- Konu Sahibi Scarlet015t
Senin peşini bırakmaz o af dileyecektir mutlaka seni yumuşatmaya çalışacaktır dik durmaya devam et önceki konularında okudum nerden tutsam elimde kalıyor bu adamla olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar daha da cirkinlesir. Soyliyeyim..
Bence hicbiriyle muhattap olma. Seni sinirsel yipratmalarina izin verme. Sinir aninda birsey dersin kayda alir veya msj saklar seni kotu lanse eder...belki teyzeye oyle yapmistir ondan oyle konusmustur kadin. Tehlikeli baya.. Uzak durman iyi olur.
Birde tam bu tarz pislik insanlar sonradan ortaliga iftira atar senin hakkinda. Kendilerini temize cikarirlar ailecek. Kafalar anca boyle kurnazliga calisir cunki.
Kendi emekleriyle biryerlere gelmeyen asalak ve milletin malina goz diken insanlardan korkacaksin.
Senin peşini bırakmaz o af dileyecektir mutlaka seni yumuşatmaya çalışacaktır dik durmaya devam et önceki konularında okudum nerden tutsam elimde kalıyor bu adamla olmaz
Sorunları kendi halledip yerinde cevap verip sınırları çizebilmeliydi,muhtemelen bu halleri yüzünden kaçırdı herkesi bitti ilişkileri,iyki ağzı sıkı değil yoksa evlendikten sonra öğrenirdin daha kötü olurdu,en azından kendini ele verdi
Eski nişanlına söylemen gerekli. Ben senin kardeşin bakmam, 37 yaşına kadar araba almadın evlendikten sonra alasın tuttu, aldırmam, evimde kaldırmam, onun hareketlerini desteklemem, susmama göz yummam ve ne dersen de, hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum, şu saatten sonra seninle evlenmem.
Ah ah ezdircegim kadar ezdirmisim.Helal olsun ezdirmemişsin kendini
Bak bunu cok iyi yapmissin. Gerci yaptiginin tamami cok iyi. Seni anlindan öpüp tüm sacma sapan seylere göz yuman kizlara örnek diye gösterebilmek isterdim.
Cok cok tesekkur ederim.
Gercekten benim resmen basiretim baglanmis.
Ben bunlara oyle uzun zamandir dayaniyorum ki. Nasil bu kadar yapilmasina izin vermisim.
Son anda kurtardim kendimi.
Anne babasini aradim bir tek. Yoksa kardesi kim bilir neler anlatacakti.
Nasil kurnazlik hem de.
Abisi bana bisey alsa kardesi kiyametleri koparir ayni seyleri isterdi.. Basit kiskanclik dedik gectim.
Abisiyle her bulusmamizda surekli ama surekli arardi, ne zaman geliyosun diye..
Ogretmenler gununde hediye alcam diye ben de istiyorum diye tutturur..
Bunlari yapan kac yasinda kadin.
Iste sevgililigin basinda boyle
Nisanlilikta estetik
Evlilikte ev araba
Evrimlesti istekler.
Ben de kamuda memurum öğretmen arkadaslarım var,bu şekilde çıkarcı olduğunu cok net bildiğim bi aile var her fırsatta bi öğretmen gelin istiyoruz aracı olsana birileriyle tanıştırsana diye yıllardır yoklar beni ki gelecek olan kızdan öyle beklentileri var ki evlere şenlik,kv ve kple birlikte oturma,kendisine saygıda hürmette kusur etmeme ve oğlunun gönlünü etme vs vs,bu arada oğlu da öğretmen en son oğlun zaten okulda çalışıyor o ortamda bulamamış ona kim aracı olabilir dedim de bi süredir didiklemiyor beni. Cidden bu tarz yiyici insanların gözü hep öğretmen hanımlarda ,çok doğru bi tespitbu konunun devamını okurken tekrar farkettim, öğretmensiniz. birçok kişi de farkındadır da ben yeni farkettim. öğretmenlerin tatilleri ve sabit maaşları, bu tip yiyici tiplerin tam istediği şey oluyor herhalde. benzer durumdan şikayetçi çok öğretmen okuyoruz burada. o yüzden tüm bekar öğretmen hanımlar, dikkatli olun nolur. iki kez üç kez düşünün.
Tatlım sen neden içindekilerini bosaltmuyorsun onlara.Ben olsam önce o şımarık kardeşini arardım. Aileme yaptığı terbiyesizliktir başlar asalak gibi abisinin üstünde yaşamasına kadar saydirir kapatırım. Sonra ailesini arar iyi insanlar diyorsun uygun bir dille neden olmayacagini anlatır ve bu aileden artık birilerinin kendi ailemi arayıp bir şeyler söylemlerine izin vermemeleri söylerdim. Eğer o nişanlı bozuntusu ısrar ederse ona da içimdeki her şeyi. Yaptığı hu sinsi planları yuzune vururdumTeyzesi bugun annemi aradi.
Bana soylediklerini aynen yaziyorum:
*Benim oglum kizinizin kaprislerini cekmek zorunda degil
* Nisanlilik, oyle cocuk oyuncagi degil
* her anlasmazlikta yuzuk cikaran evlenince napar kim bilir ( ilk kez cikardim )
*derdi neyse soylesin biz buyukler olarak halledelim. (Derdim ne ola ki)
*cocuk elinden geleni yapmis,daha da yaparmis. ( doyumsuzum ya ben ,ondan ayrildim)
Bunlari bir cirpida soyleyip kapatti kadin..
Artik beni nasil lanse ettilerse abi-kardes..
Sadece kardesi diye dusunme. Bu isin icinde seninkisi de var. Abi kardes kendilerine para kaynagi ve delirtecek kurban pesindeler resmen. Tovbe yarabbim... Bence dedigim gibi uzak dur. Cicek yollasa ne yazar. Ortada saglikli iliski bile olmamis hicbirzaman. Saglikli bir sevgi algisi bile yok. Olmasi mumkun degil cunki exinin zihniyeti pis. İlk konunda belli oluyor zihniyeti.
Aslinda belli ediyor boyleleri kendini..ama sag gosterip sol vuruyorlar insan neyin icinde oldugunu algilayamiyor.
Bence her kadin duygusal ve psikolojik siddet hakkinda bilinclenmeli. Manipulasyon teknikleri hakkinda da.
Cunki bu tarz insanlar cokmus bunu anladim. Senin ruhun duymadan normalini degistirir. Susturur vsvs ...
Ben de kamuda memurum öğretmen arkadaslarım var,bu şekilde çıkarcı olduğunu cok net bildiğim bi aile var her fırsatta bi öğretmen gelin istiyoruz aracı olsana birileriyle tanıştırsana diye yıllardır yoklar beni ki gelecek olan kızdan öyle beklentileri var ki evlere şenlik,kv ve kple birlikte oturma,kendisine saygıda hürmette kusur etmeme ve oğlunun gönlünü etme vs vs,bu arada oğlu da öğretmen en son oğlun zaten okulda çalışıyor o ortamda bulamamış ona kim aracı olabilir dedim de bi süredir didiklemiyor beni. Cidden bu tarz yiyici insanların gözü hep öğretmen hanımlarda ,çok doğru bi tespit
Tatlım sen neden içindekilerini bosaltmuyorsun onlara.Ben olsam önce o şımarık kardeşini arardım. Aileme yaptığı terbiyesizliktir başlar asalak gibi abisinin üstünde yaşamasına kadar saydirir kapatırım. Sonra ailesini arar iyi insanlar diyorsun uygun bir dille neden olmayacagini anlatır ve bu aileden artık birilerinin kendi ailemi arayıp bir şeyler söylemlerine izin vermemeleri söylerdim. Eğer o nişanlı bozuntusu ısrar ederse ona da içimdeki her şeyi. Yaptığı hu sinsi planları yuzune vururdum