• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Senin peşini bırakmaz o af dileyecektir mutlaka seni yumuşatmaya çalışacaktır dik durmaya devam et önceki konularında okudum nerden tutsam elimde kalıyor bu adamla olmaz

Bunlar daha da cirkinlesir. Soyliyeyim..
Bence hicbiriyle muhattap olma. Seni sinirsel yipratmalarina izin verme. Sinir aninda birsey dersin kayda alir veya msj saklar seni kotu lanse eder...belki teyzeye oyle yapmistir ondan oyle konusmustur kadin. Tehlikeli baya.. Uzak durman iyi olur.
Birde tam bu tarz pislik insanlar sonradan ortaliga iftira atar senin hakkinda. Kendilerini temize cikarirlar ailecek. Kafalar anca boyle kurnazliga calisir cunki.

Kendi emekleriyle biryerlere gelmeyen asalak ve milletin malina goz diken insanlardan korkacaksin.

Bunlar daha da cirkinlesir. Soyliyeyim..
Bence hicbiriyle muhattap olma. Seni sinirsel yipratmalarina izin verme. Sinir aninda birsey dersin kayda alir veya msj saklar seni kotu lanse eder...belki teyzeye oyle yapmistir ondan oyle konusmustur kadin. Tehlikeli baya.. Uzak durman iyi olur.
Birde tam bu tarz pislik insanlar sonradan ortaliga iftira atar senin hakkinda. Kendilerini temize cikarirlar ailecek. Kafalar anca boyle kurnazliga calisir cunki.

Kendi emekleriyle biryerlere gelmeyen asalak ve milletin malina goz diken insanlardan korkacaksin.

Anne babasini aradim bir tek. Yoksa kardesi kim bilir neler anlatacakti.

Nasil kurnazlik hem de.

Abisi bana bisey alsa kardesi kiyametleri koparir ayni seyleri isterdi.. Basit kiskanclik dedik gectim.

Abisiyle her bulusmamizda surekli ama surekli arardi, ne zaman geliyosun diye..

Ogretmenler gununde hediye alcam diye ben de istiyorum diye tutturur..
Bunlari yapan kac yasinda kadin.

Iste sevgililigin basinda boyle
Nisanlilikta estetik
Evlilikte ev araba
Evrimlesti istekler.

Senin peşini bırakmaz o af dileyecektir mutlaka seni yumuşatmaya çalışacaktır dik durmaya devam et önceki konularında okudum nerden tutsam elimde kalıyor bu adamla olmaz

Evet eve cicek gondermis geri yolladim.
Onun parasini da ortak hesaptan isterdi de. Allahtan kapatmisim.
Sinirlerimi bozuyor ondan gelen her sey.

Beni ne hale soktular aylardir ruhumu cekmisler.

Sorunları kendi halledip yerinde cevap verip sınırları çizebilmeliydi,muhtemelen bu halleri yüzünden kaçırdı herkesi bitti ilişkileri,iyki ağzı sıkı değil yoksa evlendikten sonra öğrenirdin daha kötü olurdu,en azından kendini ele verdi

Bu adam kiz kardesi mevzu olunca cozumsuz kaliyor. Ben anlamadim ki. Kardesi evlenmiceksin diyor, gelip bana kardesim boyle boyle dedi diyor. Kardesi yaglarimi aldircam diyor,gelip bana diyor.
Simdi ne istiyolarsa yapsinlar. Engeldim ya ben mutluluklarina
Aradan da cekildim.

Eski nişanlına söylemen gerekli. Ben senin kardeşin bakmam, 37 yaşına kadar araba almadın evlendikten sonra alasın tuttu, aldırmam, evimde kaldırmam, onun hareketlerini desteklemem, susmama göz yummam ve ne dersen de, hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum, şu saatten sonra seninle evlenmem.

Bana yorum alani birakmiyordu, soyle ki: "bana bunlari bunlari dedi ama hayir dedim." Bir sey diyecek olursam uff cok uzattin, ben zaten hallettim. E ben? Benim hayatim hakkinda konusuyosun. Ben de bi fikrimi soyleseydim. ???
Psikolojik siddet. Eger bi cumle ettiysem oooo,sen beni kotu lanse ediyorsun, beni surekli kotuluyosun bilmem ne.

Cok akilli ya kendisi
Konulari bana isleyecek,beni susturacak, benim hayatimi cehenneme cevirecekti.

Bak bunu cok iyi yapmissin. Gerci yaptiginin tamami cok iyi. Seni anlindan öpüp tüm sacma sapan seylere göz yuman kizlara örnek diye gösterebilmek isterdim.

Cok cok tesekkur ederim.
Gercekten benim resmen basiretim baglanmis.
Ben bunlara oyle uzun zamandir dayaniyorum ki. Nasil bu kadar yapilmasina izin vermisim.

Son anda kurtardim kendimi.

Cok cok tesekkur ederim.
Gercekten benim resmen basiretim baglanmis.
Ben bunlara oyle uzun zamandir dayaniyorum ki. Nasil bu kadar yapilmasina izin vermisim.

Son anda kurtardim kendimi.

Yok yok sikma hic canini. Bunlari görmeyip yada görmek istemeyip bide ömür boyu cekmek vardi. Zararin neresinden dönersen kardir. Allah hakkinda hayirlisini versin

bu konunun devamını okurken tekrar farkettim, öğretmensiniz. birçok kişi de farkındadır da ben yeni farkettim. öğretmenlerin tatilleri ve sabit maaşları, bu tip yiyici tiplerin tam istediği şey oluyor herhalde. benzer durumdan şikayetçi çok öğretmen okuyoruz burada. o yüzden tüm bekar öğretmen hanımlar, dikkatli olun nolur. iki kez üç kez düşünün.

Anne babasini aradim bir tek. Yoksa kardesi kim bilir neler anlatacakti.

Nasil kurnazlik hem de.

Abisi bana bisey alsa kardesi kiyametleri koparir ayni seyleri isterdi.. Basit kiskanclik dedik gectim.

Abisiyle her bulusmamizda surekli ama surekli arardi, ne zaman geliyosun diye..

Ogretmenler gununde hediye alcam diye ben de istiyorum diye tutturur..
Bunlari yapan kac yasinda kadin.

Iste sevgililigin basinda boyle
Nisanlilikta estetik
Evlilikte ev araba
Evrimlesti istekler.

Sadece kardesi diye dusunme. Bu isin icinde seninkisi de var. Abi kardes kendilerine para kaynagi ve delirtecek kurban pesindeler resmen. Tovbe yarabbim... Bence dedigim gibi uzak dur. Cicek yollasa ne yazar. Ortada saglikli iliski bile olmamis hicbirzaman. Saglikli bir sevgi algisi bile yok. Olmasi mumkun degil cunki exinin zihniyeti pis. İlk konunda belli oluyor zihniyeti.

Aslinda belli ediyor boyleleri kendini..ama sag gosterip sol vuruyorlar insan neyin icinde oldugunu algilayamiyor.
Bence her kadin duygusal ve psikolojik siddet hakkinda bilinclenmeli. Manipulasyon teknikleri hakkinda da.
Cunki bu tarz insanlar cokmus bunu anladim. Senin ruhun duymadan normalini degistirir. Susturur vsvs ...

bu konunun devamını okurken tekrar farkettim, öğretmensiniz. birçok kişi de farkındadır da ben yeni farkettim. öğretmenlerin tatilleri ve sabit maaşları, bu tip yiyici tiplerin tam istediği şey oluyor herhalde. benzer durumdan şikayetçi çok öğretmen okuyoruz burada. o yüzden tüm bekar öğretmen hanımlar, dikkatli olun nolur. iki kez üç kez düşünün.
Ben de kamuda memurum öğretmen arkadaslarım var,bu şekilde çıkarcı olduğunu cok net bildiğim bi aile var her fırsatta bi öğretmen gelin istiyoruz aracı olsana birileriyle tanıştırsana diye yıllardır yoklar beni ki gelecek olan kızdan öyle beklentileri var ki evlere şenlik,kv ve kple birlikte oturma,kendisine saygıda hürmette kusur etmeme ve oğlunun gönlünü etme vs vs,bu arada oğlu da öğretmen en son oğlun zaten okulda çalışıyor o ortamda bulamamış ona kim aracı olabilir dedim de bi süredir didiklemiyor beni. Cidden bu tarz yiyici insanların gözü hep öğretmen hanımlarda ,çok doğru bi tespit

Teyzesi bugun annemi aradi.

Bana soylediklerini aynen yaziyorum:

*Benim oglum kizinizin kaprislerini cekmek zorunda degil
* Nisanlilik, oyle cocuk oyuncagi degil
* her anlasmazlikta yuzuk cikaran evlenince napar kim bilir ( ilk kez cikardim )
*derdi neyse soylesin biz buyukler olarak halledelim. (Derdim ne ola ki)
*cocuk elinden geleni yapmis,daha da yaparmis. ( doyumsuzum ya ben ,ondan ayrildim)

Bunlari bir cirpida soyleyip kapatti kadin..
Artik beni nasil lanse ettilerse abi-kardes..
Tatlım sen neden içindekilerini bosaltmuyorsun onlara.Ben olsam önce o şımarık kardeşini arardım. Aileme yaptığı terbiyesizliktir başlar asalak gibi abisinin üstünde yaşamasına kadar saydirir kapatırım. Sonra ailesini arar iyi insanlar diyorsun uygun bir dille neden olmayacagini anlatır ve bu aileden artık birilerinin kendi ailemi arayıp bir şeyler söylemlerine izin vermemeleri söylerdim. Eğer o nişanlı bozuntusu ısrar ederse ona da içimdeki her şeyi. Yaptığı hu sinsi planları yuzune vururdum

Son düzenleme:
Keşke herkes sizin kadar şanslı ve güçlü olabilse.Bu asalak aileyi Allah şaşırtmış da yüzlerini nişanlıyken göstermişler.Evlendikten sonra hayatınız bitecekti muhtemelen bir ay içinde boşanacaktınız.Sakın sakın ne olursa olsun bu adama geri dönmeyin.Gidin yoksul sevindirin Allah sizi kurtardığı için.Yolunuz bahtınız açık olacak.İşte her şey bundan sonra güzel olacak.Sevgiler...

Bunlar karşıdakilerini enayi yerine koyuyorlar. Bence de çok doğru bir karar verdiniz. Emin olun pişman olacaklar ama sakın kararınızdan dönmeyin çünkü eski haline dönerler. Sizi bildiğiniz yolunacak tavuk sanmışlar. Ne insanlar var yahu ne cesaret

Konunuzu takip ediyordum, adınıza gerçekten sevindim. O kadar olaya rağmen yüzügü çıkaramayacak çok insan vardır, emin olun. Çok güzel davranmışsınız. Adam evlendikten sonra da değişmezdi, daha beter olurdu herşey.
İnşallah karşınıza değerinizi bilen, sizi ve aileninizi üzmeyen biri çıkar zamanı gelince.

Sadece kardesi diye dusunme. Bu isin icinde seninkisi de var. Abi kardes kendilerine para kaynagi ve delirtecek kurban pesindeler resmen. Tovbe yarabbim... Bence dedigim gibi uzak dur. Cicek yollasa ne yazar. Ortada saglikli iliski bile olmamis hicbirzaman. Saglikli bir sevgi algisi bile yok. Olmasi mumkun degil cunki exinin zihniyeti pis. İlk konunda belli oluyor zihniyeti.

Aslinda belli ediyor boyleleri kendini..ama sag gosterip sol vuruyorlar insan neyin icinde oldugunu algilayamiyor.
Bence her kadin duygusal ve psikolojik siddet hakkinda bilinclenmeli. Manipulasyon teknikleri hakkinda da.
Cunki bu tarz insanlar cokmus bunu anladim. Senin ruhun duymadan normalini degistirir. Susturur vsvs ...

Yok asla. Bir baskasindan neden onu sorumlu tutayim dedigim icin kaldim bu iliskide hep. Bu iliskiyi bitiren adamin kendi karakteri.
Cok haklisiniz,siddet sadece fiziksel olmayabilir. Bazen en sakin sesiyle oyle mahveder ki psikolojinizi..
Biz kadinlarin hatasi, iyi olacaktir evlenince duzelecektir dememiz.
Kendimizi kandiriyoruz.
Ben de bu zamana kandirdim.

Ben de kamuda memurum öğretmen arkadaslarım var,bu şekilde çıkarcı olduğunu cok net bildiğim bi aile var her fırsatta bi öğretmen gelin istiyoruz aracı olsana birileriyle tanıştırsana diye yıllardır yoklar beni ki gelecek olan kızdan öyle beklentileri var ki evlere şenlik,kv ve kple birlikte oturma,kendisine saygıda hürmette kusur etmeme ve oğlunun gönlünü etme vs vs,bu arada oğlu da öğretmen en son oğlun zaten okulda çalışıyor o ortamda bulamamış ona kim aracı olabilir dedim de bi süredir didiklemiyor beni. Cidden bu tarz yiyici insanların gözü hep öğretmen hanımlarda ,çok doğru bi tespit

Kesinlikle size katiliyorum. Ben anlamiyorum bu algiyi.
Ogretmeniz diye yolunacak kaz gibi mi gorunuyoruz.

Tatlım sen neden içindekilerini bosaltmuyorsun onlara.Ben olsam önce o şımarık kardeşini arardım. Aileme yaptığı terbiyesizliktir başlar asalak gibi abisinin üstünde yaşamasına kadar saydirir kapatırım. Sonra ailesini arar iyi insanlar diyorsun uygun bir dille neden olmayacagini anlatır ve bu aileden artık birilerinin kendi ailemi arayıp bir şeyler söylemlerine izin vermemeleri söylerdim. Eğer o nişanlı bozuntusu ısrar ederse ona da içimdeki her şeyi. Yaptığı hu sinsi planları yuzune vururdum

Ah size anlatamam nasil aramak istiyorum. Icimdekileri dokmek istiyorum. En cok da aileme yaptigimi hadsizlikleri tek tek soylemek istiyorum.
Ama oyle insanlar ki ben bulastikca beni daha da cok cekiyorlar cukurlarina. Ornek vereyim
Ev esyasi bakmistik bir gun, abi kardesine yaptiklarimizi anlatirken (!) kiz da ne ev esyasi, burdakileri alirsiniz iste, demis.
Tabi yeni esyalar ona alinacakmis. ( bana bunu nasil soylersin) tabi benim paramin katkilariyla.
Nisanli denen insan bana hemen soyledi !!!
Ben de tutamadim ve yuzune soyledim, kardesine.
Tepki su: aglama krizi,ben naptim kii demesi.
Resmen psikolojime oynadilar. Ya ben yanlis anladim kizcagiz bisey dememis ya da benim odun nisanlim yanlis aksettirmis diye dusunuyodum.
Ertesi gun, butun aileye " scarlet abimi eziyor,esyalarini begenmiyor tarzi seyler soylenmis. Ben saf saf yanlis anlamisim diye dusunurken.
Ben arasam , herhangi bir sey desem,aglama krizleri,magdur edebiyati. Ben kapattiktan sonra aileye yetistirme,hakkimda cirkin iftiralar.

Hos artik o ailenin ne dusundugu umrumda degil sadece icimdekileri dokersem ruhum kararacak korkusunu yasiyorum.

Back