• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Ordan cikip eve geldim. Odama girdim, aksama kapi caldi. Anladim kimin geldigini. RESMEN ANNEME BABAMA YALANLAR UYDURDU
scarlet beni yanlis anladi, asamayacagimiz bir sey degil. Ben onden size anlatayim dedi. NISAN STRESIdir bilmem ne. Kardesin ksini etmedi. boyle bir karaktersizlik olabilir mi ya. Defolup gitti cunku odamdan ciksam buyuk olay cikaracaktim. Babam geldi, emin misin kizim dedim eminim dedim. Bitmistir o zaman dedi.
O yalanlarina benim ailem inanacakti oyle mi,kendi ailesiyle karistirdi heralde.

Seni gercekden taktir ediyorum. Afferim. Verdigin karar cok dogru. Simdiden araba alirim sunu yaparim bunu yaparim diye planlamalara girilmis bile. Bundan sonrasini o düsünsün o düzeltmeye calissin. Ki buda anca kardesini yollayip gitmeden den senden ve ailenden özür dileterek baslanmali bence

Bugun konustum.
Sizlere anlatmak istiyorum

En son bana kurs mevzusunu acti (!) hayir dedigi hani (!) o gun sinirlerimi o kadar bozdu ki daha fazla konusmak istemedim derse de girecektim. O gunden beri konusmuyoruz. Bugun bulustuk.

Ilk tepki su, sen hala orda misin ? Bunu mu konusucaz, ben sana noldugunu soylemedim mi.(" sus scarlet sus, benim kardesim her seyi yapacak,ben tepki koymayacagim sen de konulari hep kapatacaksin" demenin diger bir sekli iste)

Bu insana gore , kursa gitmek isteyebilir sorun yok. Bunda bisey yok bana gore de.zaten 4 yil boyunca surduremez bunu cunku o izin vermezmis. Ama belki evlendikten sonra araba alirmis ( alirmis ?? Aliriz demek istiyor ) boylece ilceden merkeze rahat gider gelirmis. Ben ogretmenim,her gun her gun 2 saatlik ilcedeki okuluma gidiyorum. yoruluyorum,bu benim isim. Yorulsam da bu benim isim. Simdi bana tas atacaklar ne var ya abisi degil mi araba da alir sen sus el kizi dicekler. Ben burdan her gun yollara isim icin duserken ,kardesi aof gibi hic kursa ihtiyaci olmayan bir okulda- keyfi- pasa pasa gidip gelmesi icin ben yeni evlenecek ben ,kimseye yuk olmamak icin Para biriktiren ben ,evlendikten sonra bu kiza araba alacagim oyle mi ? Neden evlendikten sonra aliyosun? Simdi al!!!! Simdi ne halt yiyosan ye kendi paranla, evlenicem borcla harcla. Bi de bana bunu odetecek. Neden hanim efendi haftada 3 gun yorulmasin 2 3 saatlik dersleri icin. Ben haftanin 5 gunu calisirken,esim yorulmasin araba alalim diyen var mi ??? Tabi ki yok sen sus scarlet sus!!!!

Tamam dedim. Neden bekliyoruz ki, hemen yapalim dedim. Aptal aptal bakti suratima. Mutlu oldu heralde. Actim mobilden bankaciligi. Tek kurusuna kadar butun parasini havale ettim. O dakka.

Yuzugu cikardim. Koydum masaya.

Artik rahatt rahattt arabani da alirsin, kurslara da gonderirsin. Nasil yasamak istiyosan oyle yasa. Ben yokum.
Dedim ve kalktim.

Geri kalanini birazdan yazacagim.
Aferin ağzına sağlık

Kizlar ben cok kotuyum.. Bu kadar zamandir cektiklerim, aileme cektirdiklerim... Bu insan icin ailemi ne hallere dusurdum. Onlar ki sirf benim mutlulugum icin o ailenin sacmaliklarina ben uzulmeyeyim diye bisey demediler. Az once babam geldi odama. Sarildi bana,tutamadim kendimi agladim agladim....O adam icin degil babacigima, benim yuzumden sineye cektigi seylere:KK43::(

Kizlar ben cok kotuyum.. Bu kadar zamandir cektiklerim, aileme cektirdiklerim... Bu insan icin ailemi ne hallere dusurdum. Onlar ki sirf benim mutlulugum icin o ailenin sacmaliklarina ben uzulmeyeyim diye bisey demediler. Az once babam geldi odama. Sarildi bana,tutamadim kendimi agladim agladim....O adam icin degil babacigima, benim yuzumden sineye cektigi seylere:KK43::KK43:
Üzülmen çok normal zaman ilaç gibi gelecek sana,evliyken hamileyken de yaşayabilirdin bunları,ağlamaktan rahatsız olma,hayal kırıklığı yaşadın kolay mı.. ben dua edicem senin icin..

Kizlar ben cok kotuyum.. Bu kadar zamandir cektiklerim, aileme cektirdiklerim... Bu insan icin ailemi ne hallere dusurdum. Onlar ki sirf benim mutlulugum icin o ailenin sacmaliklarina ben uzulmeyeyim diye bisey demediler. Az once babam geldi odama. Sarildi bana,tutamadim kendimi agladim agladim....O adam icin degil babacigima, benim yuzumden sineye cektigi seylere:KK43::KK43:
hiç üzülmeyin , her şerde vardır bir hayır. Nişanlınız geri gelirse kardeşine resti çeker çok daha iyi şartlarda gelir. Gelmezse de zaten böyle bir adamla inanın ömür geçmez. Bu kararlılıkta devam edin tebrik ettim sizi. O kardeşle abiye ağzının payını vermişsiniz. Şurda hepimizi rahatlattınız.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Seni gercekden taktir ediyorum. Afferim. Verdigin karar cok dogru. Simdiden araba alirim sunu yaparim bunu yaparim diye planlamalara girilmis bile. Bundan sonrasini o düsünsün o düzeltmeye calissin. Ki buda anca kardesini yollayip gitmeden den senden ve ailenden özür dileterek baslanmali bence

Cok sagolun. Bitmedi. Adamin istekleri bitmedi. Ben birini sindiremeden masama digerini koydu. Kardesi icin evlenecek benimle. Ben bakacagim ona. Siz iyi niyetinizden ozur diyosunuz. Ama o ailenin ozru de sevgileri de kendilerine kalsin. O abi kardes asalak gibi yasasinlar mutlu mutlu

hiç üzülmeyin , her şerde vardır bir hayır. Nişanlınız geri gelirse kardeşine resti çeker çok daha iyi şartlarda gelir. Gelmezse de zaten böyle bir adamla inanın ömür geçmez. Bu karsrlılıkta devam edin tebrik ettim sizi. O kardeşle abiye ağzının payını vermişsiniz. Şurda hepimizi rahatlattınız.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ya cok cok tesekkur ederim. Oyle iyi geldi ki mesajiniz. Duaniza cok ihtiyacim var.. Tum iyi niyetimi,hevesimi, mutlulugumu nasil yok ettiler. Icim bombos.

Scarlet lütfen ne sen ne de.ailen için ağlamak değil , geç olmadan.gerçekleri görebilecek kadar akıllı olduğun için şükretme vakti.. peşinde çok koşarlar o 37 yaşındaki.nişanlı da ve inan ki kızkardeşi bile.. ama buna izin verir misin, işte asıl sorun bu..

Cok cok sagolun. Boyle bir karaktersizle mi, aileme ve bana yasattiklarindan sonra mi

Dusuncesi bile midemi bulandiriyor.:KK43::KK43:

hiç üzülmeyin , her şerde vardır bir hayır. Nişanlınız geri gelirse kardeşine resti çeker çok daha iyi şartlarda gelir. Gelmezse de zaten böyle bir adamla inanın ömür geçmez. Bu kararlılıkta devam edin tebrik ettim sizi. O kardeşle abiye ağzının payını vermişsiniz. Şurda hepimizi rahatlattınız.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Cok sagolun. Bu adam o resti cekseydi simdiye kadar cekerdi. Onun kardesi dokunulmaz. Onun kardesi cani ne isterse onu yapar, 30 yasindaki kadinin, terbiyesizlikleri hemen ortulur ve muhakkak ardindan gelen bir odulle taclandirilir. Kadin o sacmaliklari yapip benim paramla estetik olacagim der abisi araba der. Iste ben boyle bir aileden kurtuldum...

Konunu yeni okudum. Kaç arkana bakma kaç diyecektim ayrılmakla en isabetli kararı vermişsin. O kadın kardeşi olduğu sürece huzurun hiç olmayacak bunu bırak bu karakterdeki bir adam senin gibi mantıklı düşünebilen biriyle olmaz. Ablana da yuh diyorum evlilik bunları çekmek değildir böyle evlilik olacaksa hiç olmayadursun her şeyden önce. Sakın sakın barışma ne kadar acı çeksen de emin ol daha sonra çekeceklerinden daha az olacaktır.
Özlersen ağla dilediğince, aşk bitse alışkanlık zorlar bir süre öfkene sarıl,öfken geçince mantıklı sebeplere sarıl ama bu adamdan uzak dur. Zararın neresinden dönersen kar. Yaşadıkların için ağlama yalnız. Onları tecrübeden say. Dersini çıkar koy kenara. Allah hakkında hayırlısını versin.

Yorumsuz okuyordum, son gelişmelerden sonra tebrik etmek istedim.

Aileniz ile ilgili üzüntünüzü anlıyorum fakat gidip sorsanız çok memnunlardır şu an. Çünkü büyük ihtimalle görüyor, siz anlatmasanız da hissediyorlardı yaşadığınız saçmalıkları. Hayatınızı kurtardığınız için mutlulardır emin olun.

Omuzlarınızdan kalkan yükü düşününce ben buradan seviniyorum inanın, önünüzde pırıl pırıl bir hayat var, bu da bir dersti deyip geçin.

Bu arada meslektaşmışız, iyi tatiller diliyorum.

Cok sagolun. Bu adam o resti cekseydi simdiye kadar cekerdi. Onun kardesi dokunulmaz. Onun kardesi cani ne isterse onu yapar, 30 yasindaki kadinin, terbiyesizlikleri hemen ortulur ve muhakkak ardindan gelen bir odulle taclandirilir. Kadin o sacmaliklari yapip benim paramla estetik olacagim der abisi araba der. Iste ben boyle bir aileden kurtuldum...
Scarlet umarım seni tekrar birleşmeye ikna etmeye çalışmaz. Aklını karıştırmaz

Konunu yeni okudum. Kaç arkana bakma kaç diyecektim ayrılmakla en isabetli kararı vermişsin. O kadın kardeşi olduğu sürece huzurun hiç olmayacak bunu bırak bu karakterdeki bir adam senin gibi mantıklı düşünebilen biriyle olmaz. Ablana da yuh diyorum evlilik bunları çekmek değildir böyle evlilik olacaksa hiç olmayadursun her şeyden önce. Sakın sakın barışma ne kadar acı çeksen de emin ol daha sonra çekeceklerinden daha az olacaktır.
Özlersen ağla dilediğince, aşk bitse alışkanlık zorlar bir süre öfkene sarıl,öfken geçince mantıklı sebeplere sarıl ama bu adamdan uzak dur. Zararın neresinden dönersen kar. Yaşadıkların için ağlama yalnız. Onları tecrübeden say. Dersini çıkar koy kenara. Allah hakkında hayırlısını versin.

Amin. Cok tesekkur ederim.
Dayak yemis gibiyim, harpten ciktim sanki.
Oyle yorgun oyle degersiz hissediyorum ki kendimi..
Bana iyi gelen tek sey ailem ve burdaki arkadaslarin destegi oldu.
Cok sagolun

Yorumsuz okuyordum, son gelişmelerden sonra tebrik etmek istedim.

Aileniz ile ilgili üzüntünüzü anlıyorum fakat gidip sorsanız çok memnunlardır şu an. Çünkü büyük ihtimalle görüyor, siz anlatmasanız da hissediyorlardı yaşadığınız saçmalıkları. Hayatınızı kurtardığınız için mutlulardır emin olun.

Omuzlarınızdan kalkan yükü düşününce ben buradan seviniyorum inanın, önünüzde pırıl pırıl bir hayat var, bu da bir dersti deyip geçin.

Bu arada meslektaşmışız, iyi tatiller diliyorum.

Cok cok sagolun. Iyi ki yazdiniz. Gozlerim sis,agla agla artik gozyaslarim gectigi yeri yakiyor gibi hissediyorum. Ama suan o kadar ilginc ki o adamin gitmesine degil, kendime yapilanlara, bunlara musade etmeme agliyorum. Insanlarin bu kadar kotu olabilmesine, hirslarini baskalarindan cikarabilmelerine agliyorum. Bilmiyorum hayat boyunca bana ogretilen "baskasinin hakkina girme" oldu. Ne kadar basardim bilmiyorum ama benim hakkima oyle girdiler ki.. Affedemiyorum.

Cok sagolun tekrar.

Bayilacagim surda simdi. Terbiyesiz yuzsuze bak yahu! Estetigi bilmem nesi derken birde utanmadan kardesine araba almaktan bahsetmis. Canim bu seni simdiye kadar kandirmis demek. Boyle utanmadan boyle seylerle gelen adam seni salak felan sanmasi lazim ancak ...
Allaha sukurler olsun konu acmissin.
İnsan bazen kendisi olaylarin icinde olunca birseylerin farkina varamiyor. Gayet insani bir durum. Hic uzulme. Veya daha dogrusu kendini fazla uzuntuye sokma. Acini yasa sonra hayatina devam et. Ailenin yaninda huzurlu mutlu yatagina uzan ve sukret. Sen boyle insanlar icin buyutmediler. Kimsenin evladi boyle birseyi hak etmiyor. Resmen dolandirici gibiler. Acaba öz kardesi mi? Bukadari acayip anormal geldi bana. Ne kardes mis yahu..

Son düzenleme:
Back