Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm allah yardımcın olsun ben bır ıkı lafına katlanamıorum da allah güç versin ne yapabılırsın kı açık açık konuşmussun kırgınlıgını demişşsin zaten yüzsüzlük var yani .. bende mesleklerınden oturu sasırdım dogrusu nasıl bu kadr olabılıor dıe ortam gormus ınsanlr bıraz daha anlayıslı olmak lazım herşey egıtım degıl tabıkı ama yınede ortam gormus olabılıcekelrı ıcın dıorum... eşin inşallah arayı bulur cnm da bebeğinle muıtlu huzurlu yaşarsınız ...
Yazan, okuyan herkes gibi inanamadım yaşadıklarınıza.. Gözümde canlandırmaya çalışırken bile korkunç geldi, değil yaşamak.. Allah size sabır versin.
Bu tip insanlara yapılacak en güzel davranış şekli "yok saymak" bence.. Siz bir nevi onu yapmaya çalışsanız da (geldiklerinde ortadan kaybolmakla) ona olan duygularınızı bildiği için üstünüze oynuyor ve sinirlerinizi bozmayı başarıyor.
Aklıma gelen fikirleri yazayım:)
-Geldiklerinde; aşırı neşeli olun. Yerli- yersiz kahkahalar atın. Ortamda o hariç herkesin gözüne bakarak coşkulu sohbet edin. Ses tonunuz yüksek olsun
- Geldiklerinde; Dila'cım ile başlayan ve ortamdan bir süreliğine uzaklaşmasını sağlayacak cümleler kurun. Mesela; "Dilacım gel üzerini değiştirelim" diyip 1 saat kaybolun. Ya da "banyo yapman lazım"
-Muz meselesinde şöyle davranabilirdiniz mesela.. Muzu yedirmeye çalışırken çok sakin bir şekilde yanına gidip "bir dakika" diyip elinden muzu alıp "Gel Dilacım saçına bir şey yapışmış onu çıkaralım" gibi abuk bir nedenle yine ortamdan uzaklaşın.
-Her "Gülsüüm" dediğinde "kimmiş Gülsüm Dila gülsün hahaa" diye bir mani söyleyin
Hepsi saçma ya da işe yaramaz olabilir ama aklıma geldi paylaştım :93:
bu durumda düşünülmesi gereken dila sanırım biraz da o hengamenin içinde çocuğun psikolojisi ne olacak peki ?? kendi torunlarını düşünsünler bari biraz eğitimci olacak bi de kaynanan, eğitim psikolojisinden haberi var mı acaba gıcık oldum virüsvirüsvirüsvirüsvirüs kadın
canım eşini cok uyanık gordum annesının ısmını yazdırmıs ama senı kızdırmaamk ıcınde senın annenın ısmınıde yazdırmıs sanırım bana oyle geldı yada cok mu fesadım,uff bu nasıl kaynana bende cok sınır oldum agzıda pıs galıba sen bence sureklı dila dıye onalrın yanında seslen bebgıne
Yazan, okuyan herkes gibi inanamadım yaşadıklarınıza.. Gözümde canlandırmaya çalışırken bile korkunç geldi, değil yaşamak.. Allah size sabır versin.
Bu tip insanlara yapılacak en güzel davranış şekli "yok saymak" bence.. Siz bir nevi onu yapmaya çalışsanız da (geldiklerinde ortadan kaybolmakla) ona olan duygularınızı bildiği için üstünüze oynuyor ve sinirlerinizi bozmayı başarıyor.
Aklıma gelen fikirleri yazayım:)
-Geldiklerinde; aşırı neşeli olun. Yerli- yersiz kahkahalar atın. Ortamda o hariç herkesin gözüne bakarak coşkulu sohbet edin. Ses tonunuz yüksek olsun
- Geldiklerinde; Dila'cım ile başlayan ve ortamdan bir süreliğine uzaklaşmasını sağlayacak cümleler kurun. Mesela; "Dilacım gel üzerini değiştirelim" diyip 1 saat kaybolun. Ya da "banyo yapman lazım"
-Muz meselesinde şöyle davranabilirdiniz mesela.. Muzu yedirmeye çalışırken çok sakin bir şekilde yanına gidip "bir dakika" diyip elinden muzu alıp "Gel Dilacım saçına bir şey yapışmış onu çıkaralım" gibi abuk bir nedenle yine ortamdan uzaklaşın.
-Her "Gülsüüm" dediğinde "kimmiş Gülsüm Dila gülsün hahaa" diye bir mani söyleyin
Hepsi saçma ya da işe yaramaz olabilir ama aklıma geldi paylaştım :93:
kadın psikoloji bozmakla meşgulken dünyayı unutuyor anacım...söyledin de aklıma geldi,geçen bir tartışmada bana "sen git de insanlara nasıl davranman gerektiğine dair eğitim al"diye söylenmişti.sebep:ben onlara kendimi ezdirmiyorum,aslında eskiden kedi gibiydim,hala da öyleyim ama onlara değil artık.ben başa çıkamadım ve sonunda kediyken deli oldum puhaaa....