Bu kadari da fazla...

Anne babasi hala baskilariyla o yuzugu takacagimi zannediyor yoksa altin derdine hemen gelirlerdi :)

Taki meselesine babamin hassasiyeti olustu.
Babam onlardan bir cop bile kalsin istemiyor. Bu yuzden o konuda bir sey yapamiyorum.
Ben onlari cildirtacagim. :)
baba vereceğim, azıcık sabret dersen kırmaz belki seni :)

Eşyaların parasının yarısını hesabından alsaydınız keske zarar etmek zoruda olan sizmisiniz .Altınlardan baari alın esya parasını.Tam davalık ne abuk insanlar var .

Anne babasi hala baskilariyla o yuzugu takacagimi zannediyor yoksa altin derdine hemen gelirlerdi :)
arkadaşın dediği de doğru.
evlenmekle kandırılmasaydın bu kadar borcun altına girmeyecektin.
belki ev araba alacaktın kendine.
takılar zararının ve yaptıklarının tazmini olsun.

onlara öyle söylersin en azından.

ay ben bile delirdim burada.
herhalde o görümceyle teyzeyi tenhada yakalayıp 3-5 yakın arkadaşımın yardımıyla yolardım :)

Ay cok tatlisiniz :)
Gercekten:)
Aman ben esyalarimi cok seviyorum, hic o gerzek adamla bag kurmadim esyalar arasinda. Zararda degilim o anlamda, hic merak etmeyin.

Ailenize nasıl bir düşmanlığı oldu ne yaptı onu bir açsanız. Ayrıca 30 yaşında AÖF okuyacaksa okusun da sizin evlenmenize karışamaz ki nişanlınız da tutup kardeşim okuyacak 4 sene bekleyelim demez aileler varken ona söz de düşmez burada çok saçma düşünüyorsunuz kaldı ki nişanlınız biraz mantıklı biriyse herhalde evlenmek için biriktirdiği paradan estetik için para vermez diye düşünüyorum yani. Bence büyütüyorsunuz mesafe koyun görüşmeyin iş nişanlınızda bitiyor sizinle de yaşayacak hali yok istemediğinizi açıkça söyleyin.

Ayyyyy ben size nasil anlatayim.
Cok sey oldu.
Simdi ben kisa ozet gececegim. Mantigi unutun, buyukleri unutun. Kendi dogrularinizi bu konuda unutun cunku
Bu aile manyak,adam basiretsiz. Ailecek cirkef ve hadsizler.
Ben de bunlardan kurtulamadim bi.
Beni delirtmeye calistilar. Basarili olmadilar diyemem.
Ben de bir karar aldim bu manyaklar karsisinda. Hepsinin cevabini verip konuyu kapatacagim. Benim icin bu sekilde kapanacak.

Scarlet sen takıları vermediğin sürece, nişanın devam edeceğini düşünür anne baba.
O yüzden bir an önce ortak bir tanıdık ya da ağzı iyi laf yapan bir aile büyüğü işe gönder. İçine koyarken kameraya çek. Liste yap. Verirken de verip gelmesin. Bakın eksiğiniz olmadığını söylettir kameraya. Beden böyle yapıyorsunuz çok ayıp vb derlerse çirkef kızkardeş ve teyze iftira atmadım diye de. Bir de anne babasına de ki siz iyi insanlarsınız, ben nişanlımın basiretsiz olduğunu öncesinde gördüm ve bunyüzden ayrılmak istedim, sonrasında yaşadıklarım nadıl da isabetli bir karar verdiğimi gösterdi. Çünkü ez nişanlım tüm haklılığıma rağmen ne kızkardeşinin ne de teyzesinin çenesini kapatabildi. Evlenseydim beni savunamayan bir eş ile ya sinir hastası olurdum ya da hemen boşanırdım. Nişanlımdan zaten ümidi kestim, siz lütfen kızınızın ve teyzemin çenesini kapatın. Beni para kasası olarak gördüler ama emeğimi kimseye yedirtmem estetiğini bir zahmet siz yaptırım kurs parasını siz ödeyin, arabasını siz alın. 4 sene bizim evde kalmak neymiş. kaldı ki mesele o da değil ben bu basiretsiz adam ile bir ömür geçiremem.

Yarin anlatacagim.
Onlar icin bilmiyorum ama benim icin ise yarayacak :)
Şehir dışında olacağım yarın ama aklım hep sende kalacak.Eger bu sefer de çamura yatarlarsa şöyle biz gelelim.10 yılımı kickbox a verdim .Bu güne kadar sadece kendimi savundum ama artık birilerinin tayfasını kıracağım galiba.O örümcek görümce den başlayabilirim

adam ortak parayla kardeşine araba aldırtmaya kalktı hanımefendi :))
siz hala "saçma düşünüyosun" diyin
18. sayfayı okuyun :)))

Siz ortak hesaptaki paranızı alabildiniz mi?

Aldim buyuk bir keyifle.
18. Sayfada anlattim, kardesime araba alalima getirdi lafi hadi alalim neden bekliyoruz dedim. O kisa bi an var ya. Resmen afalladi ve alacagimi sandi beyinsiz. Sonra parayi aldigimdaki surat ifadesi. Paha bicilemez:))

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur edeyim.
Size biraz bu aileden bahsedeyim, beni anlayacaksiniz.
Babasi, babama scarlet takilari verse de biz yine gelip takacagiz gelinimize demis. Nasil anlatsam, hani asiri baskici, laftan anlamayan insanlar vardir ya. Oyleler. Ve maalesef ciddiler.
Ama Allah var en azindan iletisim kurulabilir, bu anlamda normal insanlar ana babasi.
Ama islevsizler soyle ki kizlarini susturmalari gerektigini o esya mesajindan sonra soyledim. Tamam hallettik dediler,kiz hala mesajlar atiyor.
Teyzeyi de soyledim. Biz konustuk bundan sonra bir sey olmayacak dediler,masallah iyi ki konusmuslar demek ki konusmasalar..

Acik acik oglunuzla evlenmek istemiyorum dedim defalarca. Sen bi daha dusun diye kapattilar hep. Ne desem anlatamadim. Inanin.
Gordugunuz gibi onlara bunu soylemem islevsiz.
Ben sizi anliyorum, oyle makul ve normal tavsiyeler soylemissiniz ki ama bu ailede normalligi unutun gercekten.

Takilari yollasam onlar bana geri yollayacak. Biriyle biraksam da pesimden gelip zorla birakacaklar.
O yuzden uygun zamani bekliyorum.
Digerleri takilarla ilgilenmiyor.
Onlarin derdi beni uzmek.
Anne babasinin ki benim hizmetcilik yapmama devam etmemi saglamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…