• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Cok tesekkur ederim.

Resmen adam beni kardesinin gonlunu hos eylemek icin para kaynagi olarak kullanacakti.

Ne ogrendim biliyo musunuz, kiz kardesini ehliyet kursuna yazdirmis. Ne kadar masum dmi, her seyi bana durustce (!) anlatan bunu benden niye sakladi, ne tesaduf ustune de evlendikten sonra kardesime araba aliriz dedi.

Resmen planli programli calismislar..

Aynen oyle, yaptiklari seyleri de "ne var ki canim" tavriyla normal gostermeye devam edeceklerdi.

O degil de abisi kac senedir calisiyor simdiye kadar neden almamiz kizkardesine araba? Kardesi neden kac seneden sonra simdi okumayi akil etmis?.Sizin hayatlarina girmenizi mi beklemisler? Bunun cevabi belli zaten de bundan sonra ne yapacaklar cok merak ediyorum. Biricik kardesine araba da alamayacak simdi.

Google’a gizli psikopat yazıp çıkan sayfayı inceler misiniz?
Link vermek yasak diye direkt yazamadım.

Sizi se tebrik ediyorum. Keşke bu gözü açık ve cesur haliniz bende olsaydı zamanında. O zaman şimdi 2 çocuklu boşanmış bir kadın olmazdım.
Sinyaller nişanlıyken geliyor da biz kondurmuyoruz.

Sakın geri adım atmayın. Sakın barışmayın.

Cok tesekkur ederim. Her serde bir hayir varmis. Sizin de iki cocugunuz bu hayir.
Onlar olmus iyi ki. Bosanmissiniz sonucta.

Cok haklisiniz.
Bu adam bana sinyalleri veriyordu. Ama oyle seyler de yapiyordu ki beni baska kimse boyle sevemez dedirttiriyordu.

Benim isim evime iki saatlik mesafede. Babacigimin arabasini aliyorum bazen, ben alinca babam otobusle gidiyor gitcegi yerlere. Yasli basli adam. Kiyamiyorum cok nadir aliyorum.

Bu adam bana evlenince baban sana arabasini versin gibisinden biseyler demisti. Babamin durumu olsa zaten hic dusunmeden alir. Bunu gayet iyi bilmesine ragmen, baban sana almicaksa ben hic alamam demek istiyor.
Evlenince senin baban sana araba versin, e o zaman senin kardesine de babasi alsim arabayi ???

Ya iste o zaman konduramadim. Ta ki suyunu cikarana kadar.

Aynen oyle, yaptiklari seyleri de "ne var ki canim" tavriyla normal gostermeye devam edeceklerdi.

O degil de abisi kac senedir calisiyor simdiye kadar neden almamiz kizkardesine araba? Kardesi neden kac seneden sonra simdi okumayi akil etmis?.Sizin hayatlarina girmenizi mi beklemisler? Bunun cevabi belli zaten de bundan sonra ne yapacaklar cok merak ediyorum. Biricik kardesine araba da alamayacak simdi.

37 yasinda. 24 unden beri tam 13 yil calismis. Kardesi..
Inanin anlatilmaz yasanir..

30yasinda, ise girmek icin baslarda yardim ettim. Zannettim ki bulamiyor, yok canim buluyormus. Girmek istemiyormus, bu hayat- gonullu kolelik:)- ona gore degilmis. E tabi birileri calisir sana getirir ne gerek var calismaya.

Teyzesi bugun annemi aradi.

Bana soylediklerini aynen yaziyorum:

*Benim oglum kizinizin kaprislerini cekmek zorunda degil
* Nisanlilik, oyle cocuk oyuncagi degil
* her anlasmazlikta yuzuk cikaran evlenince napar kim bilir ( ilk kez cikardim )
*derdi neyse soylesin biz buyukler olarak halledelim. (Derdim ne ola ki)
*cocuk elinden geleni yapmis,daha da yaparmis. ( doyumsuzum ya ben ,ondan ayrildim)

Bunlari bir cirpida soyleyip kapatti kadin..
Artik beni nasil lanse ettilerse abi-kardes..

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Her mesajiniz bana destek. Her tavsiyeniz benim icin degerli.

Dun saatlerce agladim, ne ara uyudum onu bile anlayamadim.

Bugun, Ailem canim annem babam konuyu asla acmiyor,beni uzmemek icin ellerinden geleni yapiyor.

Savastan cikmis gibi yorgunum ama icim huzur dolu. Ilk kez nefes aliyorum. Bu iliski benim sinirlerimi oyle bozmus. Bu adamin basiretsizligi ve kardesinin doyumsuzlugu benim sinir sistemimle oyle oynamis ki. Resmen bunca hayalkirikligima ragmen hafiflemis hissediyorum.
şimdi farkedemiyorsun ama Allah seni korudu biliyor musun. kaç tane arkadaşım var bu tarz meseleler yüzünden evlerinde huzur kalmadı. sakın geri dönme

Bel altı vurmak istemiyorum ama iyi bişe olaydı 37 sine kalır mıydı lafı dilimin ucuna geliyor,masallah çok da çirkefler,nişanı attığınız için üzerine gelecekler belli çünkü istedikleri gibi yiyemediler seni,böyle hayal etmiyorlardı,sömüremediler kahretsin ki zeki çıktın,azcık aptal olaydın ne de güzel olurdu,böyle maddi manevi fedakar olup verici olduktan sonra herkes herkesi sever konuşturmasın beni,bildiğin sinir oluyorum şu ex nişanlına. Umarım aklını karıştırıp geri döndürmez seni,arada zihnini bulandırırsa yaz bu başlığa herseyi tekrar hatırlatalım sana olur mu :)

Bu arada bugun anne babasini aradim. Olanlari tek tek tek anlattim. Ne bir sey ekledim ne bir sey cikardim.
Hic yadirgamadilar, kendi evlatlari sonucta bilmez mi,haklisin kizim dediler.
Buyukluk sende kalsin,onlar dusuncesizlik etmisler, sen tum gemileri yakma dediler.

Ben cok sabrettim, bi cok seye goz yumdum. Benim icin bitmistir dedim.

Allah askina bugune kadar nerdeydiniz ya, tamam iyi insanlar, hic bir derdim yok ama bu kadar ilgisiz olur mu insan oz evladina karsi. Durumlari gayet iyi, evleri var burda. Birine kizini yerlestiremedin mi,beni aramis ah vah diyorsun.

Anlattikca nefret ettim. Bu ne yaa

Bel altı vurmak istemiyorum ama iyi bişe olaydı 37 sine kalır mıydı lafı dilimin ucuna geliyor,masallah çok da çirkefler,nişanı attığınız için üzerine gelecekler belli çünkü istedikleri gibi yiyemediler seni,böyle hayal etmiyorlardı,sömüremediler kahretsin ki zeki çıktın,azcık aptal olaydın ne de güzel olurdu,böyle maddi manevi fedakar olup verici olduktan sonra herkes herkesi sever konuşturmasın beni,bildiğin sinir oluyorum şu ex nişanlına. Umarım aklını karıştırıp geri döndürmez seni,arada zihnini bulandırırsa yaz bu başlığa herseyi tekrar hatırlatalım sana olur mu :)

Yok artik ben de gayet oyle dusunuyorum. Bilmem kac yillik iliskisi neden bitmis acaba ? Ben artik anlattiklarina inanmiyorum, para pul derdiyle onu da kacirmislardir.
Cok sagolun ya,gercekten iyi ki varsiniz.

Evlensem heralde bdv'nin bas kahramani olurdum ben. Konu basliklarimi yaziyorum
Bugun kardesine araba aldik
Bugun evi onun uzerine yaptik
Calisiyorum ama maasim yok
Gibi :))

Bu arada bugun anne babasini aradim. Olanlari tek tek tek anlattim. Ne bir sey ekledim ne bir sey cikardim.
Buyukluk sende kalsin,onlar dusuncesizlik etmisler, sen tum gemileri yakma dediler.

Allah askina bugune kadar nerdeydiniz ya, tamam iyi insanlar, hic bir derdim yok ama bu kadar ilgisiz olur mu insan oz evladina karsi. Durumlari gayet iyi, evleri var burda. Birine kizini yerlestiremedin mi,beni aramis ah vah diyorsun.

Oğulları evlenirse kaprisli ve bi işe yaramaz kızları üzerlerine kalacak, o yüzden gemileri yakma birini koynuna al eş olarak,ötekini de kanatlarının altına al evlatlık olarak,bunu istedilerinden hak vermişlerdir sana,bunlar ailecek kurnaz demek ki:KK45:

Yok artik ben de gayet oyle dusunuyorum. Bilmem kac yillik iliskisi neden bitmis acaba ? Ben artik anlattiklarina inanmiyorum, para pul derdiyle onu da kacirmislardir.
Cok sagolun ya,gercekten iyi ki varsiniz.

Evlensem heralde bdv'nin bas kahramani olurdum ben. Konu basliklarimi yaziyorum
Bugun kardesine araba aldik
Bugun evi onun uzerine yaptik
Calisiyorum ama maasim yok
Gibi :))
İyi insanlar hala var dışarda,kötüler gibi hep de olacaklar,sen kendine be insanlara dair umudunu yitirme yeter ki,Allah gönlüne göre verir inş.
O bahsettiğin konulara özne olarak hiç dahil olmasın umarım,ben okurken birçoğuna çok üzülüyorum

Oğulları evlenirse kaprisli ve bi işe yaramaz kızları üzerlerine kalacak, o yüzden gemileri yakma birini koynuna al eş olarak,ötekini de kanatlarının altına al evlatlık olarak,bunu istedilerinden hak vermişlerdir sana,bunlar ailecek kurnaz demek ki:KK45:

Bu ne ya.. Allah askina.. Ailecek anormaller.
Tabi canim kesinlikle hepsine ben bakacaktim. Benim ogretmen maasim ye ye bitmez zaten.
Hakikaten aile cok cok onemliymis.
Oyle adama asik oldum bilmem neyle bitmiyormus. Tabi adamin karakterli olmasi en onemlisi ama o karakterde biraz bosluk varsa o aile orayi oyle bi dolduruyor ki. Bu adam icin demiyorum,bunun karakteri olsa her duydugunu bana yetistirmezdi..

Bu ne ya.. Allah askina.. Ailecek anormaller.
Tabi canim kesinlikle hepsine ben bakacaktim. Benim ogretmen maasim ye ye bitmez zaten.
Hakikaten aile cok cok onemliymis.
Oyle adama asik oldum bilmem neyle bitmiyormus. Tabi adamin karakterli olmasi en onemlisi ama o karakterde biraz bosluk varsa o aile orayi oyle bi dolduruyor ki. Bu adam icin demiyorum,bunun karakteri olsa her duydugunu bana yetistirmezdi..
Sorunları kendi halledip yerinde cevap verip sınırları çizebilmeliydi,muhtemelen bu halleri yüzünden kaçırdı herkesi bitti ilişkileri,iyki ağzı sıkı değil yoksa evlendikten sonra öğrenirdin daha kötü olurdu,en azından kendini ele verdi

Bugun bana mesaj atmis

Beni cok seviyomus,ben de onu sevseymisim boyle basit argümanlarla ondan ayrilmaya calismazmisim. ( ne calismasindan bahsediyosa beyin yoksunu,AYRILDIM)

Ben neye istinaden cikarmisim o yuzugu,hangi hareketi buna sebep olmus. ( ne halt yedigini bilmiyor mu bu gerizekali )

Kardesi de zaten yakinda gidecekmis, ( tabii tabiiiii, yersen scarletcim. Yem atiyorum onune, hadi atla)

Ne problem varmis. Parasini vermeme cok kirilmis. Bu sacmaligi bir an once bitirmeliymisim.

"Ben bu sacmaligi dun bitirdim" dedim ve engelledim.

İyi yapmışsınız bir daha barışmayın sakın

Eski nişanlına söylemen gerekli. Ben senin kardeşin bakmam, 37 yaşına kadar araba almadın evlendikten sonra alasın tuttu, aldırmam, evimde kaldırmam, onun hareketlerini desteklemem, susmama göz yummam ve ne dersen de, hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum, şu saatten sonra seninle evlenmem.

Uzun zamandır yazmıyorum foruma şu konuyu ve sonucunu görünce içime su serpildi. Ben de son zamanlarda eşimle görümcelerim yüzünden ayrılığa varacak tartışmalar içindeyim. Her seferinde ayrılmak istiyorum ama kızım gözümün önüne geliyor. Hep diyorum ki bu kadar abla aşığı olduğunu bilseydim asla evlenmezdim. Nişanlilik dönemi arada mesafe olduğu için anlayamadım. Meslektaşım scarlet o kadar sevindim ki erkenden anlayıp ayrilmana. Resmen görümcelerim yüzünden ozguvensiz paranoyak kaprisli biri oldum...

Ilk sayfada 18 ve 24 sayfada güncelleme deyince direkt oraları okudum.
Ve seni içten bir tebrik etmek istedim S Scarlet015t kendine verdiğin bu değer için gün gelecek sen de kendine teşekkür edeceksin.

Bugun konustum.
Sizlere anlatmak istiyorum

En son bana kurs mevzusunu acti (!) hayir dedigi hani (!) o gun sinirlerimi o kadar bozdu ki daha fazla konusmak istemedim derse de girecektim. O gunden beri konusmuyoruz. Bugun bulustuk.

Ilk tepki su, sen hala orda misin ? Bunu mu konusucaz, ben sana noldugunu soylemedim mi.(" sus scarlet sus, benim kardesim her seyi yapacak,ben tepki koymayacagim sen de konulari hep kapatacaksin" demenin diger bir sekli iste)

Bu insana gore , kursa gitmek isteyebilir sorun yok. Bunda bisey yok bana gore de.zaten 4 yil boyunca surduremez bunu cunku o izin vermezmis. Ama belki evlendikten sonra araba alirmis ( alirmis ?? Aliriz demek istiyor ) boylece ilceden merkeze rahat gider gelirmis. Ben ogretmenim,her gun her gun 2 saatlik ilcedeki okuluma gidiyorum. yoruluyorum,bu benim isim. Yorulsam da bu benim isim. Simdi bana tas atacaklar ne var ya abisi degil mi araba da alir sen sus el kizi dicekler. Ben burdan her gun yollara isim icin duserken ,kardesi aof gibi hic kursa ihtiyaci olmayan bir okulda- keyfi- pasa pasa gidip gelmesi icin ben yeni evlenecek ben ,kimseye yuk olmamak icin Para biriktiren ben ,evlendikten sonra bu kiza araba alacagim oyle mi ? Neden evlendikten sonra aliyosun? Simdi al!!!! Simdi ne halt yiyosan ye kendi paranla, evlenicem borcla harcla. Bi de bana bunu odetecek. Neden hanim efendi haftada 3 gun yorulmasin 2 3 saatlik dersleri icin. Ben haftanin 5 gunu calisirken,esim yorulmasin araba alalim diyen var mi ??? Tabi ki yok sen sus scarlet sus!!!!

Tamam dedim. Neden bekliyoruz ki, hemen yapalim dedim. Aptal aptal bakti suratima. Mutlu oldu heralde. Actim mobilden bankaciligi. Tek kurusuna kadar butun parasini havale ettim. O dakka.

Yuzugu cikardim. Koydum masaya.

Artik rahatt rahattt arabani da alirsin, kurslara da gonderirsin. Nasil yasamak istiyosan oyle yasa. Ben yokum.
Dedim ve kalktim.

Geri kalanini birazdan yazacagim.

Sen cok akilli bi kizsin yemin ediyorum helal olsun sana hayran kaldim keske herkez senin gibi olabilse

Bak bunu cok iyi yapmissin. Gerci yaptiginin tamami cok iyi. Seni anlindan öpüp tüm sacma sapan seylere göz yuman kizlara örnek diye gösterebilmek isterdim.

Back