- 31 Ağustos 2016
- 317
- 582
- 33
- 35
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Bayilacagim surda simdi. Terbiyesiz yuzsuze bak yahu! Estetigi bilmem nesi derken birde utanmadan kardesine araba almaktan bahsetmis. Canim bu seni simdiye kadar kandirmis demek. Boyle utanmadan boyle seylerle gelen adam seni salak felan sanmasi lazim ancak ...
Allaha sukurler olsun konu acmissin.
İnsan bazen kendisi olaylarin icinde olunca birseylerin farkina varamiyor. Gayet insani bir durum. Hic uzulme. Veya daha dogrusu kendini fazla uzuntuye sokma. Acini yasa sonra hayatina devam et. Ailenin yaninda huzurlu mutlu yatagina uzan ve sukret. Sen boyle insanlar icin buyutmediler. Kimsenin evladi boyle birseyi hak etmiyor. Resmen dolandirici gibiler. Acaba öz kardesi mi? Bukadari acayip anormal geldi bana. Ne kardes mis yahu..
Benim başıma gelmiş gb sinirlendim, arsız asalaklar!
Lütfen ne şekilde gelirse gelsin kabul etmeyin, hayatınızı yakmayın...
Bir kere gerçekleri görüp kurtuldunuz, bu bir lütuf lütfen aynı hatayı ikinci kez yapmayım...
Okudukça sinirden karnıma kramplar girdi resmen uykum kaçtı. Her yorumunuzda umarım ayrıldım yazar da hayatını kurtarmıştır bu insanlardan diye okudum. Çok şükür kendiniz için doğru olanı yapmışsınız. Nişanlıyken böyle isteklerde olan evli olunca neler yapardı kim bilir.
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz çok geç olmadan gerçeği görmüşsünüz de ayrılmışsınız. Hiç üzülmeyin aileniz için de yaşanacakmış oldu bitti işte.
Sizin adınıza kurtulmanıza çok sevindim.
Başından beri okuyorum konunuzu. Çektiklerinize üzülüp kendinize zarar vermeyin, diğer arkadaşların da dediği gibi aileniz de şu anda huzurludur ve tabiiki sizin geleceğinizi karartmadığınızı gördükleri için içleri rahattır. Şu sitede yüz kadından ellisi evlendikten sonra çekeceği çileyi bilse hiç evlenmemiş olmayı dilerdi. Yaşadığınız her günü kâr sayın bundan sonra, normalde insan evlenmeden önce ailesinin kıymetini öyle pek de bilemiyor. Bu da sizin şansınız olsun. Bundan sonrası için birilerinin size değer verip vermediğini ailenize olan davranışlarından anlayabilirsiniz.
Mümkünse bi tatile çıkın uzaklaşın biraz evinizden, düşünün sıkıntılarınızı dostlarınızla ve bizimle paylaşın içinizdeki zehiri akıtın sonra da evinize dönüp kenelerden arınmış yeni hayatınıza başlangıç yapın.
Çok mutlu ve huzurlu olacağınız bir gelecek diliyorum
Bugun konustum.
Sizlere anlatmak istiyorum
En son bana kurs mevzusunu acti (!) hayir dedigi hani (!) o gun sinirlerimi o kadar bozdu ki daha fazla konusmak istemedim derse de girecektim. O gunden beri konusmuyoruz. Bugun bulustuk.
Ilk tepki su, sen hala orda misin ? Bunu mu konusucaz, ben sana noldugunu soylemedim mi.(" sus scarlet sus, benim kardesim her seyi yapacak,ben tepki koymayacagim sen de konulari hep kapatacaksin" demenin diger bir sekli iste)
Bu insana gore , kursa gitmek isteyebilir sorun yok. Bunda bisey yok bana gore de.zaten 4 yil boyunca surduremez bunu cunku o izin vermezmis. Ama belki evlendikten sonra araba alirmis ( alirmis ?? Aliriz demek istiyor ) boylece ilceden merkeze rahat gider gelirmis. Ben ogretmenim,her gun her gun 2 saatlik ilcedeki okuluma gidiyorum. yoruluyorum,bu benim isim. Yorulsam da bu benim isim. Simdi bana tas atacaklar ne var ya abisi degil mi araba da alir sen sus el kizi dicekler. Ben burdan her gun yollara isim icin duserken ,kardesi aof gibi hic kursa ihtiyaci olmayan bir okulda- keyfi- pasa pasa gidip gelmesi icin ben yeni evlenecek ben ,kimseye yuk olmamak icin Para biriktiren ben ,evlendikten sonra bu kiza araba alacagim oyle mi ? Neden evlendikten sonra aliyosun? Simdi al!!!! Simdi ne halt yiyosan ye kendi paranla, evlenicem borcla harcla. Bi de bana bunu odetecek. Neden hanim efendi haftada 3 gun yorulmasin 2 3 saatlik dersleri icin. Ben haftanin 5 gunu calisirken,esim yorulmasin araba alalim diyen var mi ??? Tabi ki yok sen sus scarlet sus!!!!
Tamam dedim. Neden bekliyoruz ki, hemen yapalim dedim. Aptal aptal bakti suratima. Mutlu oldu heralde. Actim mobilden bankaciligi. Tek kurusuna kadar butun parasini havale ettim. O dakka.
Yuzugu cikardim. Koydum masaya.
Artik rahatt rahattt arabani da alirsin, kurslara da gonderirsin. Nasil yasamak istiyosan oyle yasa. Ben yokum.
Dedim ve kalktim.
Geri kalanini birazdan yazacagim.
Helal bacıma :) Ne güzel ailen ve bizler avutuyormuşuz seni işte, yalnız değilsin. Ailenin bir yere kaçtığı veya sitenin kapatılacağı falan yok nasıl olsa. Bir süre bizimle idare et. Karşına tüm bu yaşadıklarını unutturacak o kişi çıktığında buralara uğramazsın artıkMümkünse o tek çocuk olsun bari.
Kendi birikiminizi de mi ona verdiniz? Cok akilli davranmissiniz geri adim da sakin atmayin. Yoluncak kaz bulmuslar yolmaya calisiyolar. Boyle varliklar yasamamali
Yok olur mu verir miyim kendi parami. Alip o parasiyla kardesine arabalar alsin,elinden tutup kurslara biraksin, estetik yaptirsinlar beraber, her terbiyesizliginde bir cikolatayla da odullendirsin. Cikolatasiz olmaz.
Tebrik ediyo sizi valla. Insallah ikna olup heri adim atmazsin. Cok gorduk cunku heri doneni. Dogru yoldasinyap bi kahve tadini cikar hayatin. Sen mutlu olmak icin evleniyosun insanlarin isteklerini yerine getirmek zorunda degilsin. Allah o insanlara da azcik beyincik nasip etsin
Estetigi,kursu,arabasi. Bunlar maddi boyutu. Bir de manevi boyutu var ki simdi canimi yakan. Ve benim o adamdan (!) gordugum psikolojik siddet. Sen daha uzatacak misin dediginde oldugu gibi.
Kardesin niye boyle yapiyor dedigimde senin derdin kardesimden nefret etmemi saglamak demisti.. Sinirle soyledi sanmistim. Oysa kendisini ne kadar belli etmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?