Scarlet sen takıları vermediğin sürece, nişanın devam edeceğini düşünür anne baba.
O yüzden bir an önce ortak bir tanıdık ya da ağzı iyi laf yapan bir aile büyüğü işe gönder. İçine koyarken kameraya çek. Liste yap. Verirken de verip gelmesin. Bakın eksiğiniz olmadığını söylettir kameraya. Beden böyle yapıyorsunuz çok ayıp vb derlerse çirkef kızkardeş ve teyze iftira atmadım diye de. Bir de anne babasına de ki siz iyi insanlarsınız, ben nişanlımın basiretsiz olduğunu öncesinde gördüm ve bunyüzden ayrılmak istedim, sonrasında yaşadıklarım nadıl da isabetli bir karar verdiğimi gösterdi. Çünkü ez nişanlım tüm haklılığıma rağmen ne kızkardeşinin ne de teyzesinin çenesini kapatabildi. Evlenseydim beni savunamayan bir eş ile ya sinir hastası olurdum ya da hemen boşanırdım. Nişanlımdan zaten ümidi kestim, siz lütfen kızınızın ve teyzemin çenesini kapatın. Beni para kasası olarak gördüler ama emeğimi kimseye yedirtmem estetiğini bir zahmet siz yaptırım kurs parasını siz ödeyin, arabasını siz alın. 4 sene bizim evde kalmak neymiş. kaldı ki mesele o da değil ben bu basiretsiz adam ile bir ömür geçiremem.