- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
En büyük olabilir de bence tek sebep değil. Bir de para kaynağı elinden gitmiş olacak. Kaç yıl çalışıp bi araba parası biriktirmeyen insan mı olur? Hanımefendiyi doyurmuş yıllarca belli ki.Görümcenin kuyruk acısı var bence. Ayrıca hiç evlenmediği için içinde bir yarası var, acısını mutluluğu bozarak çıkarıyor. Şımarık ve bilmiş. aile sanırım görümcenin totosunu çok kaldırmış, bu yüzden biraz da pabucunun dama atılacağını düşünüyor gelin gelirse, o yüzden bunlar. Yani abisi evlenirse eskisi kadar hükmü olmayacak o yüzden önündeki engelleri kaldırıyor. Kıskançlık yani, tek sebep bu yaptıklarına.
iç sesim misin?bir taksiti gönder ex nişanlına da köpeklerini al kapımdan yoksa yakarım çıranızı sülük gibi yapışmaktan vazgeçin bana koca mı yok sana yolunacak kaz mı yok defolun de ama dümdük direkt söyle
Sanirim evat esas sebep para kaynagi gideceginden. Cunku tum hesap kitap onun uzerine kurulmus.En büyük olabilir de bence tek sebep değil. Bir de para kaynağı elinden gitmiş olacak. Kaç yıl çalışıp bi araba parası biriktirmeyen insan mı olur? Hanımefendiyi doyurmuş yıllarca belli ki.
En büyük olabilir de bence tek sebep değil. Bir de para kaynağı elinden gitmiş olacak. Kaç yıl çalışıp bi araba parası biriktirmeyen insan mı olur? Hanımefendiyi doyurmuş yıllarca belli ki.
Sanirim evat esas sebep para kaynagi gideceginden. Cunku tum hesap kitap onun uzerine kurulmus.
Hiç yazmadım ama konuyu takipteydim. Öncelikle net duruşunuz için sizi tebrik ediyorum.Ex görümce alınan esyalarin üzerine çökme derdinde bence ,abisiyle alakası yok listenin... Ama ex nişanlı da adam değil kurtuldugunuz için bir çocuk sevindirin,sadaka verin... Ve asla arkanıza bakmayın...
Hani allah dillerini dolaştırsın denir ya resmen artık ağızlarından niyetlerini kaçırıyorlar! Çok güzel cevap vermişsin.Bugun anne babasi aradi,takilar icin iletisim kurmak zorunda oldugum icin actim. Ne zaman geleceksiniz,alin lutfen ya da ben getireyim dedim.
Babasi hala " gelinim,sen simdi kizginlikla karar verme, oglum seni cok seviyor, kizim da buraya gelecek, ne demek okul,sen boyle seyleri dusunme vs dedi.
Zerre etkilenmedim. Bosuna kendinizi yormayin, benim icin bu is bitti dedim.
Ama yine de bu konusmadan, en azindan babanin iyi niyetli oldugunu dusundum. Taa ki annesiyle konusana kadar ,
Annesi bana " AMAN KIZIM BAK SENI DOLDURUSA GETIRIRLER, SEN BIRIKTIRDIGIN PARAYI CAR CUR ETME. EVLENECEKSIN, BUNLARI DUSUN,BIRIKIMINE SAHIP CIK" dedi.
BU NEDIR? Bu ne ? Kadin benim birikimim hakkinda konusuyor. Doldurusa getirecek de ailem heralde.
Bence bu konu hakkinda konusmayin,size hic yakismiyor dedim. " yok ben seni cok seviyorum da ondan dedim yanlis anlama da bilmem ne !!!
Canım benimm... Sen gururlu bir kızsındır bundan eminim. Bu tip insanlar bu gururu kullanmaya çalışıyorlar. Yani sen artık lanet olsun neyse ne deyip onlara eşyaşarı vs.yi bırak diye ellerinden geleni yapacaklar. Sakın bu oyuna gelme canım. Ne derlerse desinler sakın! Gerekirse çöpe at birine bağışla ama onlara çöpünü bile verme. Alamasınlar kudursunlar. Çünkü en değer verdikleri şeyi almış oluyorsun ellerinden. Onların da canı bir yansın bakalım.
Eşyaları da iyi ki gidip sormuşsun iyice sağlama al senden habersiz kimse alamasın. Ödemesini senin yaptığın hiçbirşeyi geri verme sakın! Seni bezdirmeye çalışacaklar sakın pes etme.
Teyzesi eniştesi arayınca açma telefonlarını. Sizinle ilgili değil bu mesele bu konu kapanmıştır.Size sevgiler falan yaz nazikçe onlarla hiç muhattap bile olma.
Annesi babasına da hiç kendini açıklamaya çalışma salağa yatıp seni iknaya çalışıyorlar hala. Onlara da net bir biçimde rahatsız etmeyin konu kapanmıştır deyin. Annen ve babanla da ağız birliği edin bunun dışında konuşturmayın, açıklama bile yapamasınlar.
Kapıyı falan açmayın çalarlarsa müsait değiliz konuşacak birşey yok deyin. Zorla değil ya allah allah istemiyorsunuz işte di mi ama:)))
O nişanlınız olacak etkisiz eleman da derdine yansın. Planları altüst oldu şimdi onlar düşünsün. Siz çok güzel günler görecek ve yaşayacaksınız. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Neyin intikamı demişsin ya intikam değil sona geldiklerini anladılar ne koparsak kardır mantığıyla hareket ediyorlar. Küçük hesapların insanı bunlar canım. Dimdik duruyorsun için rahat olsun. Tüm kalbimle yanındayım. Yaz mutlaka gelişmeleri. Sen yazdıkça benim de içim ferahlıyor inan ki:)))
Bir daha kapınıza dayanırlarsa telefonla videoya çekin.mambochino,
cok tesekkur ederim, senin oyle dusunmen guzel kalbinden.
Bugun teyze geldi kapimiza. Yaninda kizi ve biri daha. Annem ablam ben evdeyiz. Zil mil yok kapiyi yumrukluyor. Bi hisimla kalktim agizlarinin payini vermek icin. Ablam,annem yooooook actirtmadi. O kadar sinirliyim ki. Ama sesleri duysaniz, o nasil kapi calmaktir!!!
Hele o teyzesinin kizi, " dur anne sen,ben yolarim onu" diyor benim icin.
Oyle sinirlendim ki annem beni odaya koydu,cikarmadi. Cikarsan hakkimi helal etmem dedi. Bunlar sana bisey yapar dedi.NE YAPACAKLAR YA, KAPIMA GELMISLER REZILLER.
Ablam polisi arayacakti da defolup gittiler.
Cok sinirli ve uzgunum. En cok da aileme uzuluyorum. Annem cok uzuluyor,zaten tansiyon hastasi..
Takıları teslim ederken bir liste yap, teslim edilenler diye. Liste iki kopya olsun, biri sizde biri onlarda kalsın. Alan kişiye de imzalat. Teslim eden de imzalasın. Böylece eksik verdi diyemezler. O listede sende saklı kalsın. Ya da teslim ederken video çekin. bir kanıt olsun bence.
Bu arada nişandan ayrılma ile ilgili de hukuki davalar vardı sanırım.
Eşyaları sanırım sen almışsın, yani çoğunu sen ödemişsin. O yüzden teslim etme. Sadece ödediği kısım ne kadarsa hesabına havale yaparsın. Eşyalar ev eşyası mı bilemedim ama eğer mağazadan teslim almadıysanız iadesini yapıp ücretini talep edemiyor musunuz?
Sülalece arsızlığı ele almışlarmambochino,
Bugun teyze geldi kapimiza. Yaninda kizi ve biri daha. Annem ablam ben evdeyiz. Zil mil yok kapiyi yumrukluyor. Bi hisimla kalktim agizlarinin payini vermek icin. Ablam,annem yooooook actirtmadi. O kadar sinirliyim ki. Ama sesleri duysaniz, o nasil kapi calmaktir!!!
Oyle sinirlendim ki annem beni odaya koydu,cikarmadi. Cikarsan hakkimi helal etmem dedi. Bunlar sana bisey yapar dedi.NE YAPACAKLAR YA, KAPIMA GELMISLER REZILLER.
Cok sinirli ve uzgunum. En cok da aileme uzuluyorum. Annem cok uzuluyor,zaten tansiyon hastasi..
Polise gitmek için ne bekliyorsunuz?
Her gününüzü bu karaktersiz insanların taciziyle mi geçireceksiniz?
Geçecek bu günler. O kadar hazmedememişler ki senin sağlam duruşunu bütün aile birden saldırıyor terbiyesizler. Onlara ne ki ben onu anlamadım. Teyzeye ne? Kızlarına ne? Sen etkisiz elemanı arasan bak kimse bir daha kapıma gelmesin tüm silenle konuş polisi çağırttırmadım rezillik çıkmasın ailen perişan olmasın diye ama bir kez daha olursa acımam polisi de çağırırım hakaret, haneye tecsvüz, tehdit vs. davası da açarım desen nasıl olur acaba? Burada hukukçu arkadaşlarımız da var bildiğim kadarıyla. Bu artık lafla sözle anlatıp anlaşılacak bir durumu geçmiş resmen evinde rahatsızlık veriyorlar sana. Yani bir uzaklaştırma kararı falan ya da ne bileyim bir savcılıkla görüşülüp bir karar aldırsan korksalar da öyle uzaklaşsalar bari. Bu arada afaki yazıyorum hukuktan falan hiç anlamam. Sadece bunların korkmaları ve uzak durmalarını sağlayacak net birşey olsa rahat edersiniz.mambochino,
Kesinlikle, ablamin esi polis. Aradi onlari,bir daha gelirseniz bu eve bu sekilde, hos olmayan durumlar olacak dedi.
O da ne var konusmaya geldik, iftira atmasinlar hakkimizda demis. Bizim evimize gelmeyecekmis,ben aglayarak yalvararak,kapilarina gidip o aileden ozur dileyecekmisim yaptiklarim icin ama is isten gecmis olacakmis.
Igreniyorum.
Geçecek bu günler. O kadar hazmedememişler ki senin sağlam duruşunu bütün aile birden saldırıyor terbiyesizler. Onlara ne ki ben onu anlamadım. Teyzeye ne? Kızlarına ne? Sen etkisiz elemanı arasan bak kimse bir daha kapıma gelmesin tüm silenle konuş polisi çağırttırmadım rezillik çıkmasın ailen perişan olmasın diye ama bir kez daha olursa acımam polisi de çağırırım hakaret, haneye tecsvüz, tehdit vs. davası da açarım desen nasıl olur acaba? Burada hukukçu arkadaşlarımız da var bildiğim kadarıyla. Bu artık lafla sözle anlatıp anlaşılacak bir durumu geçmiş resmen evinde rahatsızlık veriyorlar sana. Yani bir uzaklaştırma kararı falan ya da ne bileyim bir savcılıkla görüşülüp bir karar aldırsan korksalar da öyle uzaklaşsalar bari. Bu arada afaki yazıyorum hukuktan falan hiç anlamam. Sadece bunların korkmaları ve uzak durmalarını sağlayacak net birşey olsa rahat edersiniz.
Anneciğin de çok iyi yapmış. Sakın cengaverlik yapıp çıkma karşılarına öyle. Değmez bunlara...
Gerçekten çok pis insanlarmış allahın sevgili kuluymuşsun kurtuldun.
Adam olsaydı da ailesine bir durun ne yapıyorsunuz diyebilseydi diyeceğim o şahısa da ama adam olmadığı ortada canım. Geçmiş olsun.
Aramaz miyim,o sinirle aradim. Telefonu kapaliydi. Neyse aradan saatler gecti,mesajlar ard arda. Yok cekmedi,lutfen konusalim bilmem ne.
Actim bak dedim teyzen kapima dayaniyor, kapilarim yumruklaniyor. Polis cagirmama ramak kaldi.
Bana , teyzemle konustum. Aile buyuklerimiz bizim icin konusacaklar, diyor. Kadincagiz kac yasinda ayagimiza gelmis de biz acmamisiz kapiyi. Cok kirilmis simdi. Ben niye boyle yapiyomusum, teyzesi bizim icin konusacakmis. Annesi babasi burda yokmus ,teyzesi ondan geliyormus. Kadin niye ugrassinmis
BEN DIYORUM KI TEYZEN KAPIMA DAYANDI ANLAMADIN GALIBA.
Sen cok sinirlisin, sakinlesince konusalim bak her sey guzel olacak falan diyor.
Suratina kapattim.
GERIZEKALI, gerizekali mi bu ????
Agzimi bozuyorum. Affedin beni nolur.
Peki o teyzesi nasil konusmaya gittik der, o kadinin da kizi var , hic Allah'tan korkusu yok mu, onun basina gelse boyle bisey napar ?
Bu kadar kotu olabilir mi insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?