Bu kadari da fazla...

Yazik gercekten. Uzucu bunlar...
Ama tam kendilerine yakisir sekilde hareket ediyorlar iste. Bunlari gordukce ayrilma kararina bir kere daha sukret.

Eski nisanliyla tekrar konustunmu o ne diyor? Onun rolu nerde bu konular donuyorken? Uc maymunu oynuyor herhalde o davet edilme konusundaki davranisina bakarsak...
Acayip itici..

Cok mutlu oldum mesajiniza.
Insallah dik durabiliyorumdur bu ailenin karsisinda.
Esyalarimi istiyorlar ailecek, bu kadar zamandir bana asik oldugunu iddia eden insan bir durun diyemiyor.
Annem esyalarimi verir korkusundan evden cikmaya cekindim resmen bugun.
Babacigim bugun bana, kotu insanlar bunlar,orda senin emegin var ben onlarin senden alinmasina musade etmem diyince Icim oyle bir rahatladi ki.

Vermeyecegim. Onlarin derdi esyamdan ziyade beni mutsuz etmek. Bak scarlet yuzugu mu atar,burnundan getirirz onun hirsi. Bu ne ofke, bu ne nefret. Bu neyin intikami,ben size naptim..

Ben de sizi cok opuyorum. Iyi ki yazdiniz.

Hayir sadece o kiz kardesinin ilk esyalari vereceksin, vermezsen almasini bilirim temali mesajini ona gondermistim.
Sacmalama kimse senden biseyini isteyemez, o fevri davranmistir. Ayrilmamiza cok uzulmustur, ofkesinden boyle yaziyor,olgun ol vs demisti.

O mesaja ragmen bana inanmadi.
Kardesi ne yaparsa yapsin toz kondurmuyor.
Ben de artik onunla iletisime gecmiyorum.
Ayni mesajlari alirim muhtemelen.

Ki kiz kardesi bana bugun liste yapip gonderebildigine gore o gunku mesaj icin yine agzini acip tek kelime diyememis.. Burdan bunu anliyorum.

Ayrilik kararinin resmiyeti icin sana alinan takilari ver gitsin. Onlarin almasini bekleme sen gonder. Geri kalan uydurduklari seyleri verme tabiki. Boylelikle konu kapanir umarim.

Ayrilik kararinin resmiyeti icin sana alinan takilari ver gitsin. Onlarin almasini bekleme sen gonder. Geri kalan uydurduklari seyleri verme tabiki. Boylelikle konu kapanir umarim.

Alacak muhattap bulamiyorum ki. Anne babasi ilcede. Teyzesi desen mazallah..
O kizi gormek istemiyorum.
Hatta ben kiza versem takilari eksik gedik der, bilmem napar. Annesi babasina verecegim.
Gercekten biktim.
Nisan attim ben, ayrilik acisi falan yasamam gerekmiyor mu ( bu adam icin degil genelde hep boyle olur ya )
Yok ben para pul derdinden bi huzura eremedim.
Tek dilegim takilarin verilmesiyle bu konunun kapanmasi...

Buna bak buna bütün sinirlerim tepeme firladi. Düsüncesize bak. Bendede vardi böyle bir tane Kardes canlisi verdim sepeti koluna gitti kardescigine. Iyi yapmissin vallah
O zamanda kayinvalide oglusunu paylasamaz
Ayyy cildiricam benim cadi ex görümce gibi. Cahil varliklar

Siz de mi ayni seyleri yasadiniz?
Cok iyi yapmissiniz,oh !

Gercekten bitecek mi bunlar ?
Ne halleri varsa gorsunler diyip yalniz kalmak istiyorum. Ama kalamiyorum.
Yok teyzesi gelecek, enistesi arayacak, babasi bisey diyecek.. Bitmediler..
Tepkileri de oyle kopuk kopuk ki.

Teyze ve ailesi ; ailemi rahatsiz etme, bana haddimi (!) bildirme derdinde..

Kiz kardesi : kendi paramla emek emek aldigim esyalarimin derdinde

Anne babasi : benim tekrar barisip kizlarina ve ogullarina hizmetcilik yapmam derdinde

Adam: onun naptigi belli degil.

Iste tablo bu.

TATLIM geldiklerinde nisanlin olacak yuzsuzu de çağır bunları ben almadım mi de faturaları göster ki azıcık utanmalari varsa utansınlar. Kendi paran ile aldığın bir çöpü bile verme bu kan emicilere

Bence görümceye yurtdışından bir kısmet bulup acil evlendirin. Zira yakanızı hiçbir şekilde bırakmayacak. Bunun kadar olmasa da benzer bir model de biz de var. UtanmaSa burnum kanadı ne yapim diye abisini arayacak.

Ben ileriyi okumadan yazmıştım. Çok iyi yapmışsıniz valla. Tebrik ederim. Emeğinizle alınan iğneyi bile vermeyin. Yüzsüzler.

Takıları teslim ederken bir liste yap, teslim edilenler diye. Liste iki kopya olsun, biri sizde biri onlarda kalsın. Alan kişiye de imzalat. Teslim eden de imzalasın. Böylece eksik verdi diyemezler. O listede sende saklı kalsın. Ya da teslim ederken video çekin. bir kanıt olsun bence.
Bu arada nişandan ayrılma ile ilgili de hukuki davalar vardı sanırım.
Eşyaları sanırım sen almışsın, yani çoğunu sen ödemişsin. O yüzden teslim etme. Sadece ödediği kısım ne kadarsa hesabına havale yaparsın. Eşyalar ev eşyası mı bilemedim ama eğer mağazadan teslim almadıysanız iadesini yapıp ücretini talep edemiyor musunuz?

Bence görümceye yurtdışından bir kısmet bulup acil evlendirin. Zira yakanızı hiçbir şekilde bırakmayacak. Bunun kadar olmasa da benzer bir model de biz de var. UtanmaSa burnum kanadı ne yapim diye abisini arayacak.
Görümcenin kuyruk acısı var bence. Ayrıca hiç evlenmediği için içinde bir yarası var, acısını mutluluğu bozarak çıkarıyor. Şımarık ve bilmiş. aile sanırım görümcenin totosunu çok kaldırmış, bu yüzden biraz da pabucunun dama atılacağını düşünüyor gelin gelirse, o yüzden bunlar. Yani abisi evlenirse eskisi kadar hükmü olmayacak o yüzden önündeki engelleri kaldırıyor. Kıskançlık yani, tek sebep bu yaptıklarına.

Hiç yazmadım ama konuyu takipteydim. Öncelikle net duruşunuz için sizi tebrik ediyorum.Ex görümce alınan esyalarin üzerine çökme derdinde bence ,abisiyle alakası yok listenin... Ama ex nişanlı da adam değil kurtuldugunuz için bir çocuk sevindirin,sadaka verin... Ve asla arkanıza bakmayın...

Böyle düşünüyorsaayril 4 yilda evlenirsinizde çocuğunuz olur niye ablasi için 4 yilini heba edecen

nişanlınız olacak erkek müsveddesi için üzlmeyi bırakın bence bekarlığa merhaba partisi yapın sosyal medyada görebileceği heryerde paylaşında kızkardeşiyle mutlulklar dileyin kendisine ne alaka sizden eşyaları isteme cesareti buluyo allah korumuş sizi bu kızkardeş aşığıyla evlenmemişsiniz kurtulmuşsunuz güle oynaya gecirin bence bu günleride ikisine kapak olsun

Aaa ne demek canım ne teşekkürü insanlık hali o anda aklınıza gelememiştir ben her zaman en kötüsünü düşünürüm bişey oldumu ona göre önlem almaya çalışırım iyi yaptınız gitmekle bir çaput edinemesinler sizin sayenizde
Hep öyle olur yanlış anlayan hep gelinler olur benim eşimde bi ara anası ne laf soksa yanlış anladın şaka yapmıştır o ama daha sonra hep ortaya ciddi olduğu çıktı ama yapan onlar değil biz olsak kıyamet kopar

Canim benim olayin üzerindende 6 ay gecti fazla bir süre degil. Simdi simdi kendimi toparlamaya basliyorumki. O olaydan sonra nasip süper bir hayatim varmis Masallah dememe vesile oldu. Sükürki yasandi bitti. Ondan ayrildigima sükürler olsun. Kurtuldum. Suan erkeklere güvenemiyorum Yanima yaklastirmiyorum. Böyle cok daha güzel bence ayrica suan daha cok taze. Evet canim inan bana biticek. Zor bir sürec ama bunu basaricaksin. Bende 43 kiloya düsmüsdüm. Is yerimde şefimin önünde agladim ben o pislik yüzünden. Ama hakkim haram olsun. Suanki hayatimi anlatayim. Ailemle geziyorum egleniyorum. Filmler izliyorum. Arkadaslarimla geziyorum. Tatil planlari yapiyorum. Konserler vs. Rahatim yani. Demek istedigim su dünyanin sonu degil hatta senin hayatinin baslangici olarak gör.
O teyzesinle ailesine sen haddini bildir ama öyle böyle degil. Baya baya icindekilerini saydir.
O kiz kardesinede haddini bildir. Hala kafani kizdiriyorsa seni mahkemeye vericem de. Emin ol sen kazanirsin. cünkü parasini sen ödedin.
Annesine babasina söyleki baska bir köle bulsunlar.
Adami gene birak dengesiz. Hic lafini dahi acma. seninle özelden konusup dertlesmek isterim. Seni en iyi ben anlayabilirim sanirim. Kendi degerinin farkina var. ondan sonrasi gelir zaten

erinmedim baştan sona okudum eşya dediğin senin kartından geçilmiş değil mi ? bu durumda bir taksiti gönder ex nişanlına da köpeklerini al kapımdan yoksa yakarım çıranızı sülük gibi yapışmaktan vazgeçin bana koca mı yok sana yolunacak kaz mı yok defolun de ama dümdük direkt söyle çünkü net bir şey demediğin için yakana yapışmışlarda yapışmışlar .

Ayyy okurken sinir oldum. Siz yine çok sakin kalmışsınız. Kk olarak toplanıp hadlerini bildirelim bu ne ya!

Kararınız için sevindim. Başınız yanmadan kurtulmuşsunuz.
Lütfen ailenizde sizde bu kadar sakin kalmayın, hukuki bir yaptırım olur mu bilmiyorum ama gerekirse hukuki yollara baş vurun.

Canım benimm... Sen gururlu bir kızsındır bundan eminim. Bu tip insanlar bu gururu kullanmaya çalışıyorlar. Yani sen artık lanet olsun neyse ne deyip onlara eşyaşarı vs.yi bırak diye ellerinden geleni yapacaklar. Sakın bu oyuna gelme canım. Ne derlerse desinler sakın! Gerekirse çöpe at birine bağışla ama onlara çöpünü bile verme. Alamasınlar kudursunlar. Çünkü en değer verdikleri şeyi almış oluyorsun ellerinden. Onların da canı bir yansın bakalım.
Eşyaları da iyi ki gidip sormuşsun iyice sağlama al senden habersiz kimse alamasın. Ödemesini senin yaptığın hiçbirşeyi geri verme sakın! Seni bezdirmeye çalışacaklar sakın pes etme.
Teyzesi eniştesi arayınca açma telefonlarını. Sizinle ilgili değil bu mesele bu konu kapanmıştır.Size sevgiler falan yaz nazikçe onlarla hiç muhattap bile olma.
Annesi babasına da hiç kendini açıklamaya çalışma salağa yatıp seni iknaya çalışıyorlar hala. Onlara da net bir biçimde rahatsız etmeyin konu kapanmıştır deyin. Annen ve babanla da ağız birliği edin bunun dışında konuşturmayın, açıklama bile yapamasınlar.
Kapıyı falan açmayın çalarlarsa müsait değiliz konuşacak birşey yok deyin. Zorla değil ya allah allah istemiyorsunuz işte di mi ama:)))
O nişanlınız olacak etkisiz eleman da derdine yansın. Planları altüst oldu şimdi onlar düşünsün. Siz çok güzel günler görecek ve yaşayacaksınız. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Neyin intikamı demişsin ya intikam değil sona geldiklerini anladılar ne koparsak kardır mantığıyla hareket ediyorlar. Küçük hesapların insanı bunlar canım. Dimdik duruyorsun için rahat olsun. Tüm kalbimle yanındayım. Yaz mutlaka gelişmeleri. Sen yazdıkça benim de içim ferahlıyor inan ki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…