- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Anaaaaaam neyse Cuma oldu yarına kadar beklenir
Valla okudum butun herseyi tek tek. Kiz Allahin sevgili kulusun. Yat kalk sukret. Napcan valla bende cok merak ettm
Cok sagolun. Hem de nasil sukretmem lazim.
Scarlet'i Kk'nin en sakin delisi yaptilar:))
Kendi yontemlerimle bir seyler yapacagim. Ne sesim yukselecek, ne olmayan bir seyi duyacaklar benden. Simdi onlar da aliskin degildir boyle seylere.
Bunyelerine nasil gelecek, merak ediyorum.
Tatlım enişten polisimis. Neden uğraşıyorsun enişteniz ve ablanı al git annesi babasına takıları ve alınları iade et.diger faturaları göster eşyaları vermeyeceğini senin aldığını söyle.enisten de tutanağını tutsun bu olay bitsin.Cok tesekkur ederim. Allah'a cok sukrediyorum. Kurtulmasam da henuz. Farketmeme cok sukrediyorum.
Avukat arkadasima danistim. Inanin bunlarla mahkemelik olmak istemiyorum. O da ayni kanaatte.
Her turlu yalan, dolan, iftira var. Yalanci sahit de tutarlar. Ayrica ne diyecegim, eve geldiklerine dair kanitim yok. Onlar da fark ettiler artik gelmiyorlar.
Ve hangi birini uzaklastiracagim.
O esyalarimi iade etmek istemiyorum, benim olani benden istiyorlar. Parasini alsam onu istemeyecekler mi saniyorsunuz, sanabilirsiniz iyi niyetinizden. Onu da isterler. Hatta onu daha buyuk bir sevkle isterler.Hangi hakla ? Neye dayanarak, hukuku bu anlamda kullanacagim. Faturalar,odemeler adima. Her sey kartimda belli.
Cok tesekkur ederim.
Tatlım enişten polisimis. Neden uğraşıyorsun enişteniz ve ablanı al git annesi babasına takıları ve alınları iade et.diger faturaları göster eşyaları vermeyeceğini senin aldığını söyle.enisten de tutanağını tutsun bu olay bitsin.
Scarlet :) ben de Scarlet olarak okurken çıldırdım. Neden bu kadar sakinsin? Tamam aileni muhattap etmemek için çirkefleşmiyorsun ama karşı taraf aşırı çirkef. Git ailesinin yanına, kart eksterelerini ve kimin neye ne kadar ödediğini anlat, karşı tarafın parasını da ki çok fazla katkısı olmamış zaten onlara iade et nakit olarak. Takıları da iade et. Bir an önce kurtul bunlardan daha da pisleşecekler belli ki. Nasıl çiğ bir aile, nasıl basiretsiz bir insan. Bende de vardı bi tane, erkek kardeş ve anne delisi; her yanlışlarından doğru paylar çıkararak üzerime gelen aileyle sevgili arasında denge kuramayan bir insan müsveddesi. Sonuç : sinir ilaçları kullanmaya başladım ve ayrıldım. Olan bana oldu
Ben de bundan sonra kötü insanlarla karşılaşınca Allah sizi Scarlet015t nin ex nişanlısının ailesinin içine düşürsün diyeceğim
madem susmamaya karar verdin.Aklimdan geceni soylediniz. Ben bir tik daha ileri goturuyorum. Ben de gidecegim. Zaten hepsi benim yakin arkadaslarim.
çok merak ettim valla.:))))))
Nasil sinir stresimi paylastiysam bunu da anlatacagim.
Az kaldi.
çok merak ettim valla.
inşallah işe yarar :)
ilginçtir ki hukiki açıdan nişan bozma ile ilgili bir yazı buldum S Scarlet015t :) http://www.yasingirgin.av.tr/nisan-bozulmasinin-hukuki-sonuclari/
vereceksen bile hemen verme, 3-5 ay sonra ver.Arkadaslar takilarin verilmesiyle bitecegini zannediyorsunuz. Teyzenin ve kardesin agzindan bir kez taki lafi cikmadi.
Verecegimden eminler. Hakikaten oyle,verecegim.
Verin muhatap olmayin diyorsunuz. Daha da pislesecekler diyorsunuz. Su gune kadar muhattap olmadim ama benim sessizligimi onlar muhattap alinmamak olarak algilamadilar. Su saatten sonra hic bir sey olmasa dahi ben kararimi verdim.
Birilerine kendi usulunde cevap vermek bu durumu daha da cirkinlestirmek demek degil.
Ben sunun farkindayim. Bi nokta vardir arkadaslar, umursamamaniz gereken. Ben o noktayi gectim. Size yapilanlari bi noktadan sonra sakin kalip bir sey yapmamaniz umursamamak degil,yapilanlari yutmak
oluyor.
Son sozu soyleyip bu nisan konusunu bitirecegim.
madem susmamaya karar verdin.
takıları da verme, yasal olarak nişanda takılan her şey senin malın madem bir iğne bile verme, çıldırsınlar.
Eşyaların parasının yarısını hesabından alsaydınız keske zarar etmek zoruda olan sizmisiniz .Altınlardan baari alın esya parasını.Tam davalık ne abuk insanlar var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?