Bu kadari da fazla...

Valla okudum butun herseyi tek tek. Kiz Allahin sevgili kulusun. Yat kalk sukret. Napcan valla bende cok merak ettm

Cok sagolun. Hem de nasil sukretmem lazim.
Scarlet'i Kk'nin en sakin delisi yaptilar:))
Kendi yontemlerimle bir seyler yapacagim. Ne sesim yukselecek, ne olmayan bir seyi duyacaklar benden. Simdi onlar da aliskin degildir boyle seylere.
Bunyelerine nasil gelecek, merak ediyorum.

Birsey soylim mi sana . Allah sevdikler kullarina once bela verip sonrada kurtarirmis ki ona yatip kalkip sukretsinler diye. Sen sukret kurban kes ne bilim hatim okuttur seker dagit ki kurtulmussun. Bunlar gibi aile gormedim. Bizde de esimle sorunlar oldu. Ama sen beladan kurtulmussun . Bildigin boklu cukur. Icine dusmedlye ramak kalmis. Yat kalk sukret canim

Tatlım enişten polisimis. Neden uğraşıyorsun enişteniz ve ablanı al git annesi babasına takıları ve alınları iade et.diger faturaları göster eşyaları vermeyeceğini senin aldığını söyle.enisten de tutanağını tutsun bu olay bitsin.

Son düzenleme:
Scarlet :) ben de Scarlet olarak okurken çıldırdım. Neden bu kadar sakinsin? Tamam aileni muhattap etmemek için çirkefleşmiyorsun ama karşı taraf aşırı çirkef. Git ailesinin yanına, kart eksterelerini ve kimin neye ne kadar ödediğini anlat, karşı tarafın parasını da ki çok fazla katkısı olmamış zaten onlara iade et nakit olarak. Takıları da iade et. Bir an önce kurtul bunlardan daha da pisleşecekler belli ki. Nasıl çiğ bir aile, nasıl basiretsiz bir insan. Bende de vardı bi tane, erkek kardeş ve anne delisi; her yanlışlarından doğru paylar çıkararak üzerime gelen aileyle sevgili arasında denge kuramayan bir insan müsveddesi. Sonuç : sinir ilaçları kullanmaya başladım ve ayrıldım. Olan bana oldu

Takilari verecegim anne babasina. Ondan yana soru isaretlerim yok.
Bu olay bitmez, maalesef bu aile laftan anlamiyor.
Bu olay benim aklimdakileri yaptiktan sonra bitecek.

Onlar bilmiyor mu zannediyorsunuz, her seyin benim paramla alindiginin cok iyi biliyorlar. Onlarin derdi huzuru bozmak. Ben aciklama yapsam ki su saatten sonra mumkun degil, oglumuz vermistir o parayi derler.
Cok tesekkur ederim

Aklimdan geceni soylediniz. Ben bir tik daha ileri goturuyorum. Ben de gidecegim. Zaten hepsi benim yakin arkadaslarim.
madem susmamaya karar verdin.
takıları da verme, yasal olarak nişanda takılan her şey senin malın madem bir iğne bile verme, çıldırsınlar.

Arkadaslar takilarin verilmesiyle bitecegini zannediyorsunuz. Teyzenin ve kardesin agzindan bir kez taki lafi cikmadi.
Verecegimden eminler. Hakikaten oyle,verecegim.
Verin muhatap olmayin diyorsunuz. Daha da pislesecekler diyorsunuz. Su gune kadar muhattap olmadim ama benim sessizligimi onlar muhattap alinmamak olarak algilamadilar. Su saatten sonra hic bir sey olmasa dahi ben kararimi verdim.
Birilerine kendi usulunde cevap vermek bu durumu daha da cirkinlestirmek demek degil.

Ben sunun farkindayim. Bi nokta vardir arkadaslar, umursamamaniz gereken. Ben o noktayi gectim. Size yapilanlari bi noktadan sonra sakin kalip bir sey yapmamaniz umursamamak degil,yapilanlari yutmak
oluyor.

Son sozu soyleyip bu nisan konusunu bitirecegim.

vereceksen bile hemen verme, 3-5 ay sonra ver.

onların zaafı para madem, bu yönden ez onları.

madem medenice ayrılmama izin vermediniz, bana ve aileme eziyet ettiniz. altınlara maddi-manevi tazminat ve yasal hakkım olarak el koydum de.

birkaç ay dövünsünler, kafayı yesinler gitti çil çil altınlar diye.

madem susmamaya karar verdin.
takıları da verme, yasal olarak nişanda takılan her şey senin malın madem bir iğne bile verme, çıldırsınlar.

Taki meselesine babamin hassasiyeti olustu.
Babam onlardan bir cop bile kalsin istemiyor. Bu yuzden o konuda bir sey yapamiyorum.
Ben onlari cildirtacagim. :)

tüm yorumları okuyamadım ama nişan bozlumuş iyi olmuş bence verilmiş sadakanız varmış böyle bir görümce ile ne kadar sürerdi zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…