Bugun konustum.
Sizlere anlatmak istiyorum
En son bana kurs mevzusunu acti (!) hayir dedigi hani (!) o gun sinirlerimi o kadar bozdu ki daha fazla konusmak istemedim derse de girecektim. O gunden beri konusmuyoruz. Bugun bulustuk.
Ilk tepki su, sen hala orda misin ? Bunu mu konusucaz, ben sana noldugunu soylemedim mi.(" sus scarlet sus, benim kardesim her seyi yapacak,ben tepki koymayacagim sen de konulari hep kapatacaksin" demenin diger bir sekli iste)
Bu insana gore , kursa gitmek isteyebilir sorun yok. Bunda bisey yok bana gore de.zaten 4 yil boyunca surduremez bunu cunku o izin vermezmis. Ama belki evlendikten sonra araba alirmis ( alirmis ?? Aliriz demek istiyor ) boylece ilceden merkeze rahat gider gelirmis. Ben ogretmenim,her gun her gun 2 saatlik ilcedeki okuluma gidiyorum. yoruluyorum,bu benim isim. Yorulsam da bu benim isim. Simdi bana tas atacaklar ne var ya abisi degil mi araba da alir sen sus el kizi dicekler. Ben burdan her gun yollara isim icin duserken ,kardesi aof gibi hic kursa ihtiyaci olmayan bir okulda- keyfi- pasa pasa gidip gelmesi icin ben yeni evlenecek ben ,kimseye yuk olmamak icin Para biriktiren ben ,evlendikten sonra bu kiza araba alacagim oyle mi ? Neden evlendikten sonra aliyosun? Simdi al!!!! Simdi ne halt yiyosan ye kendi paranla, evlenicem borcla harcla. Bi de bana bunu odetecek. Neden hanim efendi haftada 3 gun yorulmasin 2 3 saatlik dersleri icin. Ben haftanin 5 gunu calisirken,esim yorulmasin araba alalim diyen var mi ??? Tabi ki yok sen sus scarlet sus!!!!
Tamam dedim. Neden bekliyoruz ki, hemen yapalim dedim. Aptal aptal bakti suratima. Mutlu oldu heralde. Actim mobilden bankaciligi. Tek kurusuna kadar butun parasini havale ettim. O dakka.
Yuzugu cikardim. Koydum masaya.
Artik rahatt rahattt arabani da alirsin, kurslara da gonderirsin. Nasil yasamak istiyosan oyle yasa. Ben yokum.
Dedim ve kalktim.
Geri kalanini birazdan yazacagim.