- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 31
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Bugun konustum.
Sizlere anlatmak istiyorum
En son bana kurs mevzusunu acti (!) hayir dedigi hani (!) o gun sinirlerimi o kadar bozdu ki daha fazla konusmak istemedim derse de girecektim. O gunden beri konusmuyoruz. Bugun bulustuk.
Ilk tepki su, sen hala orda misin ? Bunu mu konusucaz, ben sana noldugunu soylemedim mi.(" sus scarlet sus, benim kardesim her seyi yapacak,ben tepki koymayacagim sen de konulari hep kapatacaksin" demenin diger bir sekli iste)
Bu insana gore , kursa gitmek isteyebilir sorun yok. Bunda bisey yok bana gore de.zaten 4 yil boyunca surduremez bunu cunku o izin vermezmis. Ama belki evlendikten sonra araba alirmis ( alirmis ?? Aliriz demek istiyor ) boylece ilceden merkeze rahat gider gelirmis. Ben ogretmenim,her gun her gun 2 saatlik ilcedeki okuluma gidiyorum. yoruluyorum,bu benim isim. Yorulsam da bu benim isim. Simdi bana tas atacaklar ne var ya abisi degil mi araba da alir sen sus el kizi dicekler. Ben burdan her gun yollara isim icin duserken ,kardesi aof gibi hic kursa ihtiyaci olmayan bir okulda- keyfi- pasa pasa gidip gelmesi icin ben yeni evlenecek ben ,kimseye yuk olmamak icin Para biriktiren ben ,evlendikten sonra bu kiza araba alacagim oyle mi ? Neden evlendikten sonra aliyosun? Simdi al!!!! Simdi ne halt yiyosan ye kendi paranla, evlenicem borcla harcla. Bi de bana bunu odetecek. Neden hanim efendi haftada 3 gun yorulmasin 2 3 saatlik dersleri icin. Ben haftanin 5 gunu calisirken,esim yorulmasin araba alalim diyen var mi ??? Tabi ki yok sen sus scarlet sus!!!!
Tamam dedim. Neden bekliyoruz ki, hemen yapalim dedim. Aptal aptal bakti suratima. Mutlu oldu heralde. Actim mobilden bankaciligi. Tek kurusuna kadar butun parasini havale ettim. O dakka.
Yuzugu cikardim. Koydum masaya.
Artik rahatt rahattt arabani da alirsin, kurslara da gonderirsin. Nasil yasamak istiyosan oyle yasa. Ben yokum.
Dedim ve kalktim.
Geri kalanini birazdan yazacagim.
Agliyorum,bir yandan burdaki mesajlari okudukca icime su serpiliyor. Allah razi olsun mesajiniz icin. Oyle mutlu oldum ki. Insallah insallah. Ben neyin icine dusmusmum. Ne hale getirmisler beni.
Gunlerdir ruh gibiyim,hissizim. Oyle degersiz oyle cop gibi hissetmisim ki kendimi aglayamamisim bile. Simdi kotuyum ama
Iyi olacagim insallah. Biliyorum.
Helal bacıma :) Ne güzel ailen ve bizler avutuyormuşuz seni işte, yalnız değilsin. Ailenin bir yere kaçtığı veya sitenin kapatılacağı falan yok nasıl olsa. Bir süre bizimle idare et. Karşına tüm bu yaşadıklarını unutturacak o kişi çıktığında buralara uğramazsın artıkMümkünse o tek çocuk olsun bari.
Kiz kardesi mesaj atmis. Ben, evlilik icin abisine aldirttigim tum esyalari geri verecekmisim, vermezsem almasini bilirmis,hatta suana kadar bana aldigi hediyeleri de ( maddi degeri yuksek seyler almadik, akliniza oyle bir sey gelmesin ) verecekmisim.
Evlenecegiz diye esya bakmistik, param yok zordayim diye her seyi benim kartlarimdan cektik.( taksitleri birlikte odeyecektik sonrasinda) Bir taksidin yarisini odedi % 3une tekabul eden.
Inanamiyorum..
Bu nasil yuzsuzluktur. Bitmedi, para pul dertleri bitmedi...
Nisandaki takilarini zaten verecegim. Tek kurusuna kadar verdim.
Bugune kadar ne aldiysak durumum kotu dedi,inandim. Benim karttan cektik.
Simdi gelmis neler diyorlar ya.
Ben neyden kurtulmusum.
Evlenince neler yapacaklardi Allah bilir.
Scarlet ben de hergün kızımı uyuttuktan sonra girip senin son durumuna bakıyorumS Scarlet015t son durum nedir
Öncekini konunu hatırlıyorum, koca kadın abisinin evinde bir yemek bile yapmadan boş beleş yaşayıp gidiyor, kimseye zerre hayrı olmadığı gibi herkese kinli ofkeli kıskanç. O zaman da söyledim yine söylüyorum, gorumce adayin ne kadar problemliyse nişanlın da o kadar problemli! Ne münasebet senin parandan elin huysuz şirret kadını estetik yapacak. Girsin bir işe çalışsın. Deli mi ne. Ömür boyu çekersin söyleyim. İşin zor
Hicbir sekilde kapiyi da acmayin. Muhattap olmayin. En onemlisi dengeni bozmalarina izin verme. Dengen bozulur karsilik verirsen sana karsi kullanirlar bunu.
Les bunlar. Bende boylelerinle karsilastim ve psikolojim bozulmustu resmen. Ama hicbirsey koparamadilar. Para konulari havada ucusup duruyordu para kelimesinden tiksinecek hale gelmistim artik.
Benim hesabima da yatirmak istenilmisti buyuk miktarlar sozde evlenecegiz diye, ama kabul etmedim. Sukur. Yoksa boyle suclu duruma dusururler insani.
Olaylar kopma noktasina gelince evimi elimden alma konulari bile agizlarindaydi dusun yani
Sonra ne mi oldu? Ben zengin koca avcisiymisim. Para pesindeymisim vsvs tarzinda iftiralar atildiolaylarin icine akrabalarim bile cekildi..
İste bunlar hep projeksiyon canim. Kendi iclerinde ne varsa karsi tarafi onlarla sucluyorlar. Kendileri ac kopek halbuki. Benim de maddi durumum gayet yerinde oysaki. Babama bile muhtac olmayi sevmem. Hos onlarin da yerindeymis sozde..ama yetmiyormus demek veya insanlari yiyerek yukselmisler bu vakte kadar.
Ama Hicbirsey de yapamadilar. Yapamazlar. Totolari yemez. Yesin de goreyim.Sende birak havlasin dursunlar. Al cayini kahveni izle ve gul gec. Oyle kolay degil insan dolandirmak..
Bir yandan da komik zaten. Disardan bakinca. Senin olay da oyle..
Yaw kardesini ne yapacaksin herif? Ne estetigi ne yag aldirmasi...
Valla benimde yasadiklarima ara sira guluyorum. Trajikomedi yilan hikayesi gibi. Tam kara cahil insanlarin, kurtlar sofrasinin ortasina dusmusum dedim.
Sende onlar icin Deli diye gec..hic huzurunu kacirmana degmez inan.
Uzaklastirma karari iyi fikir. Ama bunlara isleyecegini sanmiyorum..
Hicbirsey yapma tepki verme. Teyze kapiyla dövünsün dursun.
Scarlet ben de hergün kızımı uyuttuktan sonra girip senin son durumuna bakıyorumsen iyki varsınız dedin bildiğin sorumlu hissettirdin,Bugun bişe olduysa söyle beraber sallayalım te tam o moddayım
S Scarlet015t son durum nedir
Scarlet son gelismeleri okudum. Uzuldum dersem yalan soylemis olurum. Bence senin icin dogru olani buydu. Cesaretinden dolayi tebrik ederim. Ben senin gosterdigin cesareti gosteremeyip evlenenlerdenim. Sonunda da bir cocukla bosandim. Sanslisin. O gucu kendinde buldugun icin tebrik ederim. Uzulme. Bundan sonra konusup ona nefesini tuketme ona. Dusunup hatasini kendi bulsun. Ve lutfen kararindan vazgecme. Vazgecersen daha beter durumlar yasayabilirsin.
Artik kaybettikletini dusunup uzulme. Kazandiklarina bak. Cok mutlu olmani dilerim. Umarim bu adam kafani celmez.
O simdi terk edilmemeyi hazmedemedigi icin nedenleri sorgulamaz. Biraz zaman gecince yavas yavas gercekleri gormeye baslayacaktir. Ama is isten gecti artik. Gecti Bor'un pazari. Umarim kararindan vazgecirmez seni ilerde.
Her ayrilik bir yas donemi yasatir. Bu normal. Taziyeni yasa ama cok da uzatma. Hatta bir psikologdan da destek al bence.
Olur mu olur gider nisanlisiyim gelemedi der evimizi tuttuk eşyalar buraya gelecek der ki bide onla bakmaya gittiyseniz çalışanda ex ı hatırlarsa yapar güzellik adresi değiştirir ama siz uyarın sakin diye yüzsüzlere bak utanır insan yaa hediyelerinide kargoyla gönderin benimkiler kalsin deyin utanırlar diyeceğim de utanmazlar benimde bir zamanlar erkek arkadaşım var ciddi dusunuyoz aileler biliyo falan ama tanışma yok amca kızıda çok yakın arkadaş benim tanistiranda o neyse biz ayrıldık neyse bi gün arkadaşım mesaj atti x hediyelerini geri istiyo diye ki oda bi gömlek bi ceket ay bi bozuldum giymiyorum bile neyse dayanamadım mesaj attım x e ayıptır istemek ne yollarım ama keşke söyleyen sen olsaydın arkadaşıma istetmeseydin diye meğersem çocuğun bişeyde haberi yok arkadaşım kendi başına yapmış bu işi zaten aldığında ilk ona göstermiş guzelmi beğenimi diye oda sadece gömleği ver ceket benim olsun önün neyine yetmiyo demiş siz hediyeleri istedi yazınca bu geldi aklima
Ya inanamiyorum, sen de mi yasadin?
Ama sen akillilik edip para pul olaylarina girmemissin, benim " ortak hesap" az kalsin hayatimin pismanligi olacakti biraz daha goz yumsam.
Bu insanlarla yokkkk bas edilmiyor, mumkun degil. Ne laftan anliyorlar ne susmaktan.
Bu insanlar kendi fesatliklari bizde de var saniyorlar, ben bu kadar plan program yapamazdim. Ince ince islediler beni.
Simdi dusunuyorum de ufak ufak belirtileri vardi baslarda..
Hah ben de oyle dusunuyorum, sagolsun arkadaslar tavsiye veriyorlar, hepsini ciddiye aliyorum. Ama bunlarda ise yaramaz, sen de yasadigin icin beni anlarsin.
Sen de kurtuldugun icin cok sevindim.
Ben de rahata ereyim artik. Rezillikleri bitmiyor ki ailenin..
Evet kurtuldum cok sukur. Arkamdan atilip tutuluyor gerci. Tam olarak evlenir veya baska kurban bulursa kurtulmus olacagim..
Bende insanlarin bu denli kotulugune inanmayan biriydim. Bilmezdim hic boyle seyleri. Birde sey sorayim sana.. Hic hayal goruyorsun veya yanlis duydun veya unutkansin tarzinda seyler soyluyormuydu sana? Eger oyleyse instagram sayfalarinda narc abuse diye sayfalar var. Oku bilgilen. Belki seninkisi de narsist dir.
Gerci bende boyle seyler yasadigim icin fazla gozume batiyor da olabilir psikolojik olarak
Ama boyle insanlarin normal olmadigi belli veya fazla cingözler bilemiyorum artik adina her ne denilirse..
Liste mi yapmis
Bence onlarin sana aldiklarini bir an once geri ver takilari vs. Ama yaninda birileri bulunsun. Sahit olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?