelini aliriz dedi.

Ne demek ya ????? Ne demek. Ben kendi emegimle kazandigim parayla ozene bezene aldigim esyalarimi bunlara verirsem psikolojim mi kalir ? Ben bunu kendime yaparsam, kendime saygim mi kalir?
Annem benim icin diyor ama yok ben buna katlanamam. Yazarken bile deli oluyorum.
Allah askina soyleyin bana haksiz miyim ??
Sakın verme eşyaları canım, gerekirse benzin döker yakar gene de yar etmezdim ben o eşyaları o soysuzlara. :KK53:

Olur mu olur gider nisanlisiyim gelemedi der evimizi tuttuk eşyalar buraya gelecek der ki bide onla bakmaya gittiyseniz çalışanda ex ı hatırlarsa yapar güzellik adresi değiştirir ama siz uyarın sakin diye yüzsüzlere bak utanır insan yaa hediyelerinide kargoyla gönderin benimkiler kalsin deyin utanırlar diyeceğim de utanmazlar benimde bir zamanlar erkek arkadaşım var ciddi dusunuyoz aileler biliyo falan ama tanışma yok amca kızıda çok yakın arkadaş benim tanistiranda o neyse biz ayrıldık neyse bi gün arkadaşım mesaj atti x hediyelerini geri istiyo diye ki oda bi gömlek bi ceket ay bi bozuldum giymiyorum bile neyse dayanamadım mesaj attım x e ayıptır istemek ne yollarım ama keşke söyleyen sen olsaydın arkadaşıma istetmeseydin diye meğersem çocuğun bişeyde haberi yok arkadaşım kendi başına yapmış bu işi zaten aldığında ilk ona göstermiş guzelmi beğenimi diye oda sadece gömleği ver ceket benim olsun önün neyine yetmiyo demiş siz hediyeleri istedi yazınca bu geldi aklima
Ay daha neler duyacağım ne arsız bir kızmış öyle o. Pes.

Ex nişanlısıyla ortak arkadaşlarının Doğum günü varmış. Ex nişanlı, arkadaşlarına scarlet in hasta olduğu için gelemeyeceğini söylemişti ama scarlet bugün doğum gününe gidip güzel bir sürpriz yapacağını söyledi. Heyecanla bekliyoruz.
Scarlet mi doğum gününe gidecekti?Bir kaç sayfa atlamışım sanırım biri bana özet geçebilir mi?

scarlet merak içindeyiz. sabahtan beri kaç kez girdim siteye merakımdan
inşaallah istediğin gibi olmuştur herşey

Siteye girip konuya bakıp cikiyorum:confused: oldum meraktan... İnsAllah güzel şeyler oluyordur.

Back