- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- 28
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Canım tebrik ederim yol yakınken kurtuldun, yoksa ömür boyu ailesine birşeyler alacak ve senin sırtından geçinecek bir hıyarla evlenecektin valla çekilmez be sen sana layık saygılı sorumluluk sahibi birini hak ediyorsun birtanem...Ben nasil doneyim bunlarin karakter yoksunu copluk hayatlarina ,barinamadim ki. Kaldiramadim. Sukur.
Cok tesekkur ederim.
Siz ailenize sıkıca sarılın onlar en değerli varlığınız...Kizlar ben cok kotuyum.. Bu kadar zamandir cektiklerim, aileme cektirdiklerim... Bu insan icin ailemi ne hallere dusurdum. Onlar ki sirf benim mutlulugum icin o ailenin sacmaliklarina ben uzulmeyeyim diye bisey demediler. Az once babam geldi odama. Sarildi bana,tutamadim kendimi agladim agladim....O adam icin degil babacigima, benim yuzumden sineye cektigi seylere
ErkeğimYa cok cok tesekkur ederim. Oyle iyi geldi ki mesajiniz. Duaniza cok ihtiyacim var.. Tum iyi niyetimi,hevesimi, mutlulugumu nasil yok ettiler. Icim bombos.
Bazı erkek bozuntuları ( nişanlın için demiyorum şuan için belki düzelir gelir) insanın hevesini kursağında bırakır bilirim , bende yarı yolda kaldım zamanında. Önüne bakmak en güzel ilaç . Herşey gönlünüze göre olsun inşallah.Ya cok cok tesekkur ederim. Oyle iyi geldi ki mesajiniz. Duaniza cok ihtiyacim var.. Tum iyi niyetimi,hevesimi, mutlulugumu nasil yok ettiler. Icim bombos.
Ben neye istinaden cikarmisim o yuzugu,hangi hareketi buna sebep olmus.
Kardesi de zaten yakinda gidecekmis
Sebebini bal gibi biliyor. Yoksa niye kardesinin gidecegini soyleme geregi duymus ki. Neden ayrildiginizin da farkinda. Sadece hala umursuzca normal gostermeye devam etmeye calisiyor.
Allah kurtarmis sizi.
Hakikatten hala normal gostermeye calisiyor sanki karsisinda cocuk varmis gibi. Dogrulari bile savunmaniza izin vermiyor. Kendi piril piril kafasini size diretecek. Bu adam cok kurnaz cok sinsi..
Manipulatif hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?