- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Yok hatirlamiyorum. Ay resmen suan hafizam silinmis gibi, canimin derdine dustum.:)))
Dusundum de,
Tam tersi, hic bir seyi unutmuyorsun, diyordu. Neye istinaden bilmiyorum artik. Unutsam cok iyi yem olacaktim ondan heralde.
Listeye cay fincan takimina kadar yazmis ve bisey dicem ben cay fincan takimi almadim. Zaten ablam almisti bana. Baya bildigin sallamis. :)))
Annesi babasina ilk konusmada gelin dedim,alsinlar takilarini. Yemin ediyorum gormek istemiyorum takilarini ya, tiksindim.
Tabii tabii sahitsiz hirsiz da derler bana.
Sakın verme pislikler alamasınlar kudursunlar! Onlar yüzsüzler utanmazlar isterler alır kullanırlar bir de. Sakın verme canım benim paramla alındı bağışladım ben onları neyin peşindesiniz yaz. Dinsizin hakkından imansız gelir versen daha çok içine oturur. Para pul değil derdin bu belli zaten. Açıkgözlük ettik aldık eşyaları duygusunu yaşatmayın onlara hevesleri kursaklarında kalsın! Allah kurtarmış kararlı duruşunuzu tebrik ederim gurur duydum bir kadın olarak. İlkeli yanaklarından öperim:)
Yazik gercekten. Uzucu bunlar...
Ama tam kendilerine yakisir sekilde hareket ediyorlar iste. Bunlari gordukce ayrilma kararina bir kere daha sukret.
Eski nisanliyla tekrar konustunmu o ne diyor? Onun rolu nerde bu konular donuyorken? Uc maymunu oynuyor herhalde o davet edilme konusundaki davranisina bakarsak...
Acayip itici..
Hayir sadece o kiz kardesinin ilk esyalari vereceksin, vermezsen almasini bilirim temali mesajini ona gondermistim.
Sacmalama kimse senden biseyini isteyemez, o fevri davranmistir. Ayrilmamiza cok uzulmustur, ofkesinden boyle yaziyor,olgun ol vs demisti.
O mesaja ragmen bana inanmadi.
Kardesi ne yaparsa yapsin toz kondurmuyor.
Ben de artik onunla iletisime gecmiyorum.
Ayni mesajlari alirim muhtemelen.
Ki kiz kardesi bana bugun liste yapip gonderebildigine gore o gunku mesaj icin yine agzini acip tek kelime diyememis.. Burdan bunu anliyorum.
Ayrilik kararinin resmiyeti icin sana alinan takilari ver gitsin. Onlarin almasini bekleme sen gonder. Geri kalan uydurduklari seyleri verme tabiki. Boylelikle konu kapanir umarim.
Buna bak buna bütün sinirlerim tepeme firladi. Düsüncesize bak. Bendede vardi böyle bir tane Kardes canlisi verdim sepeti koluna gitti kardescigine. Iyi yapmissin vallah
O zamanda kayinvalide oglusunu paylasamaz
Ayyy cildiricam benim cadi ex görümce gibi. Cahil varliklar
Canim fakire sadaka ver. Kurtuldum niyetine. Aynisini bende yasadim. Suan yasadigin duygularin hepsini bende yasadim. Sakin kendini üzme bu reziller icin. Hem kardesine hemde o düdük ex nisanlina okkali bir mesaj yazki, Senin icinde duracagina onlarin icinde dursun. Sonradanda Cik gez. Evde oturma!
TATLIM geldiklerinde nisanlin olacak yuzsuzu de çağır bunları ben almadım mi de faturaları göster ki azıcık utanmalari varsa utansınlar. Kendi paran ile aldığın bir çöpü bile verme bu kan emicilereCok mutlu oldum mesajiniza.
Insallah dik durabiliyorumdur bu ailenin karsisinda.
Esyalarimi istiyorlar ailecek, bu kadar zamandir bana asik oldugunu iddia eden insan bir durun diyemiyor.
Annem esyalarimi verir korkusundan evden cikmaya cekindim resmen bugun.
Babacigim bugun bana, kotu insanlar bunlar,orda senin emegin var ben onlarin senden alinmasina musade etmem diyince Icim oyle bir rahatladi ki.
Vermeyecegim. Onlarin derdi esyamdan ziyade beni mutsuz etmek. Bak scarlet yuzugu mu atar,burnundan getirirz onun hirsi. Bu ne ofke, bu ne nefret. Bu neyin intikami,ben size naptim..
Ben de sizi cok opuyorum. Iyi ki yazdiniz.
Görümcenin kuyruk acısı var bence. Ayrıca hiç evlenmediği için içinde bir yarası var, acısını mutluluğu bozarak çıkarıyor. Şımarık ve bilmiş. aile sanırım görümcenin totosunu çok kaldırmış, bu yüzden biraz da pabucunun dama atılacağını düşünüyor gelin gelirse, o yüzden bunlar. Yani abisi evlenirse eskisi kadar hükmü olmayacak o yüzden önündeki engelleri kaldırıyor. Kıskançlık yani, tek sebep bu yaptıklarına.Bence görümceye yurtdışından bir kısmet bulup acil evlendirin. Zira yakanızı hiçbir şekilde bırakmayacak. Bunun kadar olmasa da benzer bir model de biz de var. UtanmaSa burnum kanadı ne yapim diye abisini arayacak.
nişanlınız olacak erkek müsveddesi için üzlmeyi bırakın bence bekarlığa merhaba partisi yapın sosyal medyada görebileceği heryerde paylaşında kızkardeşiyle mutlulklar dileyin kendisine ne alaka sizden eşyaları isteme cesareti buluyo allah korumuş sizi bu kızkardeş aşığıyla evlenmemişsiniz kurtulmuşsunuz güle oynaya gecirin bence bu günleride ikisine kapak olsunAlacak muhattap bulamiyorum ki. Anne babasi ilcede. Teyzesi desen mazallah..
O kizi gormek istemiyorum.
Hatta ben kiza versem takilari eksik gedik der, bilmem napar. Annesi babasina verecegim.
Gercekten biktim.
Nisan attim ben, ayrilik acisi falan yasamam gerekmiyor mu ( bu adam icin degil genelde hep boyle olur ya )
Yok ben para pul derdinden bi huzura eremedim.
Tek dilegim takilarin verilmesiyle bu konunun kapanmasi...
Aaa ne demek canım ne teşekkürü insanlık hali o anda aklınıza gelememiştir ben her zaman en kötüsünü düşünürüm bişey oldumu ona göre önlem almaya çalışırım iyi yaptınız gitmekle bir çaput edinemesinler sizin sayenizdeSinossss ben sana ozellikle ozellikle tesekkur etmek istiyorum. Ciddi soyluyorum, sen olmasan benim aklima bu gelmezdi.
Sabah uyandim, ilk is magazaya gittim.
Kiz agzinda bisey geveledi. Bu sabah bi hanim aradi adres madres dedi. Ben soktayim bu esnada.
Sonra agzinda geveleyince bir anda lafi cevirdi. A yok sizden baska adrese teslim etmemiz mumkun degil vs gibi.
Bilmiyorum ya benim kuruntum mu??
Ama kiz resmen karsimda bi eveledi geveledi adresle ilgili.
yanlis anlamis olayim. Benim manyakligimdan olsun bu da. Bu kadar olmasin diyorum.
Ama sana cok tesekkur ederim.
Eski nisanlim hediyeleri istemez de isteyen kardesine sinirle yapmistir,yapmaz oyle sey diyor hala.
Kiz bana liste yapip gondermis o hala yapmamistir canim,fevri davranmistir desin ordan.kör adam kör. Ben anlamiyorum ki.
Senin o araya giren kiza da pes. Hic mi dusunmezler ortaya cikar diye anlamiyorum..
Siz de mi ayni seyleri yasadiniz?
Cok iyi yapmissiniz,oh !
Gercekten bitecek mi bunlar ?
Ne halleri varsa gorsunler diyip yalniz kalmak istiyorum. Ama kalamiyorum.
Yok teyzesi gelecek, enistesi arayacak, babasi bisey diyecek.. Bitmediler..
Tepkileri de oyle kopuk kopuk ki.
Teyze ve ailesi ; ailemi rahatsiz etme, bana haddimi (!) bildirme derdinde..
Kiz kardesi : kendi paramla emek emek aldigim esyalarimin derdinde
Anne babasi : benim tekrar barisip kizlarina ve ogullarina hizmetcilik yapmam derdinde
Adam: onun naptigi belli degil.
Iste tablo bu.
Canım benimm... Sen gururlu bir kızsındır bundan eminim. Bu tip insanlar bu gururu kullanmaya çalışıyorlar. Yani sen artık lanet olsun neyse ne deyip onlara eşyaşarı vs.yi bırak diye ellerinden geleni yapacaklar. Sakın bu oyuna gelme canım. Ne derlerse desinler sakın! Gerekirse çöpe at birine bağışla ama onlara çöpünü bile verme. Alamasınlar kudursunlar. Çünkü en değer verdikleri şeyi almış oluyorsun ellerinden. Onların da canı bir yansın bakalım.Cok mutlu oldum mesajiniza.
Insallah dik durabiliyorumdur bu ailenin karsisinda.
Esyalarimi istiyorlar ailecek, bu kadar zamandir bana asik oldugunu iddia eden insan bir durun diyemiyor.
Annem esyalarimi verir korkusundan evden cikmaya cekindim resmen bugun.
Babacigim bugun bana, kotu insanlar bunlar,orda senin emegin var ben onlarin senden alinmasina musade etmem diyince Icim oyle bir rahatladi ki.
Vermeyecegim. Onlarin derdi esyamdan ziyade beni mutsuz etmek. Bak scarlet yuzugu mu atar,burnundan getirirz onun hirsi. Bu ne ofke, bu ne nefret. Bu neyin intikami,ben size naptim..
Ben de sizi cok opuyorum. Iyi ki yazdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?