Bu kadari da fazla...

Ben nasil doneyim bunlarin karakter yoksunu copluk hayatlarina ,barinamadim ki. Kaldiramadim. Sukur.
Cok tesekkur ederim.
Canım tebrik ederim yol yakınken kurtuldun, yoksa ömür boyu ailesine birşeyler alacak ve senin sırtından geçinecek bir hıyarla evlenecektin valla çekilmez be sen sana layık saygılı sorumluluk sahibi birini hak ediyorsun birtanem...

Siz ailenize sıkıca sarılın onlar en değerli varlığınız...
Hiç üzülme canım bir gün seni çok mutlu edecek biri çıkacak karşına.

biraz zaman geçsin, durulun ve daha önceki iki konunuza bir bakın.
şimdikinden daha çok şaşıracaksınız bu kadar iğrenç bi adama nişanlım diyebildiğiniz için.
ama bu dünyada her şey insanlar için, ne yapalım. başa gelen çekiliyor
ömürlük bir ders kazanmış oldunuz minimum hasarla

çok çok çok ama çok geçmiş olsun. sevgiler.

Ucuz kurtulmuşsun. Sanki ben kurtulmuş gibi rahatladım valla günceli okuyunca. Resmen enayi arıyorlar abi kardeş. sakın muhattap olma bir daha.

İyi yapmamışsınız. O kardeşe keşke bir de kına alsaydı ız. Tam olurdu. Gerizekali kiz ya cok sinirlendim. 30 yasina gelmis daha kardesinden medet umuyor hem de evlebmek üzereyken. Siz en iyisini yapmissiniz. Hic kendinizi uzmeyin. İyiki evlenmeden yollari ayirmissiniz. Evlenince daha buyuk problemler kesin cikardi. Kardes kardes yasasinlar bir omur. Eski nisanlininda akli basina gelir ama cok gec olur. Kardesi yuzunden kendi hayatini kuramadiginda ahlar vahlar fayda etmez.

Helal olsun sana bende kv yüzünü nişanda gördüm eve geldikten sonra annem atalım dedi eşim kandırdı ailem karışamaz edemez diye tabiki öyle olmadı kv çok fena şimdiki aklım olsa bende sen gibi yapardım şimdi çocuk var boşansan bile sürekli onlarla bi bağım var

Çok iyi yapmışsınız,tebrik ederim. Güçlü bir kadınsınız siz,umarım doğru insanı bulur çok mutlu olursunuz. O da kardeşiyle yaşlanır artık

Ayyy canım çok sevindim ha... Bu kadın ve bu aile sana çok çektirecekti. En iyisini yaptın. Malesef herşey sevgi ve aşk değil. İnsan da biraz akıl olacak. Bunu senin nişanlın içim söylüyorum onda da malesef bu akıl yoktu. Ömrünün sonuna kadar kardeşiyle otursun şimdi

Ya cok cok tesekkur ederim. Oyle iyi geldi ki mesajiniz. Duaniza cok ihtiyacim var.. Tum iyi niyetimi,hevesimi, mutlulugumu nasil yok ettiler. Icim bombos.
Erkeğim
Ya cok cok tesekkur ederim. Oyle iyi geldi ki mesajiniz. Duaniza cok ihtiyacim var.. Tum iyi niyetimi,hevesimi, mutlulugumu nasil yok ettiler. Icim bombos.
Bazı erkek bozuntuları ( nişanlın için demiyorum şuan için belki düzelir gelir) insanın hevesini kursağında bırakır bilirim , bende yarı yolda kaldım zamanında. Önüne bakmak en güzel ilaç . Herşey gönlünüze göre olsun inşallah.

Bence cok mutlu olun hic üzülmeyin .Kalan parayla önce estetik olsun sonra araba alsınlar .Birdaha da nişanlıyla ortak para isine girmeyin .18 yıllık evliyim abla tavsiyesi veriyorum sana.Evlenince de kartı parayı teslim etmeyin ,sonra kendi kazanmıs gibi rahat olurlar .

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Her mesajiniz bana destek. Her tavsiyeniz benim icin degerli.

Dun saatlerce agladim, ne ara uyudum onu bile anlayamadim.

Bugun, Ailem canim annem babam konuyu asla acmiyor,beni uzmemek icin ellerinden geleni yapiyor.

Savastan cikmis gibi yorgunum ama icim huzur dolu. Ilk kez nefes aliyorum. Bu iliski benim sinirlerimi oyle bozmus. Bu adamin basiretsizligi ve kardesinin doyumsuzlugu benim sinir sistemimle oyle oynamis ki. Resmen bunca hayalkirikligima ragmen hafiflemis hissediyorum.

Surekli ben degersizim demeyin. Siz degerlisiniz hatta kendi kendinize bile cok deger veriyorsunuz. Aksi olsaydi boyle birinden asla ayrilamazdiniz. Sirf ayrilik olmasin diye abi kardes cekerdiniz bunlari. Kendinize buyuk bir iyilik yapmissiniz herseyi bir anda bitirmekle. Daha ne olsun.

Bugun bana mesaj atmis

Beni cok seviyomus,ben de onu sevseymisim boyle basit argümanlarla ondan ayrilmaya calismazmisim. ( ne calismasindan bahsediyosa beyin yoksunu,AYRILDIM)

Ben neye istinaden cikarmisim o yuzugu,hangi hareketi buna sebep olmus. ( ne halt yedigini bilmiyor mu bu gerizekali )

Kardesi de zaten yakinda gidecekmis, ( tabii tabiiiii, yersen scarletcim. Yem atiyorum onune, hadi atla)

Ne problem varmis. Parasini vermeme cok kirilmis. Bu sacmaligi bir an once bitirmeliymisim.

"Ben bu sacmaligi dun bitirdim" dedim ve engelledim.

Google’a gizli psikopat yazıp çıkan sayfayı inceler misiniz?
Link vermek yasak diye direkt yazamadım.

Sizi se tebrik ediyorum. Keşke bu gözü açık ve cesur haliniz bende olsaydı zamanında. O zaman şimdi 2 çocuklu boşanmış bir kadın olmazdım.
Sinyaller nişanlıyken geliyor da biz kondurmuyoruz.

Sakın geri adım atmayın. Sakın barışmayın.

Hakikatten hala normal gostermeye calisiyor sanki karsisinda cocuk varmis gibi. Dogrulari bile savunmaniza izin vermiyor. Kendi piril piril kafasini size diretecek. Bu adam cok kurnaz cok sinsi..
Manipulatif hemde..

Sebebini bal gibi biliyor. Yoksa niye kardesinin gidecegini soyleme geregi duymus ki. Neden ayrildiginizin da farkinda. Sadece hala umursuzca normal gostermeye devam etmeye calisiyor.

Allah kurtarmis sizi.

Cok tesekkur ederim.

Resmen adam beni kardesinin gonlunu hos eylemek icin para kaynagi olarak kullanacakti.

Ne ogrendim biliyo musunuz, kiz kardesini ehliyet kursuna yazdirmis. Ne kadar masum dmi, her seyi bana durustce (!) anlatan bunu benden niye sakladi, ne tesaduf ustune de evlendikten sonra kardesime araba aliriz dedi.

Resmen planli programli calismislar..

Hakikatten hala normal gostermeye calisiyor sanki karsisinda cocuk varmis gibi. Dogrulari bile savunmaniza izin vermiyor. Kendi piril piril kafasini size diretecek. Bu adam cok kurnaz cok sinsi..
Manipulatif hemde..

Resmen beni uyutmaya calisiyor.

Problem ne ,noldu ki demeye basladi. Kendini kucuk dusmus hissetmis ailemin karsisinda. E senin kardesin turlu sacmaliklar yaparken gayet rahatin yerindeydi, aileme karsi hic bir sorumlulugun yoktu. Simdi mi gururun oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…