Bu kadari da fazla...

Gercek dunyaya cok sert inis yaptim. Ama anladim ki sustukca burnumdan getirecekler. Haklisiniz korkak!! O korkaktan bi halt olmaz.
Bugun o mesaji bana atti dedim ya, cikolatasini alip gitmistir evine. Benim de dileklerim o yonde mutlu mutlu yasasinlar sonsuza kadar.

Bence arabayı,Yeni eşya meselesini, 4 sene kurs için evlenmeyin deyişini falan filan da söyleyin bunlar asaletten anlamıyor;"büyüklük sende kalsın" deyip afedersiniz mal gibi oturmaya devam ediyorlar. Çok çok sinirlendim ya sizin yerinize kusura bakmayın

Onlarla konus hem kizlarinin hemde teyzenin yaptiklarini anlat. Onlardan ikisinide geri tutmalarini rica et.

Ya cok tatlisiniz,cok tesekkur ederim.
Iste aynen oyle. Haklisiniz.
Sen yakma gemileri diyor babasi.
Ama kiz bana bugun esyalari ver diye mesaj atiyor,teyze evimize kosuyor.
Gercekten bunlarin olmamasi adina ne yapiyorlar ki. Haklisin demekten baska..

Arkadaşım allah yardımcın olsun merak ettigim birşey var eşyalar şuan nerede eğer hala mağazada falansa yarın gidin ilk iş olarak teslim adresini değiştirin ve sakin baskasina teslim etmeyin sorunlusu siz olursunuz deyin evdeyseler annenizi siki siki tembihleyin kesinlikle siz yokken vermesin kapiyida açmasın gelirseler hemen sizi arasın sizde polisi arayın şuan evimizi basmışlar diye ne münasebet canım onlar kullanırken sen çalışıp o eşyaların parasınimi ödeyeceksin emeğine yazık degilmi

Anlaşılan terkedilmek çok dokunmuş o şahısa ne koparırsam kardır mantığı yürütüyolar umarım işler daha kötü olmaz .Utanmazlığı özgüven sayan insanlar var ne acı..!! Allah yardımcınız olsun .

Cogunlugu evde ama evde olmayan bir kac parca da var. Fatura benim adima,ben aldim. Benden baskasi adresi degistirebilir mi yarin uyaracagim her ihtimale karsin.

O esyalar sadece basit maddi degeri olan seyler degil , inanin oyle hevesle,umutla aldim ki. Bu esyalari isterken sanki benim duygularimi da calacaklar gibi hissediyorum..

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

Hicbir sekilde kapiyi da acmayin. Muhattap olmayin. En onemlisi dengeni bozmalarina izin verme. Dengen bozulur karsilik verirsen sana karsi kullanirlar bunu.

Les bunlar. Bende boylelerinle karsilastim ve psikolojim bozulmustu resmen. Ama hicbirsey koparamadilar. Para konulari havada ucusup duruyordu para kelimesinden tiksinecek hale gelmistim artik.

Benim hesabima da yatirmak istenilmisti buyuk miktarlar sozde evlenecegiz diye, ama kabul etmedim. Sukur. Yoksa boyle suclu duruma dusururler insani.
Olaylar kopma noktasina gelince evimi elimden alma konulari bile agizlarindaydi dusun yani
Sonra ne mi oldu? Ben zengin koca avcisiymisim. Para pesindeymisim vsvs tarzinda iftiralar atildi olaylarin icine akrabalarim bile cekildi..
İste bunlar hep projeksiyon canim. Kendi iclerinde ne varsa karsi tarafi onlarla sucluyorlar. Kendileri ac kopek halbuki. Benim de maddi durumum gayet yerinde oysaki. Babama bile muhtac olmayi sevmem. Hos onlarin da yerindeymis sozde..ama yetmiyormus demek veya insanlari yiyerek yukselmisler bu vakte kadar.

Ama Hicbirsey de yapamadilar. Yapamazlar. Totolari yemez. Yesin de goreyim.Sende birak havlasin dursunlar. Al cayini kahveni izle ve gul gec. Oyle kolay degil insan dolandirmak..

Bir yandan da komik zaten. Disardan bakinca. Senin olay da oyle..
Yaw kardesini ne yapacaksin herif? Ne estetigi ne yag aldirmasi...
Valla benimde yasadiklarima ara sira guluyorum. Trajikomedi yilan hikayesi gibi. Tam kara cahil insanlarin, kurtlar sofrasinin ortasina dusmusum dedim.
Sende onlar icin Deli diye gec..hic huzurunu kacirmana degmez inan.

Uzaklastirma karari iyi fikir. Ama bunlara isleyecegini sanmiyorum..
Hicbirsey yapma tepki verme. Teyze kapiyla dövünsün dursun.

Sonuçta mal canın yongası tabii.

Olur mu olur gider nisanlisiyim gelemedi der evimizi tuttuk eşyalar buraya gelecek der ki bide onla bakmaya gittiyseniz çalışanda ex ı hatırlarsa yapar güzellik adresi değiştirir ama siz uyarın sakin diye yüzsüzlere bak utanır insan yaa hediyelerinide kargoyla gönderin benimkiler kalsin deyin utanırlar diyeceğim de utanmazlar benimde bir zamanlar erkek arkadaşım var ciddi dusunuyoz aileler biliyo falan ama tanışma yok amca kızıda çok yakın arkadaş benim tanistiranda o neyse biz ayrıldık neyse bi gün arkadaşım mesaj atti x hediyelerini geri istiyo diye ki oda bi gömlek bi ceket ay bi bozuldum giymiyorum bile neyse dayanamadım mesaj attım x e ayıptır istemek ne yollarım ama keşke söyleyen sen olsaydın arkadaşıma istetmeseydin diye meğersem çocuğun bişeyde haberi yok arkadaşım kendi başına yapmış bu işi zaten aldığında ilk ona göstermiş guzelmi beğenimi diye oda sadece gömleği ver ceket benim olsun önün neyine yetmiyo demiş siz hediyeleri istedi yazınca bu geldi aklima

Sakın verme pislikler alamasınlar kudursunlar! Onlar yüzsüzler utanmazlar isterler alır kullanırlar bir de. Sakın verme canım benim paramla alındı bağışladım ben onları neyin peşindesiniz yaz. Dinsizin hakkından imansız gelir versen daha çok içine oturur. Para pul değil derdin bu belli zaten. Açıkgözlük ettik aldık eşyaları duygusunu yaşatmayın onlara hevesleri kursaklarında kalsın! Allah kurtarmış kararlı duruşunuzu tebrik ederim gurur duydum bir kadın olarak. İlkeli yanaklarından öperim:)

Yani diyo ki baskasini niye karistiriyorsun? Niye gozun aciliyor? Kuzu kuzu kardesimi ihya etcektin. Ayrilmakla ennnn dogrusunu yapmissin. Emin ol zerre pismanlik duymayacaksin. Ve mesajlarini okudum degersiz hissediyorum demissin. Bu yanlis. Bu ucuzlar sana deger vermiyor diye mi degersiz olcakmissin? Onlar kendileri degersiz nankor. Sen zaten degerlisin :) kendine buyuk bir iyilik yapmissin emin ol. Tanimiyorum ama rica edicem kendine cok sevdigin bir tatliyi benim icin ismarlar misin ödül olarak? Bak ben senin iyiligin icin istiyorum parani :))) bi de cay soyle kendine. Sonra eve gel gobek at. Ben de bosandm ucuz birinden. Oyle de sevildim ki sonradan sukur. Hem sevdm hem sevildm masallah. Hic de hayat onla bitmiyomus. Bi tarafimizin kenarlari. Ay delirdim okudukca.

Ozgurlugun tadini cikar. Kendilerine baska enayi bulsunlar. Bu gercekten sevilmek degil. Hic kendini edebiyata baglama. Aksine kendinden 11 yas kucuk kizi bulmus. Embesil kardesine ezdirmis. Bu kadar sey yasatmis. Boylesi zaten seni sevmesin mumkunse.

Ailene de cok mahcup olup kendini yipratma. Hatalar insanlar icin. Sen onlarin cocuklarisin. Cocukken kucuk hatalar yapiyorduk affediyorlardi. Buyuduk daha degisik hatalar yapiyoruz hepsi bu. Olur yani normal. Ay sevinc naralari atasim var. Bi de bosandgmda bu kdr sevinmistm :)

Öncelikle böyle insanlıktan nasibini almamış yaratıklardan kurtulduğunuz için Allah kurtarmış diyorum. Bugünlerde çok sinirinizi bozdukları ortada ama hayatınızı kurtarmışsınız. Okudukça eski nişanlınızı parça pinçik etmek, teyzeyle kardeşi de birbirlerine vura vura eziyet etmek istedim. Bu nasıl bir rezil davranıştır.

bir avukata danışsanız, başıma bir şey gelmesi ya da evime bir şey olması halinde sorumlu exnişanlıdır filan gibi kararlar çıkartılır belki.

arkadaşları dinle.
nişanlına son kez uyarı mesajı at.
eğer telefonla ve eve gelme tacizleri devam ederse polis çağıracağını, tüm sülalesiyle mahkemede hesaplaşacağınızı söyle.

sen onlarla uğraşamazsın çünkü yüzsüzler. bırak devlet uğraşsın.
kim rahatsız ederse etsin, hepsinden tek tek şikayetçi olursun.

niye kendini yorup yıpratıyorsun?

ben yeni evliyken ailesiyle çok olay yaşadık. eşimin ana babası ve 6 kardeşi, enişteler vs evimize geleceklerdi güya konuşmak için.
kv ye; "hiçbirinizi evimde istemiyorum. geleni direkt polise şikayet ederim. haneye tecavüzden mahkemeye veririm" dedim. yıllarca bir daha sesleri çıkmadı.

İltifatta aldım o sinirin arasında,teşekkür ederim
İşin şakası bir yana bence bir şekilde herkes her şeyi bilmeli sevgili konu sahibi arkadaşım, sen zaten maşallah cesur ve akıllı bir kadınsın bu durumda güzelliğinden zaten şüphem yok e senin gibi bir eş adayını kaybetmek istemiyorsa son bir umut kardeşine rest çeker mi ben onu çok merak ediyorum...

gecenlerde de sen konu acmıstın değil mi
bu kardesle hayat gecmez
ne bu böyle asalak gibi koskoca insan sürekli abisinin tepesinde
ya resti çekin ya da ayrılın
hayat boyu bu boyle olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…