Bu kadari da fazla...

Okudukça sinirden karnıma kramplar girdi resmen uykum kaçtı. Her yorumunuzda umarım ayrıldım yazar da hayatını kurtarmıştır bu insanlardan diye okudum. Çok şükür kendiniz için doğru olanı yapmışsınız. Nişanlıyken böyle isteklerde olan evli olunca neler yapardı kim bilir.
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz çok geç olmadan gerçeği görmüşsünüz de ayrılmışsınız. Hiç üzülmeyin aileniz için de yaşanacakmış oldu bitti işte.
Sizin adınıza kurtulmanıza çok sevindim.

Tebrik ederimmm!!
Kesinlikle aynisini yapardim.
Resmen bastan kendilerini belli etmisler.
Gecen yil sahit oldum kardes gibi sevdigim biri cook emek verdigi hemde yeni nisanlandigi kisiyi tamamen bitirdi..
Cok yerinde bir karardii evet
cok agladiii,uzulduu gozleri hep huzunluydu.. ama suann mutlu yeni biriyle tanisti suan gozleri guluyorr..insallah hep mutlu olur.
Insallah sen de cooook mutlu olursun. Seni ve aileni hak eden bir adamla kalbini birlestirirsin.

Başından beri okuyorum konunuzu. Çektiklerinize üzülüp kendinize zarar vermeyin, diğer arkadaşların da dediği gibi aileniz de şu anda huzurludur ve tabiiki sizin geleceğinizi karartmadığınızı gördükleri için içleri rahattır. Şu sitede yüz kadından ellisi evlendikten sonra çekeceği çileyi bilse hiç evlenmemiş olmayı dilerdi. Yaşadığınız her günü kâr sayın bundan sonra, normalde insan evlenmeden önce ailesinin kıymetini öyle pek de bilemiyor. Bu da sizin şansınız olsun. Bundan sonrası için birilerinin size değer verip vermediğini ailenize olan davranışlarından anlayabilirsiniz.

Mümkünse bi tatile çıkın uzaklaşın biraz evinizden, düşünün sıkıntılarınızı dostlarınızla ve bizimle paylaşın içinizdeki zehiri akıtın sonra da evinize dönüp kenelerden arınmış yeni hayatınıza başlangıç yapın.

Çok mutlu ve huzurlu olacağınız bir gelecek diliyorum

Benim başıma gelmiş gb sinirlendim, arsız asalaklar!

Lütfen ne şekilde gelirse gelsin kabul etmeyin, hayatınızı yakmayın...

Bir kere gerçekleri görüp kurtuldunuz, bu bir lütuf lütfen aynı hatayı ikinci kez yapmayım...

Bi de iyiki araba konusundan bahsetmiş bence, arkanıza bakmanızı gerektirecek hiçbirşeyi bırakmadı böylece. Sadece fragmanı değil ön gösterimi bile izletti size.
Böylece acaba şöyle olur muydu böyle olur muydu evlendikten sonra değişir miydi vs. diye düşünmeye gerek yok, çoktan sözünü vermiştir o arabanın.

Estetigi,kursu,arabasi. Bunlar maddi boyutu. Bir de manevi boyutu var ki simdi canimi yakan. Ve benim o adamdan (!) gordugum psikolojik siddet. Sen daha uzatacak misin dediginde oldugu gibi.

Kardesin niye boyle yapiyor dedigimde senin derdin kardesimden nefret etmemi saglamak demisti.. Sinirle soyledi sanmistim. Oysa kendisini ne kadar belli etmis..

Tesekkur ederim, gercekten.
Gercekten

Yapmayacagim. Beni bu yola artik hic bir sey sokamaz.

Cok sagolun. Iyi ki yazdiniz.

Abi kardes beni timarhaneye gonderceklerdi. Bu nasil bir bencilliktir,bu nasil bir kotuluktur aklim almiyor.

Ben her defasinda iyi yaklasmaya calistikca aptal olarak algilanmisim. Benim sevgim adam icin; istediklerini yaptiracak bir aracmis,basamakmis.

Simdi o ikisi sonsuza kadar kendileriyle gurur duyarak hayatlarina devam etsinler.

Agliyorum,bir yandan burdaki mesajlari okudukca icime su serpiliyor. Allah razi olsun mesajiniz icin. Oyle mutlu oldum ki. Insallah insallah. Ben neyin icine dusmusmum. Ne hale getirmisler beni.
Gunlerdir ruh gibiyim,hissizim. Oyle degersiz oyle cop gibi hissetmisim ki kendimi aglayamamisim bile. Simdi kotuyum ama
Iyi olacagim insallah. Biliyorum.

Helal bacıma :) Ne güzel ailen ve bizler avutuyormuşuz seni işte, yalnız değilsin. Ailenin bir yere kaçtığı veya sitenin kapatılacağı falan yok nasıl olsa. Bir süre bizimle idare et. Karşına tüm bu yaşadıklarını unutturacak o kişi çıktığında buralara uğramazsın artık Mümkünse o tek çocuk olsun bari.

Kendi birikiminizi de mi ona verdiniz? Cok akilli davranmissiniz geri adim da sakin atmayin. Yoluncak kaz bulmuslar yolmaya calisiyolar. Boyle varliklar yasamamali

Yuzumu guldurdun :)Allah da seni guldursun.:)

Ben ne yasadim ya , demin uzerimden bi kamyon gecti de pestilim cikmis gibi. Ben ne yasadim diyorum.

Beni ve benim ailemi bu kadar uzen,basiretsiz, karaktersiz ve bugun benim onun ergen 30 yasindaki ablasina araba alacagima inanacak kadar beyinsiz olan adamla ben ne yasamisim ya.

Heralde hic bisey bundan daha kotu olamaz.
Kardes demeyin bana korkuyorum :):)

Kendi birikiminizi de mi ona verdiniz? Cok akilli davranmissiniz geri adim da sakin atmayin. Yoluncak kaz bulmuslar yolmaya calisiyolar. Boyle varliklar yasamamali

Yok olur mu verir miyim kendi parami. Alip o parasiyla kardesine arabalar alsin,elinden tutup kurslara biraksin, estetik yaptirsinlar beraber, her terbiyesizliginde bir cikolatayla da odullendirsin. Cikolatasiz olmaz.

Yok olur mu verir miyim kendi parami. Alip o parasiyla kardesine arabalar alsin,elinden tutup kurslara biraksin, estetik yaptirsinlar beraber, her terbiyesizliginde bir cikolatayla da odullendirsin. Cikolatasiz olmaz.

Tebrik ediyo sizi valla. Insallah ikna olup heri adim atmazsin. Cok gorduk cunku heri doneni. Dogru yoldasin yap bi kahve tadini cikar hayatin. Sen mutlu olmak icin evleniyosun insanlarin isteklerini yerine getirmek zorunda degilsin. Allah o insanlara da azcik beyincik nasip etsin

Ben nasil doneyim bunlarin karakter yoksunu copluk hayatlarina ,barinamadim ki. Kaldiramadim. Sukur.
Cok tesekkur ederim.

Yıllardır kk takip ederim ama üşenip hesap açmamıştım, ta ki sizin konuya rastlayana dek. Sevgili kardeşim seni gönülden tebrik ediyorum çünkü kendine saygın var en başta. Bende daha önce senin yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşadım ve çok ağlayıp üzüldüm fakat vazgeçemiyordum. En sonunda hayatımı böyle geçirmek istemediğime karar verip bir cesaret vazgeçtim. Şükürler olsun şuan evli ve mutluyum. Hep iyiki diyorum ve inşallah sende diyeceksin. İnşallah bu acı seni daha güçlü yapacak ve daha sağlam atacaksın adımlarını ve seni en çok sevip sayacak kişiyi bulacaksın. Dualarım mutluluğun için.

Birde sindirmeye calismis seni bak sen kurnaza. Uzatacakmis missin. Sanki normal seylerden bahsediyor..pesss.

Bunlar abi kardes ne dusunuyor acaba?
Ölene kadar ayni evi mi paylasmayi? Valla birden merak ettim bu kardes abisinden once evlenirse bu adam ne yapacak acaba umarim oyle olur da sap gibi kalir ortada. Acaba kardesi abisine oyle burnunu sokmasina izin verecekmi iliskisine ?
Hic sanmam.

Sende hicc uzulme. Tecrube bunlar. Guzel tecrubeler. Boyle seylerden sonra daha da akillanmis olarak yeniden dogacaksin. Ve cok guzel es secimi yaparsin.
Acina kendine aciyarak daha da aci katma. Acini yasa kapat konuyu ve bir an once kendine ve ruhuna ne iyi geliyorsa onu yap. Hem citir bulursun kendine bakarsin

Hiç üzülme. Burda bazı nişanlı olup kabak gibi sorunları olduğu halde ayrılmayanları görüyorum. O kadar üzülüyorum ki belli yani mutsuz olacak. Sen doğru olanı yaptın böyle 1 sene ağlarsın öbür türlü ömür boyu. Kardeşinin kalma isteğidir arabadır paradır puldur hadi bunları boşver ama seni korumaması, kardeşinin hatalarına göz yumması. Ailene sana durup dururken yaptığı terbiyesizlikler için hiç değilse küsmeliydi tepki vermeliydi hareketlerini düzeltene kadar. Koca moca olmaz ondan. Kurtuldun say. İnşallah çok mutlu olursun karşına daha iyi insanlar çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…