Hicbir sekilde kapiyi da acmayin. Muhattap olmayin. En onemlisi dengeni bozmalarina izin verme. Dengen bozulur karsilik verirsen sana karsi kullanirlar bunu.
Les bunlar. Bende boylelerinle karsilastim ve psikolojim bozulmustu resmen. Ama hicbirsey koparamadilar. Para konulari havada ucusup duruyordu para kelimesinden tiksinecek hale gelmistim artik.
Benim hesabima da yatirmak istenilmisti buyuk miktarlar sozde evlenecegiz diye, ama kabul etmedim. Sukur. Yoksa boyle suclu duruma dusururler insani.
Olaylar kopma noktasina gelince evimi elimden alma konulari bile agizlarindaydi dusun yani
Sonra ne mi oldu? Ben zengin koca avcisiymisim. Para pesindeymisim vsvs tarzinda iftiralar atildi
olaylarin icine akrabalarim bile cekildi..
İste bunlar hep projeksiyon canim. Kendi iclerinde ne varsa karsi tarafi onlarla sucluyorlar. Kendileri ac kopek halbuki. Benim de maddi durumum gayet yerinde oysaki. Babama bile muhtac olmayi sevmem. Hos onlarin da yerindeymis sozde..ama yetmiyormus demek veya insanlari yiyerek yukselmisler bu vakte kadar.
Ama Hicbirsey de yapamadilar. Yapamazlar. Totolari yemez. Yesin de goreyim.Sende birak havlasin dursunlar. Al cayini kahveni izle ve gul gec. Oyle kolay degil insan dolandirmak..
Bir yandan da komik zaten. Disardan bakinca. Senin olay da oyle..
Yaw kardesini ne yapacaksin herif? Ne estetigi ne yag aldirmasi...
Valla benimde yasadiklarima ara sira guluyorum. Trajikomedi yilan hikayesi gibi. Tam kara cahil insanlarin, kurtlar sofrasinin ortasina dusmusum dedim.
Sende onlar icin Deli diye gec..hic huzurunu kacirmana degmez inan.
Uzaklastirma karari iyi fikir. Ama bunlara isleyecegini sanmiyorum..
Hicbirsey yapma tepki verme. Teyze kapiyla dövünsün dursun.